Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@13:50:02 GMT

بازبینی قراردادهای شهرداری و شورای شهر تهران

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۰۱۲۷۱

بازبینی قراردادهای شهرداری و شورای شهر تهران

ناصر سراج در آیین سی و ششمین سالروز تاسیس سازمان بازرسی کل کشور که با حضور دادستان کل کشور برگزار شد اظهار کرد: امروز سی و ششمین سالروز سازمان بازرسی است که به همه همکاران سخت‌کوش تبریک می‌گویم. این سازمان حدود 100 سال قدمت دارد و اولین سازمان در سال 1308 تاسیس شد.

وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب در اصل 174 قانون اساسی سازمان بازرسی کل زیر نظر مستقیم رییس قوه قضاییه پیش بینی شد و در سال 60 هم قانون عادی، حدود اختیارات این سازمان را تصویب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان اصلاح امور و نظارت بر اجرای صحیح قوانین را بر عهده دارد. سازمان بازرسی کل با نیروی کمی که دارد، سازمانی موفق و پاکدست تلقی می شود. در کشور 21 هزار شعبه بانک و 11 هزار بازرس در بانک‌ها مستقرند در حالیکه کل نیروی سازمان بازرسی در سراسر کشور، هزار نفر است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: طبق بررسی‌ها حدود یک میلیون محیط و موضوع بازرسی داریم. در این 36 سال، من پنجمین رییس سازمان هستم و حضرت آیت الله محقق، اولین رییس بودند. 50 ماه است که در خدمت عزیزان هستم که جا دارد از زحمات تک تک روسای قبلی تشکر کنم.

سراج به اقدامات 50 ماه گذشته اشاره کرد و گفت: از بدو حضورم، 14 ساختمان بازرسی کل را احداث و افتتاح کردیم. 7 ساختمان هم نیمه تمام است که تا پایان سال آینده به بهره برداری می رسد. رییس قوه قضاییه بر تخصصی شدن نیروها تاکید داشتند که در این مدت 800 نفر مرخص و افراد متخصص جایگزین آنها شد. در یک فراخوان 16 هزار نفر ثبت نام کردند و 1543 نفر باقی ماند و از این تعداد 200 نفر در حال جذب هستند.

وی ادامه داد: شوراهای شهر که تاسیس شد، کل یافته‌های خود را در مرکز و استان‌ها بررسی کردیم و چالش‌ها و دام‌هایی که ممکن است بر سر راهشان قرار بگیرد را به شوراها ابلاغ کردیم. اخیرا شورای شهر و شهردار تهران کل یافته‌های ما را مصوب و ابلاغ کردند. مثلا در رابطه با قراردادها مصوب شد که تمام قراردادها بازبینی شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره نامه خبرساز سرپرسست شهرداری رشت به خودش برای در اختیار گرفت یک خانه گفت: به مسئله شهرداری رشت هم همان روز بازرسی کل ورود کرد و متوجه شدند که این آقا خانه هم دارد و حق دریافت خانه ندارد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۱۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!

حصار کشی در بوستان لاله تهران طی روز‌های اخیر با واکنش‌های مختلفی از سوی شهروندان روبه رو بوده و به نظر می‌رسد پروژه مد نظر شهرداری به دلیل واکنش‌ها فعلا تعلیق شده است.

به گزارش مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نما‌ها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روز‌های اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا بوده و آنجا حصار‌هایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست

همچنین تلاش خبرنگار با مدیران سازمان بوستان‌ها به نتیجه نرسید و مسؤولان این حوزه حاضر به پاسخگویی نشدند.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • روایتگری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند