Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ناحیه نیر گفت: اردوهای راهیان نور از راهکارهای مقابله با تهاجم فرهنگی است که باید در بین نسل جوان ترویج یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سرهنگ محرم بنیادی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان نیر اظهار داشت: اردوهای راهیان نور از راهکارهای مقابله با تهاجم فرهنگی است که باید در بین نسل جوان ترویج یابد تا دانش‌آموزان و جوانان با ارزش‌های دینی، انقلابی و اسلامی آشنایی پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در قالب اردوهای راهیان نور هر ساله دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی شمال‌غرب کشور اعزام می‌شوند تا از نزدیک در جریان رشادت‌ها و فداکاری‌های شهدای والامقام، رزمندگان و جانبازان باشند و بدانند امنیت و اقتدار کنونی کشور به همین راحتی به دست نیامده است.

فرمانده سپاه ناحیه نیر گفت: 80 نفر از دانش‌آموزان دختر این شهرستان به اردوهای راهیان نور اعزام می‌شوند که تمام تلاش ما بر این است با زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا بتوانیم مقابله با تهاجم فرهنگی را به دانش‌آموزان معرفی کنیم و بازدید از این اردوها را که به عنوان مواریث ارزنده دفاع مقدس محسوب می‌شود به همگان معرفی کنیم.

بنیادی بیان کرد: این اردو به عنوان یک حرکت بزرگ فرهنگی است که سبب تقویت حس خودباوری و آشنایی دانش‌آموزان با فلسفه جهاد و شهادت می‌شود و سفری برای دستیابی به ارزش‌های حقیقی انسانیت است که نباید دست کم گرفته شود.

امام جمعه نیر نیز در این جلسه اظهار کرد: مسئولان آموزشی برای فارغ‌التحصیل شدن علمی دانش‌آموزان وظیفه‌ای بسیار خطیر و حساس دارند و نیاز است برنامه‌ریزی‌های لازم را در این زمینه انجام دهند به طوری که هیچ دانش‌آموزی از لحاظ غنای علمی چیزی کم نداشته باشد و نیازی به کلاس‌های جبرانی پیدا نکند.

حجت الاسلام میکائیل مقدسی افزود: نگاه مسئولان به آموزش و پرورش نباید اقتصادی باشد چرا که آموزش و پرورش یک دستگاه فرهنگی است و انتظار ما از مسئولان و دستگاه‌های اجرایی این است که برای حمایت و همکاری آموزش و پرورش گام بردارند تا بتوانیم به تمامی اهداف خود در این زمینه دست یابیم.

انتهای پیام/

R41374/P1357/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۹۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست

سخنگوی دولت گفت: الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانون در این زمینه [مقابله با بی حجابی] نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

به گزارش تسنیم، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت طی گفت‌وگویی درخصوص اظهاراتی مبنی بر موکول کردن ساماندهی وضعیت عفاف و حجاب به پذیرش بار مالی آن از سوی دولت، تاکید کرد: اخیراً مکاتبه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی مجدداً درخصوص ماده‌ای صورت گرفته بود که در آن ماده قید شده هزینه‌های حمایت از فرهنگ عفاف و تقویت بنیان خانواده، به‌عنوان هزینه قابل‌قبول مالیاتی تلقی شود و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در این زمینه است.

وی افزود: دولت طبیعتاً با اقدامات حمایتی در حوزه‌های تبلیغی، ترویجی و فرهنگ‌سازیِ مقوله‌های مرتبط با حجاب و عفاف و حمایت از بنیان خانواده موافق است و بحثی در این‌زمینه وجود ندارد. درخصوص کلّیت لایحه عفاف و حجاب نیز قبلاً گفتیم که قوانین موجود در حوزه‌های مختلف اجرائی، فرهنگی، تبلیغی، اجتماعی، انتظامی و قضائی روشن است.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد. قبلاً رفت‌وبرگشت‌هایی در این زمینه انجام شده بود و مذاکراتی در جلسات نهاد‌های مختلف صورت گرفته بود و لایحه‌ای از سوی مرجع قضائی تقدیم دولت شد.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: دولت با همراهی و همدلی و همچنین با اصلاحات حداقلی در سریع‌ترین زمان ممکن، طبق تعیین تکلیفِ قانون اساسی مبنی بر اینکه لوایح قضائی باید از مسیر دولت به مجلس تقدیم بشود، لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

وی عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

دیگر خبرها

  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • اعزام بسیجیان لرستانی به اردوهای راهیان نور
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • ضرورت انجام کارهای فرهنگی در حوزه دانش آموزی
  • ۴۰۰ هزار نفر از اقشار مختلف در اردوهای راهیان نور شرکت کرده اند
  • دستگاه های استان تهران در حوزه راهیان نور به تکالیف خود عمل کنند
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • اعزام ۳۰ هزار نفر از استان همدان به اردوی راهیان نور