Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه گفت: حدود ۴ هزار و ۲۰۰ مدرسه در استان لرستان وجود دارد ولی بسیاری از مدارس امام جماعت و روحانی ندارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علیرضا رحیمی ظهر امروز در گردهمایی مشترک ائمه جمعه و روسای آموزش‌وپرورش استان لرستان که در بیت امام‌جمعه خرم‌آباد برگزار شد اظهار داشت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری اصلی‌ترین کار ائمه جمعه کار تعلیم و تربیت است و آموزش‌وپرورش نیز این وظیفه را دارد بنابراین سرنوشت استان لرستان به‌نوعی در گروه کار روحانیون و فرهنگیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نخستین رویکردی که در تعامل بین حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش وجود دارد این است که به همدیگر کمک کنیم تا مخاطب که نوجوان و جوانان هستند و بنا است مملکت ما را حفظ کند و پیش ببرد استفاده ببرند.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه با بیان اینکه عرصه همکاری حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش فعلاً در یک عرصه فعالیت‌های تبلیغی به‌صورت محدود است عنوان کرد: حدود چهار هزار و 200 مدرسه در استان لرستان وجود دارد ولی امروز بسیاری از مدارس امام جماعت و روحانی ندارند.

وی بیان کرد: عرصه همکاری شامل عرصه پژوهشی، آموزش منابع انسانی، تولید محتواهای آموزشی، تعلیم و تربیت است که فعلاً در ابتدای در کمیته‌های همکاری هستیم بیشتر بر روی امور تربیتی و تبلیغ کار می‌شود.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه خاطرنشان کرد: هر جا که ظرفیتی وجود دارد و استفاده نمی‌شود باید مطالبه گری شود؛ باید برای رسیده به یک هدف تحمل همدیگر را داشته باشیم. سال تحصیلی گذشته حدود 17 هزار مبلغ به مدارس اعزام شد که سه هزار و 500 مبلغ ثابت داشتیم و تعداد این مبلغان در استان لرستان مقداری کاهش‌یافته که باید تدبیر شود این کاهش اتفاق نیفتد.

وی اظهار داشت: برگزاری یک کارگاه نیاز است که همه اعضای این کمیته گرد هم‌آیند و آنچه باید انجام شود مطرح شود تا به وحدت نظر برسیم چراکه تا زمانی به وحدت نظر نرسیم نمی‌توانیم کار را به‌پیش ببریم. در مناطق و شهرستان‌ها هر هفته جلسه تشکیل شود، تقویم برگزاری جلسات یک‌ساله نوشته و برنامه سالانه امسال تنظیم شود و همه همت را بر این بگذارید که برنامه‌ها اجرا شود.

انتهای پیام/

R41450/P41362/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۱۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر «علی مطهری» مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی، در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت:فعالیت‌های دولت مردمی سیزدهم در موضوع مدرسه سازی جای قدردانی ویژه دارد.

وی افزود:استان آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های نیازمند به توجه در موضوع فضای آموزشی است که خوشبختانه با آغاز دولت مردمی سیزدهم و عنایت و توجه ویژه سازمان نوسازی کشور و همچنین استاندار آذربایجان غربی در ۲ سال اخیر یک هزار و ۳۴ کلاس درس به مجموع کلاس‌های درس و فضا‌های آموزشی استان اضافه شده و بیش از یک هزارو ۸۰۰ کلاس درس نیز در حال ساخت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی گفت:نیاز استان آذربایجان‌غربی در موضوع کلاس‌های درس و رسیدن به متوسط کشوری، تعداد ۵ هزار کلاس درس است که امیدواریم با شروع نهضت مدرسه سازی در استان و توجه مسئولین استانی و کشوری، در آینده‌ای نزدیک به این مهم دست یابیم.

وی ادامه داد:مهندس رحمانی از نیرو‌های متعهد و کاربلد استان آذربایجان‌غربی بودند و در زمان حضورشان در سازمان نوسازی مدارس استان، منشأ فعالیت‌ها و برکات مهمی شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی افزود:امیدواریم مهندس صدقی نیز با روحیه جهادی وارد میدان شده و در مسیر توسعه فضا‌های آموزش و پرورش استان گام بردارد.

مطهری گفت:موضوع تحول در آموزش و پرورش نیازمند ۳ عنصر محتوا، فضای آموزشی و تجهیزات و نیروی انسانی است و برای رسیدن به نقطه آرمانی در این موضوع باید به همه این موارد و عناصر توجه کافی و وافی صورت پذیرد.

در پایان این مراسم، با حضور مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی و جمعی از مسئولان و مدیران مرتبط، «پیام صدقی» به عنوان مدیرکل جدید نوسازی، توسعه و تجهیز مداس آذربایجان‌غربی معرفی و از خدمات «قهرمان رحمانی» مدیرکل قبلی این مجموعه تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روحانی در مدرسه علمیه رضویه قم
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • برگزاری مراسم تکریم سردار رادان توسط «مدیران مدارس حوزه علمیه»
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری