Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز بر اساس خبر رسیده، آیین رونمایی از دو مستند «مانکن‌های قلعه‌حسن‌خان» به کارگردانی سام کلانتری و «والسی برای تهران» ساخته زینب تبریزی، شب گذشته -17 مهر‌ماه- در موزه سینما برگزار شد.

سام کلانتری که خود اجرای این مراسم را برعهده داشت، با اشاره به برگزاری صد و پنجاه و ششمین جلسه رونمایی از فیلم‌های گروه هنر و تجربه گفت: بسیار خوشحالم که فیلم من و زینب تبریزی در این گروه اکران می‌شود و این فضا برای مستندسازان به وجود آمده که بتوانند فیلم‌هایشان را اکران کنند و برای این فیلم‌ها بلیت فروخته شده و دیده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ادامه سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد به دعوت سام کلانتری روی سن آمد و ضمن قدردانی از مسوولان گروه هنر و تجربه گفت: سینمای مستند طی سه سال اخیر توانسته حدود یک چهارم از ظرفیت اکران گروه هنر و تجربه را به دست بگیرد و این اتفاق خوبی است و ما مفتخریم که اکنون 25 درصد از فضای نمایش فیلم در گروه هنر و تجربه به مستندها اختصاص یافته است. تاکنون فیلم‌های مستند خوبی در این گروه اکران شده، اما یکی از بهترین کنداکتورهای نمایش هنر و تجربه، اکران دو فیلم «مانکن‌های قلعه‌حسن‌خان» و «والسی برای تهران» است.

وی در ادامه افزود: «مانکن‌های قلعه‌حسن‌خان» یکی از نمونه‌های خوب در حوزه مستندهای تجربه‌گرا در سینمای ایران است. من به نمایندگی از همکارانم در مرکز گسترش قدردان آقای کلانتری و همینطور خانم تبریزی به جهت ساخت این فیلم‌های خوب هستم.
مدیرعامل مرکز گسترش با تاکید بر اهمیت ارائه‌ی فیلم به مخاطبان خاطرنشان کرد: دریافت جایزه از جشنواره‌ها امری ارزشمند و دارای اعتبار است، اما زمانی فیلم به نهایت موفقیت می‌رسد که بتواند به مخاطب عرضه شود. خوشحالم که این دو فیلم مستند توانستند به دست مخاطبان برسند.

وی ادامه داد: شاید امشب زمان مناسبی برای گله نباشد، اما یک تقاضا از دوستان در گروه هنر و تجربه دارم و آن این است که کنداکتور فیلم‌های مستند در گروه هنر و تجربه افزون‌تر و منظم‌تر شود. امیدوارم قدر سینمای مستند شایسته‌تر از آن چه که هست دانسته شود.
زینب تبریزی هم ضمن قدردانی از عوامل فیلمش که در سالن حضور داشتند و همین طور مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برای همراهی در ساخت «والسی برای تهران» گفت: امیدوارم این فیلم را دوست داشته باشید.

در این مراسم سینماگرانی چون سیدمحمد‌مهدی طباطبایی‌نژاد، علیرضا حسینی، اسماعیل میهن‌دوست، دکتر محمدعلی صفورا، مجید توکلی، احمدرضا طایی، شهنام صفاجو، محمدرضا هاشمیان، مژگان صیادی، مازیار فکری‌ارشاد و علی بوستان حضور داشتند.

501

مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی هنر و تجربه مانکن‌های قلعه‌حسن‌خان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۰۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «عباس المالکی» فعال سیاسی عراقی تاکید کرد که سفارت آمریکا در بغداد به دنبال گسترش انحرافات اخلاقی در جامعه عراق و اجرای پروژه های مخرب خود است.

وی افزود: مخالفت آمریکا و انگلیس با تصویب قانون مبارزه با فحشاء در عراق به این دلیل انجام می شود که واشنگتن از انحرافات اخلاقی به عنوان وسیله ای برای اجرای سیاست های خود در برخی کشورهای منطقه از جمله عراق استفاده می کند.

المالکی تصریح کرد: آمریکا و انگلیس از عمله های خود در عراق که مشکلات اخلاقی دارند برای تحقق اهداف سیاسی و ناامن کردن کشور استفاده می کنند.

وی گفت: این کشورها از عناصر منحرف حمایت های مالی به عمل آورده و به آنها ویزا و محل اقامت در برخی کشورهای همسایه می دهند. سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی به شمار می رود. این مرکز عناصر مشکل دار را دور خود جمع کرده و آنها را به کشورهای دیگر اعزام می کند.

روز گذشته نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق تاکید کرد که «النا رومانسکی» سفیر آمریکا در بغداد قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده است.

وی افزود: سفیر آمریکا در امور داخلی عراق دخالت می‌کند که بدین ترتیب مفاد توافقنامه امضا شده میان بغداد و واشنگتن را نقض کرده است.

التمیمی اضافه کرد: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشاء در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

کد خبر 6092951

دیگر خبرها

  • رضا شیخی درگذشت
  • فیلمبردار سینمای ایران درگذشت
  • پخش مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • فیلم کوتاه، زبان مختص خود را دارد/ «قضاوت» برآمده از تجربه زیسته
  • هندبال ایران در مسیر توسعه قرار دارد
  • آغاز به کار سامانه و سایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از ۱۷ اردیبهشت
  • مستند «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم «هنر و تجربه» شد
  • بازدید مدیر عامل از شعبه صندوق تامین خسارت های بدنی استان فارس
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد