Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@03:47:56 GMT

اعضای جدید شورای پروانه ساخت معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۹۲۴۰۹

اعضای جدید شورای پروانه ساخت معرفی شدند

فرهنگ > سینما - بنابر پیشنهاد معاون نظارت و ارزشیابی و موافقت رئیس سازمان امور سینمایی، سمعی و بصری، اعضای شورای پروانه ساخت معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدمهدی حیدریان طی حکمی، محمود اربابی، مسعود نقاش زاده، حسن بلخاری، حسین کرمی و جمال شورجه را به عنوان اعضای جدید شورای پروانه ساخت، منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمود اربابی

محمود اربابي متولد 1340 تهران، داراي مدرك كارشناسی سينما با گرايش فيلمنامه نويسی از دانشگاه صدا و سيما و كارشناسي ارشد كارگرداني و بازيگری از دانشگاه تربيت مدرس و در حال حاضر عهده دار مسولیت معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی و سرپرست دفتر جشنواره‌های و همکاری‌های بین‌المللی سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. وي فعاليت خود را سال 1367 با عضويت در هيأت علمي دانشكده صداوسيما و همچنين تدريس آغاز كرد. از ديگر فعاليت هاي اجرايي و هنري اخير او ميتوان به مديريت مدرسه كارگاهي فيلمنامه نويسي حوزه هنري، عضو شوراي درجه بندي فيلمنامه نويسي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، عضور شوراي فيلمنامه نويسي مركز گسترش سينماي تجربي، مدير گروه آموزش توليد دانشكده صداوسيما، عضو هيأت داوران و انتخاب جشنواره هاي ويدئويي سوره، فجر، سينماي جوان و اولين جشنواره هاي فيلم هاي كوتاه و ....

مسعود نقاش‌زاده

مسعود نقاش‌زاده . نويسنده، کارگردان و مدرس دانشگاه؛ داراي دکتراي پژوهش هنر (با گرايش سينما)، كارشناسي ارشد سينما و کارشناسي کارگرداني فيلم است. وی که در حال حاضر به عنوان معاون فرهنگی و پژوهشی بنیاد سینمایی فارابی مشغول فعالیت است در کارنامه کاری‌اش مسئوليت‌هاي متعدد اجرايي (از جمله معاون آموزش و پژوهش خانه سينما، معاون پژوهشي دانشگاه صدا و سيما، معاون توليد و مشاور عالي مرکز سيما فيلم و معاون تأمين و توليد موسسه رسانه هاي تصويري) به چشم می‌خورد و عضو هيئت علمي دانشگاه نيز هست. وی همچنین فیلم مطرح "کودک و فرشته" را در سینمای دفاع مقدس کارگردانی کرده است.

حسن بلخاری

حسن بلخاری متولد ۱۳۴۱ در اصفهان، نویسنده، پژوهشگر و مدرس فعال در زمینه فلسفه هنر و زیبایی‌شناسی و حکمت شرق است. وی هم اکنون رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران است ؛ همچنین او استاد تمام و مدیر گروه مطالعات عالی هنر در پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران و نیز عضو هیئت علمی دانشگاه تهران می‌باشد.
بلخاری در آذر ماه ۱۳۹۴ به عنوان پژوهشگر برتر کشوری در رشته هنر و معماری و نیز در آذر ماه 1395 به عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه تهران برگزیده شد. از دیگر فعالیت‌های او، می‌توان به مجموعه جلسات حافظ شناسی اشاره کرد.
از آثار منتشر شده وی می توان از اسرار مکنون یک گل، آشنایی با فلسفه هنر،سرگذشت هنر در تمدن اسلامی ،حکمت هنر و زیبایی،تهاجم یا تفاوت فرهنگی نام برد.

حسین کرمی

حسین کرمی متولد 1341 در اصفهان و دارای مدرک دکتری فلسفه و استاد دانشگاه است. وی سوابق اجرایی فراوانی در مدیریت فرهنگی دارد و سال‌های زیادی را به عنوان مدیر فرهنگی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و برخی از شورای فرهنگی خدمت کرده است. کرمی در حال حاضر به عنوان رئیس مرکز سیما فیلم مشول است و پیش از این مدیریت شبکه نمایش،نسیم،تماشا، و مدیریت شبکه 4 سیما را بر عهده داشته و در مقطعی قائم مقام سیما و مشاور امور نمایش معاون سیما در تلویزیون بوده است.

جمال شورجه

جمال شورجه متولد 1333 زنجان، فارغ التحصيل كارگرداني از دانشكده سينما و تئاتر دانشگاه هنر است. شروع فعالیت وی در سینما با فیلم زندان دوله تو (رحیم رحیمی پور) به عنوان دستیار کارگردان در سال 1363همراه بود. شورجه ساخت 11 عنوان فیلم سینمایی از جمله فیلم ضد صهیونیستی «33 روز» را در کارنامه دارد و در تولید مجموعه تلویزیونی «یوسف پیامبر» به عنوان مشاور در کنار فرج‌الله سلحشور حضور داشت.

رئیس سازمان امور سینمایی،سمعی و بصری همچنین از تلاش‌های مجید رضا بالا،منوچهر شاهسواری،جمال شورجه،محمد باقر قهرمانی،حسین کرمی،مازیار میری و اکبر نبوی تقدیر کرد.

دو عضو خانه سینما در این شورا نیز به زودی معرفی خواهند شد.

57244

کلید واژه‌ها : سازمان سینمایی - شورای صدور پروانه ساخت -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۲۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!

نهضت ساخت و ساز و نوسازی به ویژه در بافت فرسوده در دولت سیزدهم جانی تازه به خود گرفت، این مهم در منطقه ۱۰ تهران که از بافتی قدیمی و فرسوده رنج می‌برد، ضرورتی انکارناپذیر است که البته نوسازی آن با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش ایرنا، نوسازی مسکن یکی از اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است که از ابتدای کار با جدیت شروع و پیگیری شد؛ این مهم بویژه در کلانشهر تهران که با خطر وقوع زلزله روبروست با همتی دوچندان در حال انجام است.

شهرداری تهران دوشادوش دولت مردمی و در راستای سیاست‌های آن، نوسازی بویژه در بافت فرسوده را با اتخاذ بسته‌های تشویقی از اعطای تراکم بیشتر تا تسهیل و تخفیفات ویژه در صدور پروانه دنبال کرده است.

کاهش زمان صدور پروانه ساخت در این دوره مدیریت شهری علی الخصوص در بافت فرسوده و اعطای تراکم بیشتر در صورت تجمیع املاک هم در دستور کار قرار گرفته و به صورت کلی شاهد رونق گرفتن ساخت و ساز در این نزدیک سه سال دوره مدیریت شهری هستیم.

این بسته‌های تشویقی در حوزه تسهیلات و وام‌های اعطایی در بافت فرسوده تهران نمود بیشتری هم داشته و سیاست‌ها به شکلی بوده که سازندگان عمده برای ساخت و ساز رغبت بیشتری پیدا کنند.

شهرداری در برخی محله‌های قدیمی تهران از جمله نفرآباد خودش دست بکار شده و با ساخت مسکن و ایجاد زیرساخت‌های رفاهی، عزمی جدی برای نوسازی دارد و تا حدی توانسته مردم را با خود برای این امر مهم همراه کند بویژه اینکه یک طبقه اضافی تشویقی به سازنده داده می‌شود.

منطقه ۱۰ تهران هم از این قاعده مسثنی نیست و در راستای سیاست‌های ابلاغی و تشویقی برای نوسازی به ویژه در بافت فرسوده، آستین بالا زده، این موضوع زمانی اهمیت بیشتری می‌یابد که بدانیم این منطقه برغم وسعت کم خود یکی از پرتراکم ترین مناطق ۲۲ گانه پایتخت به لحاظ جمعیت است.

کوچه‌های باریک و تو در تو و عرض کم معابر در منطقه ۱۰ تهران موجب شده که اگر اتفاقی مثل زلزله یا بحران‌های احتمالی رخ دهد، کار امداد رسانی در این نقطه پایتخت با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.

در این راستا شهرداری منطقه سعی کرده با اعطای تراکم بیشتر و عقب نشینی خانه‌های جدید، عرض معابر را بیشتر کند تا در صورت وقوع بحران، امدادرسانی با سهولت بیشتری انجام شود.

شهردار منطقه ۱۰ تهران در این رابطه گفته است: پارسال برای ۲ هزار و ۸۱۴ واحد مسکونی پروانه نوسازی صادر شده که از این میزان ۲ هزار و ۱۸۳ واحد مسکونی در بافت فرسوده واقع شده است.

مهدی اخ‌الصنایع با اشاره به روند نوسازی بافت فرسوده در این منطقه ادامه داد: منطقه ۱۰ از نخستین مناطق دارای بافت فرسوده، ریزدانه و ناپایدار شهر تهران محسوب می‌شود که ۵۷ درصد از وسعت آن در بافت فرسوده قرار دارد.

او افزود: با توجه به رویکرد ویژه شهرداری تهران مبنی بر احیا، نوسازی بافت‌های فرسوده و بهبود و ارتقای خدمات و سرانه‌های محله‌ای، مدیریت شهری منطقه توانست با استفاده از تمهیدات اتخاذ شده، مشوق‌های نوسازی و تسهیل در روند صدور پروانه در سال ۱۴۰۲ رکورد صدور پروانه در بافت فرسوده شهر تهران در ۱۰ سال گذشته را رقم بزند.

شهردار منطقه ۱۰ با اشاره به ۹ مورد از گام‌های اساسی صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ با هدف تسریع در امور صدور پروانه تاکید کرد: تعیین تکلیف تعریض شاخه جنوب‌شرقی بزرگراه یادگار امام (ره) پس از ۱۴ سال بلاتکلیفی، پیشرفت ۷۵ درصدی تغییر پهنه خیابان آذربایجان از S به M و پیشرفت ۵۰ درصدی تغییر پهنه محله بریانک و دستغیب به منظور تشویق و ترغیب شهروندان به نوسازی، پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه کاهش عرض خیابان کمیل و اعطای تسهیلات طبقه چهارم به ۲۵۰ پلاک در ۶۰ درصد معابر از جمله اقدامات شاخص مدیریت شهری منطقه ۱۰ در سال گذشته است.

اخ‌الصنایع ادامه داد: مدیریت شهری منطقه ۱۰ سال گذشته، در حوزه صیانت از آرای کمیسیون ماده ۱۰۰و نظارت بر کنترل و ساخت و سازهای غیرمجاز با اجرای ۹۲ درصد از آرا، موفق به کسب رتبه دوم در بین مناطق ۲۲ گانه شهر تهران شد.

او بیان کرد: سال گذشته حدود ۶۵۱ پروانه ساختمانی صادر شد که از این میزان ۴۹۶ پروانه صادره در بافت فرسوده واقع شده است.

اخ‌الصنایع افزود: به منظور مشارکت در طرح جهادی قرارگاه مسکن با استفاده از ظرفیت اراضی ناکارآمد و ذخیره توسعه شهری اقدام به شناسایی ۴۳ پروژه املاک بزرگ مقیاس با هدف احداث یک هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی در سال ۱۴۰۳ کرده است.

او اظهار امیدواری کرد: روند نوسازی به ویژه در بافت فرسوده و توسعه زیرساخت‌های لازم در سال جاری با قدرت و شتاب بیشتری پیگیری شود.

منطقه ۱۰ شهرداری تهران از شمال به خیابان آزادی منطقه۲، از جنوب به خیابان قزوین منطقه ۱۷، از شرق به بزرگراه نواب صفوی منطقه ۱۱ و از غرب به خیابان شهیدان، بزرگراه یادگار امام، خیابان هرمزان و خیابان امامزاده عبدالله منطقه ۹ محدود می‌شود

از مهم‌ترین خیابان‌های این منطقه خیابان جیحون، خوش، قصر الدشت، کارون و رودکی (سلسبیل) و خیابان جمهوری اسلامی و خیابان سینا (محبوب مجاز) می‌توان اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!