Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جهاددانشگاهی هنر گفت: فراگیری رشته‌های هنری اگر با نوآوری و خلاقیت ایرانی همراه شود، می‌تواند باعث رونق کسب و کار، توسعه کارآفرینی و رفع مشکل اشتغال جوانان شود.

به گزارش ایسنا، بهزاد رشیدی رییس جهاددانشگاهی هنر در آستانه شروع سال تحصیلی جدید و رونمایی از دوره‌های آموزشی ترم پاییز این واحد، ضمن بیان این مطلب، گفت: ظرفیت رشته‌های هنری در خود اشتغالی و ایجاد کسب و کار و توسعه کارآفرینی در کشور بسیار بالا است، اما متاسفانه استفاده چندانی از این قابلیت نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر روز ادعا می کنیم که «هنر نزد ایرانیان است و بس» و همواره به وجود هنرمندان و هنر ایرانی در دوره های گذشته افتخار می‌کنیم، اما شرایط رشد و توسعه هنر به ویژه هنرهای اصیل ایرانی را فراهم نمی‌کنیم و تلاش ویژه‌ای برای فراگیری فردی رشته‌های هنری نیز نداریم.

بهزاد رشیدی با طرح این سوال که واقعا چرا نباید هر ایرانی حداقل در یک رشته هنری مهارت داشته باشد، اعلام کرد از ابتدای ترم پاییز مرکز هنرهای تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی هنر کمپینی با عنوان «من هنرمند هستم» به راه انداخته تا با این روش توجه جامعه را به مساله آموزش تخصصی هنر و ترویج فراگیری رشته های هنری جلب نماید. این مرکز در تلاش است موضوع فراگیری هنر و اینکه هر ایرانی یک رشته هنری بیاموزد را در جامعه نهادینه نماید.

رییس جهاد دانشگاهی هنر ادامه داد: مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی این واحد در حال حاضر زیرساخت ها و امکانات آموزشی مورد نیاز برای فراگیری رشته های هنری را فراهم کرده و استادان مجرب، جوان و خلاقی را در رشته‌های مختلف هنری بکار گیری کرده و آماده خدمات دهی به اقشار مختلف در زمینه آموزش و فراگیری رشته های هنری تخصصی و کاربردی می‌باشد.

وی گفت: اشتغال فقط استخدام در مراکز و ادارات دولتی نیست و ظرفیت این مراکز نیز برای اشتغال بسیار محدود است؛ ما معتقدیم جوانان جویای کار می‌توانند با کسب مهارت ها و دانش در یکی از رشته‌های هنری و با داشتن قدری خلاقیت و نوآوری، به راحتی جذب بازار کار شده و یا کسب و کاری برای خود ایجاد نمایند.

وی با اشاره به سوابق جهاد دانشگاهی به ویژه جهاد دانشگاهی دانشگاه هنر در آموزش های تخصصی و کاربردی افزود: براساس همین ضرورت ها، کلاس های هنری و دوره های آموزشی تخصصی و کاربردی هنر را با سرفصل های جدید، به روز و کاربردی و با رویکرد کسب مهارت هنری طراحی کرده‌ایم و در دو قالب دوره‌های آموزشی تک درس و دوره های آموزش تخصصی ترمیک و در فصول مختلف سال برگزار می کنیم.

رشیدی ادامه داد: در ترم پاییز دوره­‌های آموزشی الگوسازی و دوخت لباس، طراحی، عکاسی دیجیتال، طراحی لباس، طراحی طلا و جواهرات، نقاشی، گرافیک، تصویر سازی، دوخت های سنتی، سفالگری، نرم افزارهای هنر و معماری، طراحی و چاپ پارچه، پتینه و نقاشی دیواری، چرم دست دوز، تربیت مربی هنر کودک، معماری و دکوراسیون داخلی، خوشنویسی، نازک کاری چوب و معرق چوب، قلم‌زنی، مینا و نقاشی خانه‌بندی و ساخت زیورآلات ارایه شده و آماده پذیرش و ثبت نام علاقمندان و جوانان دانشجو می باشد.

رییس جهاد دانشگاهی هنر با اعلام این موضوع که کلاس های هنری ترم پاییز از 20 مهر ماه آغاز خواهد شد، از علاقمندان دعوت کرد با مراجعه به وب سایت های www.jdart.ir و www.jdhonar.ir اطلاعات دقیق‌تری در این زمینه دریافت نمایند و یا برای دریافت مشاوره تخصصی با شماره تلفن‌های 88328653 الی 5 و 09389382473 تماس بگیرید و یا به کانال تلگرامی @jdhonar متصل شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۰۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است

به گزارش قدس خراسان،انسیه خزعلی روز جمعه در دوره آموزشی ارتقای مهارت‌های یادگیری و یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانش‌آموز در مشهد افزود: دشمن درحال ترویج معضل بی‌هویتی در بین جامعه است و برای مقابله با آن، رئیس جمهور کشورمان، جنبش تعهد به خانواده را در سازمان ملل مطرح کرد که هدف آن این است که با تمام وجود از خانواده دفاع کنیم.
وی ادامه داد: طی دوره‌ای در مدارس فقط به آموزش پرداخته شد اما باید بدانیم پرورش و تزکیه بر آموزش مقدم است و برگزاری دوره ارتقای مهارت‌های والدین برای بیدارسازی آن‌ها در قبال خطراتی است که فرزندانشان را تهدید می‌کند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر این که باید به پرورش توجه شود و تلاش می‌کنیم که این پرورش را در ارتباط با والدین، پررنگ کنیم از شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی خواست در استان‌های خود، قرارگاه‌هایی ایجاد کنند که در آن مدارس تحت آسیب، شناسایی و مدیران همراه شوند.
خزعلی افزود: در این قرارگاه‌ها باید راهکارهای تشویق و تنبیه برای ایجاد انگیزه ارائه شود تا والدین به مشارکت، راغب شوند و در نهایت گزارش کار ارائه شود و ما هم از این روش پشتیبانی و حمایت می‌کنیم.
وی اضافه کرد: پس از ۶ ماه به بهترین افرادی که در استان و شهر خود فعالیت مؤثری در این زمینه داشته باشند، مجوز داده می‌شود که کار را به صورت مستمر ادامه دهند.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود