Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیوان مجیدزاده‌ رییس کنگره سه‌ گانه صبح امروز در نشست خبری‌ کنگره سه گانه سرطان پستان که در مرکز تحقیقاتجهاد دانشگاهیسرطان سینه برگزار شد، اظهار کرد: اطلاع‌رسانی قوی‌ مردم در خصوص‌ سرطان‌ سینه‌اصلی‌ترین محور‌ این کنگره‌ بوده و در همین راستا برنامه‌های خوبی‌ برای آگاهی‌ بخشی به مردم‌ نسبت به سرطان سینه و پیشگیری‌ از آن برنامه‌ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: برای اولین بار همایش‌ کنگره‌ سه گانه برگزار می‌شود که برنامه اول برگزاری دومین کنگره بین‌المللی‌ سرطان‌ سینه است زیرا این بیماری در بین زنان بسیار شایع بوده و در همین راستا از اهمیت بالایی‌ برخوردار است.

مجیدزاده‌ بیان کرد: برنامه دوم‌ در کنگره‌ سه گانه‌، طب فراگیر‌ در سرطان‌ است که امسال‌ برای دومین بار این همایش‌ در سطح بین‌المللی و با حضور متخصصانی‌ از کشورهای آمریکا، ایتالیا، هلند‌ برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: متخصصان طب کلاسیک‌ در کنار طب مکمل‌ و جایگزین‌ می‌توانند ظرفیت‌های زیادی را ایجاد کنند زیرا مذاکرات خوبی در سال‌های گذشته میان این 2 مکتب‌ پزشکی صورت گرفته و نتایج خوبی‌ در کنگره اول به دست آمده است و یکی از اهداف اصلی برگزاری این کنگره گرد و غبار‌زدایی از چهره مکاتب طبی‌ است تا از پتانسیل‌ جدی تشخیصی و درمانی این 2 طب‌ استفاده بهینه‌ شود و همچنین درگیر شدن آن با طب سنتی‌ می‌تواند ظرفیت‌هایی را برای ما ایجاد کند و دست افراد ناباب‌ و سودجو‌ را از به حاشیه کشاندن طب سنتی و کلاسیک‌ قطع کند.

رییس کنگره‌ 3 گانه با بیان اینکه برنامه سوم ما در این کنگره اجرای سمپوزیوم‌ سارکما‌ است، اظهار کرد: سرطان سارکم‌ بیشتر در عضلات و اندام ایجاد می‌شود، البته خوشبختانه این بیماری زیاد در دنیا و کشورمان‌ شایع نیست اما معدود بیماران‌ ما از امکانات درمانی و تشخیصی خوبی برخوردار نیستند و خدمت‌رسانی به این افراد وجود ندارد و این بیماران برای درمان از مطبی‌ به مطب دیگر‌ رجوع می‌کتتد و همچنین خدمت‌رسانی به آنها به خوبی انجام نمی‌شود.

وی ادامه داد: مرکز تحقیقات سارکما‌ در حال راه‌اندازی بوده و در آینده‌ای نزدیک مجوزهای‌ درمانی و تشخیصی‌ آن اخذ می‌شود اما در حال حاضر‌ کارهای تحقیقاتی و پژوهشی‌ در این مرکز انجام می‌شود و این سمپوزیوم‌ در راستای تشکیل چنین مرکزی مشابه‌ مرکز تحقیقات پستان است.

وی تأکید کرد: 20 برنامه آموزشی در حوزه سارکما‌ در پژوهشکده‌ جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود و در آینده‌ای نزدیک مجوز‌ کارهای بالینی‌ اخذ شده و این مرکز به طور رسمی‌ کار درمانی و تشخیصی‌ خود را آغاز می‌کند.

مجیدزاده‌ تأکید کرد: در مرکز تحقیقاتی‌ سارکما‌ کارهای علمی خوبی انجام شده اما هنوز مجوز کارهای درمانی – تشخیصی‌ صادر نشده است.

رئیس‌ کنگره 3 گانه سرطان‌ سینه‌ ادامه داد: در حوزه طب سنتی‌ کشور برای خود دارای مکاتب طبی‌ بوده و ما باید با انجام کنگره‌های مختلف سعی کنیم زبان علمی را به زبان طب‌ کلاسیک‌ نزدیک کنیم‌ زیرا متخصصان فرصت‌ این را ندارند‌ تا با طب کلاسیک‌ گفت‌وگو و مذاکرات داشته باشند و همچنین این کار سبب می‌شود دست افراد سودجو‌ از بحث طب سنتی و کلاسیک بسته شود و به نظر من تمامی این مکاتب‌ ظرفیت‌های جدی علمی خوبی‌ دارند‌.

درمان 40 درصد از بیماری‌ها با روش‌های نوین پزشکی

مجید‌زاده اظهار کرد: بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت‌ امروز‌ 40 درصد از بیماری‌ها به وسیله روش‌های نو درمان می‌شوند و کشورمان متأسفانه درگیر حواشی‌ مختلف مربوط به طب‌ سنتی‌ شده و این مسئله باعث می‌شود تا از ظرفیت‌ این طب‌ در کشور استفاده نشود.

وی یادآور شد: یکی از اهداف اصلی برگزاری این کنگره کسب دانش و علم و کاربرد‌ آن با توجه به نیاز کشور است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی

احتراما به استحضار می رساند سرکار خانم منفرد ۳۶ ساله بی سرپرست دارای دو فرزند و مستأجر به حضورتان معرفی می گردد.

خانم منفرد ازچند وقت پیش متوجه شده در سینه راستش یک غده بیرون زده و به خیال غده چربی پیگیر نشده و با بزرگتر شدن غده سونوگرافی داده و مشکوک به سرطان شدند که با ماموگرافی و نمونه برداری تشخیص سرطان دادند و چون پیشرفت کرده بود عمل کردند و توده را برداشتند و درحال حاضر مجددا غده بیرون زده که باید نصف سینه را بردارد و باید بعد از عمل یازده جلسه شيمي درمانی شود و بعداز آن ۳۰ جلسه پرتودرمانی انجام پذیرد

این مادر بدلیل زایمان نارس فرزندش هم هزینه های زیادی داشته که با فروش فرش و یخچال خونه مقداری از بدهی های خود را داده است و الانم شناسنامه و کارت ملی خودش و فرزندانش بخاطر بدهی در چند جا امانت گذاشته است

از آنجا که این مادر هزینه های درمانش بسیار بالاست و برای فرزندش هم شیر خشک باید تهیه کند از شما مردم عزیز ونوعدوست تقاضا داریم مثل همیشه یاری رسان این خانواده باشید که همانا خداوند متعال یاری گر شما باشد

قبلا از همکاری و مساعدتی که دراین باره مبذول خواهید فرمود کمال تشکر و سپاسگزاری را می نماید

شماره کارت خیریه

6104 3377 3357 3958

شماره حساب خیریه

204 218 7340

شماره شبای خیریه

IR930120000000002042187340

برای کمک آنلاین کلیک کنید

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • الگری: به تمام اهداف خود نزدیک شده‌ایم و این یعنی فصل خوبی داشتیم
  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر