Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداره‌کل بهزیستی اصفهان گفت: سازمان بهزیستی اصفهان تلاش می‌کند تا زنان سرپرست خانوار به مرحله خودکفایی و استقلال در جنبه‌های مختلف زندگی خود برسند.

مرضیه فرشاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به مشکلات زنان سرپرست خانواده اظهار داشت: زنان به عنوان محور اصلی نهاد خانواده، بعد از فوت همسر، یا به دلیل طلاق، بیماری و یا از کار افتادگی همسر، به عنوان زن سرپرست خانوار شناخته می‌شوند و با مشکلات و موانع اقتصادی و اجتماعی زیادی روبه رو می­شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر بهزیستی اصفهان بیش از 10 هزار زن سرپرست خانواده را تحت پوشش دارد، افزود: 9 هزار و 650 نفر آنها مستمری‌بگیر هستند و از حمایت‌های سازمان در قالب کمک­‌های توانمند‌سازی، فرهنگی، اقتصادی، حرفه‌­آموزی، تحصیلی و همچنین بسته‌­های حمایتی بهره‌مند می‌شوند.

معاون اجتماعی بهزیستی اصفهان بیان کرد: با توجه به مشکلات بسیار، پایین‌بودن مبلغ پرداخت­‌های دولت و تورم اقتصادی، زنان سرپرست خانواده نمی‌توانند به راحتی از پس هزینه‌­های معیشتی زندگی بر بیایند و با مهم‌ترین چالش که پایین‌بودن سطح درآمدی خانواده است روبه‌رو می‌شوند.

وی گفت: هر زن سرپرست‌خانواده با توجه به بعد خانواده از یک تا 5 نفر به بالا مبلغی بین 53 تا 100 هزار تومان مستمری دریافت می­‌کند و بهزیستی تلاش می­‌کند تا آن‌ها را از طریق برنامه‌ها و طرح‌های پیش‌رو به مرحله خودکفایی و استقلال برساند که بتوانند چرخ زندگی خودشان را بچرخانند.

فرشاد با بیان اینکه توانمند‌سازی زنان سبب بالا‌رفتن اعتماد به نفس و کسب یک هویت مستقل و سبب بهبود وضعیت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آن‌ها می­شود، خاطرنشان کرد: با آموزش­ مهارت­های زندگی، حرفه­ای، کارآفرینی، اشتغال خانگی وغیره به این قبیل بانوان یا فرزندانشان و مشارکت دائم آنان در فعالیت‌­های اجتماعی و فرهنگی بخشی از امنیت اجتماعی و اقتصادی آن‌ها تامین می‌شود.

وی با اشاره به افزایش آمار زنان سرپرست خانواده اظهار داشت: به منظور توانمند سازی زنان سرپرست خانواده طرح­ها و برنامه­های مناسب و مفیدی در نظر داریم که این طرح­‌ها بستری مناسب برای توانمندسازی آن‌ها به‌منظور خروج از چرخه حمایت سازمان بهزیستی را دارد.

معاون اجتماعی بهزیستی اصفهان تصریح کرد: در این راستا یکی از طرح‌های مهم، طرح گروه‌­های همیار زنان سرپرست خانواده است که تمام اعتبارات این طرح توسط سازمان بهزیستی استان تامین و در اختیار زنان سرپرست به صورت بلاعوض قرار می­گیرد.

وی افزود: خانم­‌هایی که در ارتباط با فعالیتی آشنایی و مهارت دارند در گروه‌هایی بین 5 تا حداکثر 12 نفر مشغول فعالیت می‌­شوند؛ پس از تعیین گروه‌­ها، سازمان بهزیستی به آن‌ها به منظور فعالیت مستمر در حرفه‌­شان اعتبار به صورت بلاعوض پرداخت می‌­کند و پس از آن تمام درآمدی که این خانم‌­ها از طریق فعالیت‌شان به‌دست می‌­آورند به خودشان تعلق می‌­گیرد.

فرشاد بیان کرد: پس از 2 یا 3 سال و با رصد کارشناسان بهزیستی، در صورتی که این زنان به اندازه کافی مستقل شده باشند، از چرخه حمایت بهزیستی خارج می‌­شوند. اکنون زنان سرپرست خانواده در گروه‌­هایی مانند نانوایی، خیاطی، شیرینی پزی، کفاشی، سبزی پاک کنی وسفال و ... مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۸۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان اصفهان در شورای ششم

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در شورای ششم شهر اصفهان سعی کردیم رونق بوستان‌های خانواده‌محور که در چند منطقه وجود دارد، همچنین بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان محقق شود.

فرزانه کلاهدوزان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با گرامیداشت فرارسیدن روز شوراها اظهار کرد: روز شوراها را به همه کسانی که در این حوضه فعالیت می‌کنند تبریک می‌گویم؛ کار در نهاد شورا مسئولیتی است که فراتر از جایگاه آن، گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات شهروندان و تجلی اراده آن‌ها در حکمرانی و مشارکت در اداره شهر است.

وی افزود: با توجه به اینکه به دلیل مشغله زیاد سایر کمیسیون‌ها، بر مسائل مربوط به بانوان کمتر تمرکز می‌شد، در کمیسیون خانواده رونق بوستان‌های خانواده‌محور که در چند منطقه وجود دارد، همچنین بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان پیگیری شد، همچنین سعی کردیم بتوانیم در زمینه‌های تفریح کارهای بهتری انجام دهیم.

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در حوزه حمل‌ونقل بیشترین برنامه‌ریزی در شورای ششم انجام شده است، چراکه هوای اصفهان آلوده است و باید برای افزایش زیست‌پذیری آن تا تحقق شهر زندگی تلاش می‌کردیم.

کلاهدوزان بیان کرد: یکی از دستاوردهای شورای ششم اصفهان تشکیل کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان است که برای نخستین‌بار شکل گرفت و امیدواریم به اهداف مدنظر برسیم.

وی با اشاره به بهترین روز کاری خود در طول فعالیت شورای اسلامی شهر عنوان کرد: زمانی که ۱۰۰ اتوبوس هم‌زمان باهم وارد خطوط حمل‌ونقل عمومی شهر اصفهان شد و همه راننده‌ها و اتوبوس‌ها در کنار هم قرار داشتند، صحنه زیبایی را ایفا کردند و خاطره‌ای خوش در ذهن من نقش بست.

کد خبر 747889

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان در شورای ششم اصفهان
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان اصفهان در شورای ششم
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی