Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا)، سید محمود نبویان معاون امور فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، روز سه شنبه طی سخنانی در دومین روز از کنفرانس علمای اسلامی آسیا برای آزادی فلسطین و مسجد الاقصی در مالزی خاطرنشان کرد: فلسطین قبله اول مسلمانان جهان و منتهای سیر شبانه پیامبر اسلام (ص) و نقطه شروع معراج ایشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از این رو دفاع از فلسطین یک مسئله تاکتیکی و یا یک مسئله سیاسی صرف نیست، بلکه یک مسئله اعتقادی است.

وی افزود: متاسفانه وضعیت جهان اسلام در دفاع از کیان اعتقادی خود امیدبخش نیست و دنیای کفر و در راس آنها آمریکا و رژیم اشغالگر قدس در اهداف خود موفقیت هایی را به دست آورده اند.

معاون امور فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: سران منفعت طلب و هواپرست برخی کشورهای اسلامی صرفا به دنبال تامین منافع و ارضای خواسته های خود بوده و در مسیر تحقق اهداف سران کفار گام بر می دارند، به گونه ای که بر خلاف سابق، به صورت علنی به دنبال ایجاد رابطه با رژیم صهیونیستی هستند.

نبویان همچنین گفت: در این وضعیت آنچه که نجات بخش مسلمانان است، توجه و عمل به آموزه های قرآنی و قطع امید از سران کشورهای اسلامی است. یعنی مسلمانان در صورتی می توانند علیه کفار و مشرکین و در راس آنها آمریکای جهانخوار و اسرائیل آدمکش پیروز شوند که به قرآن کریم مراجعه کرده و آموزه های آن را عملی سازند.

وی با تاکید بر اینکه با عمل به آموزه های قرآنی می توان فلسطین را نجات داد، تصریح کرد: عدم پذیرش ولایت کفار، دشمنی با اسرائیل و آمریکا، صبر و مقاومت در مبارزه با اسرائیل، نهراسیدن از مکر و دشمنی آنها و اعتماد به نصرت الهی، نرمش نشان ندادن در مقابل دشمن، انجام وظیفه مسلمین جهان در دفاع از مردم مظلوم فلسطین و وحدت میان مسلمین از مهمترین آموزه های نجات بخش قرآن و مورد نیاز جهان اسلام هستند.

کنفرانس علمای اسلامی آسیا در مورد آزادی فلسطین و مسجد الاقصی که از روز گذشته(17 مهر) با حضور نمایندگانی از جمهوری اسلامی ایران در شهر شاه عالم ایالت سلانگور مالزی آغاز شده بود، امروز به کار خود پایان داد.

در این کنفرانس علمایی از 10 کشور مختلف جهان اسلام ازجمله ایران، مالزی، اندونزی، فلسطین اشغالی، سنگاپور، تایلند، سوریه، مصر و لبنان و نمایندگانی از حماس و گروههای مدنی حامی فلسطینیان شرکت داشتند.

این کنفرانس با همکاری شورای مشورتی سازمان اسلامی مالزی (ماپیم)، سازمان جهانی رفاه مردم در مالزی (سجاگات)، دبیر خانه اتحادیه علمای اسلامی (شورا) و تشکل مدنی شهروندان بین المللی برگزار شده است.

برگزار کنندگان این کنفرانس معتقدند که اقدامات رژیم صهیونیستی در ماه ژوئیه سال جاری در اعمال برخی محدودیت ها در مسجد الاقصی توسط این رژیم نامشروع نشان دهنده تلاش برای تغییر وضعیت این مکان مقدس مسلمانان است.

هدف از برگزاری این همایش دو روزه ایجاد یک طرح راهبردی و هماهنگ شده برای دفاع و آزادی نهایی مسجد الاقصی و فلسطین عنوان شده بود.

شرکت کنندگان در این کنفرانس دو روزه بر حمایت از مردم فلسطین، مقابله و رد هر گونه تلاش برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی، حمایت از مقاومت با هر ابزاری و تاکید بر اهمیت ایستادگی برای آزادی کامل فلسطین از اشغالگران صهیونیست، گسترش فرهنگ قرآنی در نوع مواجهه با غده سرطانی رژیم صهیونیستی، گسترش فرهنگ گفت و گو، همکاری و اتحاد بین مسلمانان و ایجاد تقریب بین گروههای مختلف اسلامی، تاکید کردند.

دراین کنفرانس دو روزه شرکت کنندگان در موضوعات مختلف از جمله نقش رسانه در افزایش آگاهی از اهمیت مسجد الاقصی، رویکرد راهبردی برای حل مسئله فلسطین، رژیم صهیونیستی بعنوان یک رژیم آپارتاید، نقش کمک های اسلامی در مقاومت غزه، چگونگی کمک جنبش های مدنی آسیایی در دفاع از مسجد الاقصی اظهار نظر کردند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۰۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند

آیت الله میرزاحسین احمدی فقیه یزدی استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در گفت وگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب امام صادق علیه الاسلام را دارای رابطه قوی با جهان اسلام دانست و اظهار داشت: در بین امامان معصوم صلوات الله علیهم اجمعین، امام صادق علیه السلام در زمانی واقع شدند که برای یک گفت وگوی علمی بعد امام باقر علیه السلام به شکلی شرایط به وجود آمد که هر کدام از علمای سایر مذاهب با مراجعه به حضرت ضمن کسب تکلیف، سؤال علمی خود را مطرح می کردند که این آمد و شدها با واسطه و یا بی واسطه صورت می گرفت.

آیت الله احمدی فقیه یزدی، افزود: ایشان دارای شاگردان متعددی در رشته های گوناگون بودند؛ به خصوص در مباحث علمی و قرآنی و تسلط بر روایات پیغمبر اسلام و امیرالمومنین علیه السلام دارای تبحر بودند، حضرت امام صادق علیه السلام در این موقعیت و جمعیتی که برای کسب علم و دانش آماده شده بودند، رابطه قوی با جهان اسلام داشتند و به خصوص با کسانی که مجاور بودند ارتباط برقرار می کردند و کسب فیض می بردند من جمله اهل سنتی که هنوز استقراء قوی نداشتند و در عین حال نظر حضرت را جامع تر و غالب تر می دانستند و کسانی که به مسجد می آمدند و مسئله خود را خدمت مطرح می کردند ایشان کاملا توضیح می دادند و صحت و غلط بودن را با استنباط به قرآن و روایات پیغمبر اسلام صلوات الله علیه بیان می نمودند.

وی ادامه داد: گاهی برای گرفتن تأییدیه خدمت حضرت شرفیاب می شدند زیرا سخن امام صادق علیه السلام برای آنان مهم بوده است؛ البته در بین مردم، افراد معاندی بودند که تحریک می شدند و با ایجاد ترس و وحشت بین مردم، باعث جلوگیری از مراجعه افراد به منزل امام می شدند اما مردم ایشان را رها نمی کردند و به هر نحوی با واسطه یا بی واسطه خود را به امام می رساندند.

این عالم شیعه، تصریح کرد: سیطره و عظمت علمی حضرت امام صادق علیه السلام آنقدر وسیع شده بود که به اکناف و اطراف منتقل شده بود و همگان همراهی می کردند و می پذیرفتند. دشمنی هایی صورت می گرفت که حضرت نیز کمال تقیه را در مواردی که لازم بود انجام می دادند و هم توصیه به افراد مرتبط می کردند هم خود مراقبت انجام م دادند. می دانید تقیه صحیح را امام از آباء و اجداشان نقل می کنند که در روایت این گونه ذکر شده است؛ حضرت علی بن الحسین علیه السلام می فرمایند: تقیه به این معنا است که روایات ما صعب و مستصعب است غیر از نبی و یا ملک مقرب و یا مؤمنی که "امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَانِ"؛ نمی شود این را به هر کسی رساند.

وی عنوان کرد: این اخبار و احادیث که می رسید، در واقع به این معنا بوده است که علم را نمی توان به هر کسی آموخت زیرا آن علم را باید تقیه کرد و به اهلش آموخت، و این تعلیم به شکل تقیه در زمان امام صاق علیه السلام آنچنان رواج پیدا کرد که هر کسی هرحرفی را به امام نسبت نمی داد، بعد از اینکه مطمئن می شدند بر موازین درستی می باشد این انتساب را مطرح می کردند.

وی در پایان تأکید کرد: به همین جهت شاید بیشترین روایاتی که تاکنون در دست است از امام صادق علیه السلام ثبت و ضبط شده است و به این دلیل که کسانی که در محضر ایشان بودند ثبت و ضبط می کردند. اکنون در آستانه شهادت آن بزرگوار عرض کنم که، کل منابع علمی که از ایشان رسیده در غیر از منابع شیعه است، در مذاهب اسلامی دیگر نیز مشهور و فراوان می باشد.
 
انتهای پیام/
 
 
 

دیگر خبرها

  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا
  • حمایت جهانی از فلسطین «طوفان الاقصی» دوم است/ اسرائیل بازنده اصلی
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم از وظایف جدی مسوولان
  • عرضه دو تک نگاری خبرنگار ایرانی از افغانستان در نمایشگاه کتاب
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • جوابگوی تمامی بن‌بست‌های پیش آمده اسلام است