Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی گفت: تقاضا دارم کنداکتور فیلم‌های مستند در گروه هنر و تجربه افزون‌تر و منظم‌تر شود تا قدر سینمای مستند شایسته‌تر از آن چه که هست، دانسته شود.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد این مطلب را در آیین رونمایی از دو مستند «مانکن‌های قلعه‌حسن‌خان» به کارگردانی سام کلانتری و «والسی برای تهران» ساخته زینب تبریزی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با قدردانی از مسوولان گروه هنر و تجربه افزود: سینمای مستند طی سه سال اخیر توانسته حدود یک چهارم از ظرفیت اکران گروه هنر و تجربه را به دست بگیرد و این اتفاق خوبی است و مفتخریم که اکنون 25 درصد از فضای نمایش فیلم در گروه هنر و تجربه به مستندها اختصاص یافته است.
طباطبایی نژاد ادامه داد: تاکنون فیلم‌های مستند خوبی در این گروه اکران شده، اما یکی از بهترین کنداکتورهای نمایش هنر و تجربه، اکران دو فیلم «مانکن‌های قلعه‌حسن‌خان» و «والسی برای تهران» است.
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی فزود: «مانکن‌های قلعه‌حسن‌خان» یکی از نمونه‌های خوب در حوزه مستندهای تجربه‌گرا در سینمای ایران است. به نمایندگی از همکارانم در مرکز گسترش قدردان آقای کلانتری و همینطور خانم تبریزی به جهت ساخت این فیلم‌های خوب هستم.
طباطبایی نژاد با تاکید بر اهمیت ارائه فیلم به مخاطبان خاطرنشان کرد: دریافت جایزه از جشنواره‌ها امری ارزشمند و دارای اعتبار است، اما زمانی فیلم به نهایت موفقیت می‌رسد که بتواند به مخاطب عرضه شود. خوشحالم که این دو فیلم مستند توانستند به دست مخاطبان برسند.
وی ادامه داد: شاید امشب زمان مناسبی برای گله نباشد، اما یک تقاضا از دوستان در گروه هنر و تجربه دارم و آن این است که کنداکتور فیلم‌های مستند در گروه هنر و تجربه افزون‌تر و منظم‌تر شود. امیدوارم قدر سینمای مستند شایسته‌تر از آن چه که هست دانسته شود.
همچنین سام کلانتری که خود اجرای این مراسم را برعهده داشت، با اشاره به برگزاری صد و پنجاه و ششمین جلسه رونمایی از فیلم‌های گروه هنر و تجربه گفت: بسیار خوشحالم که فیلم من و زینب تبریزی در این گروه اکران می‌شود و این فضا برای مستندسازان به وجود آمده که بتوانند فیلم‌هایشان را اکران کنند و برای این فیلم‌ها بلیت فروخته شده و دیده شوند.
زینب تبریزی نیز ضمن قدردانی از عوامل فیلمش که در سالن حضور داشتند و همین طور مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برای همراهی در ساخت «والسی برای تهران» گفت: امیدوارم این فیلم را دوست داشته باشید.
در این مراسم سینماگرانی از جمله علیرضا حسینی، اسماعیل میهن‌دوست، دکتر محمدعلی صفورا، مجید توکلی، احمدرضا طایی، شهنام صفاجو، محمدرضا هاشمیان، مژگان صیادی، مازیار فکری‌ارشاد و علی بوستان حضور داشتند.
آیین رونمایی از دو مستند «مانکن‌های قلعه‌حسن‌خان» به کارگردانی سام کلانتری و «والسی برای تهران» ساخته زینب تبریزی شب گذشته(سه شنبه) در موزه سینما برگزار شد.
فراهنگ ** 1085 ** دریافت: ناهید پورمند * انتشار: امید غیاثوند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۶۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان

سقف حمایت «انجمن سینمای جوانان» از تولید فیلم‌کوتاه در سال ۱۴۰۳ تا ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافت. - اخبار فرهنگی -

به‌گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، این نهاد سقف حمایت‌های خود از تولید فیلم کوتاه را در همه سطوح تولیدی افزایش داد.

انجمن سینمای جوانان ایران به‌عنوان فراگیرترین مدرسه سینمایی کشور که رسالت خود را آموزش حرفه‌ای سینما و کشف و حمایت از استعدادهای سینمایی ایران می‌داند، از طریق پیچینگ به بررسی طرح‌ها و فیلم‌نامه‌های کوتاه سینمایی می‌پردازد و بنابر سطح فیلم‌ساز و فیلم‌نامه، در سه قالب «فیلم اولی»، «نیمه حرفه‌ای» و «حرفه‌ای» از ساخت فیلم کوتاه جوانان ایران حمایت می‌کند.

طبق مصوبه هیات مدیره انجمن سینمای جوانان ایران منوط به تایید فیلمنامه‌ها در فرآیند پیچینگ در سال 1403، فیلم‌اولی‌ها تا سقف اعتبار 25 میلیون تومان، فیلم‌های نیمه‌حرفه‌ای تا سقف 125 میلیون و فیلم‌های حرفه‌ای می‌توانند تا سقف 250 میلیون تومان، بودجه تولید دریافت کنند.

پیش از این انجمن سینمای جوانان ایران از فیلم اولی‌ها تا سقف 15 میلیون تومان، فیلم‌های نیمه حرفه‌ای تا سقف 75 میلیون تومان و فیلم‌های حرفه‌ای تا سقف 150 میلیون تومان حمایت می‌کرد.

همچنین، هنرمندان پس از ساخت اثر خود، در صورت بالا بودن سطح کیفی اثر و منوط به تایید شورای عالی تولید انجمن سینمای جوانان ایران، امکان درخواست متمم قرارداد را نیز دارند که در مجموع (مبلغ قرارداد بعلاوه متمم) برای فیلم‌اولی‌ها تا سقف 50 میلیون تومان، برای نیمه‌حرفه‌ای‌ها تا سقف 250 میلیون تومان و برای حرفه‌ای‌ها تا سقف 300 میلیون تومان خواهد بود.

فیلم‌سازان جوان ایران از سراسر کشور می‌توانند از طریق سامانه «پرتال تولید انجمن سینمای جوانان ایران» به نشانی http://production.iycs.ir/ اقدام به ثبت طرح‌ها و فیلمنامه‌های خود کنند.

در آئین نامه جدید تولید، اولویت‌های مضمونی انجمن طبق سنوات گذشته اعلام شده است که مهم‌ترین آن در سال جدید توجه ویژه به موضوع فلسطین و کودکان مظلوم غزه است.

از عموم هنرمندان و متقاضیان جلب حمایت تولید فیلم کوتاه تقاضامند است جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت دقیق درخواست خود، حتما پیش از اقدام به ارائه درخواست، آیین نامه تولید 1403 انجمن سینمای جوانان ایران را مطالعه فرمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نکونام: انگیزه فراوانی برای بازی با تراکتور داریم/ با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • رضا شیخی درگذشت
  • فیلمبردار سینمای ایران درگذشت
  • پخش مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند
  • فیلم کوتاه، زبان مختص خود را دارد/ «قضاوت» برآمده از تجربه زیسته
  • هندبال ایران در مسیر توسعه قرار دارد
  • آغاز به کار سامانه و سایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از ۱۷ اردیبهشت
  • پایش معادن شهرستان تفت
  • مستند «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم «هنر و تجربه» شد
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان