Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- ایرنا- هفته کودک و سلامت روان بهانه ای برای یک دورهمی شاد و مفرح کودکان کرمانشاهی بود که معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی با همکاری چند سازمان مردم نهاد از جمله انجمن جبهه نجات روز چهارشنبه در سرسرای اجتماعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای آنها تدارک دیده بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ از 17 تا 21 مهر به عنوان هفته کودک نامگذاری شده که معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نشستی نمادین را با همکاری سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه کودکان را با هدف توانمند کردن این قشر و ایجاد محیطی شاد و نشاط به عنوان یکی از نیازهای مبرم زندگی این افراد برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**توجه به کودکان سرمایه گذاری برای آینده است
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این مراسم، توجه به کودکان را سرمایه گذاری پایداری برای آینده دانست و گفت: کودکان آینده سازان ایران اسلامی و مسئولان سال های پیش روی این کشور هستند.
دکتر علی الماسی، توجه و اهمیت به کودکان را در اولویت برنامه های معاونت اجتماعی دانست و افزود: برای دستیابی به سلامت در جامعه باید آموزش های مورد نیاز را به کودکان ارائه کنیم.
وی با اعلام اینکه معاونت اجتماعی با همکاری سازمان های مردم نهاد به دنبال اجتماعی کردن مقوله سلامت است، گفت: برنامه های مشترک این معاونت با سمن ها در طول سال در میان اقشار مختلف برگزار می شود.
او ترویج شادی و نشاط در جامعه بخصوص در میان کودکان را از جمله نیازهای اصلی جامعه دانست و یادآور شد که این گونه برنامه ها می تواند در کاهش آسیب های اجتماعی در میان کودکان و نوجوانان بسیار موثر باشد.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه سخنان خود از خانواده ها و والدین خواست در تربیت کودکان خود به تبع ظریف و روحیه لطیف کودکان توجه کنند و با آنها با مهربانی و شفقت رفتار نمایند تا به سوی خشونت کشیده نشوند.
الماسی به تاکید دین مبین اسلام مبنی بر احترام به بزرگتر و مهربانی با کودکان اشاره کرد و افزود: این آموزه دینی راهکار بسیار مهمی برای تربیت فرزندان است.
او از سازمان های مردم نهاد استان نیز در راستای کاهش آسیب های اجتماعی قدردانی کرد و گفت: این گونه فعالیت ها در کاهش آسیب ها نقش بسیار موثری دارد.

**توانمندی کودکان هدف معاونت اجتماعی است
مدیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه کودکان اقشار آسیب پذیری جامعه هستند که سلامت جسمی و روانی آنها همواره در معرض تهدید است، گفت: معاونت اجتماعی با همکاری سازمان های مردم نهاد به دنبال توانمندسازی کودکان در راستای جلوگیری از بروز آسیب های جسمی، روانی و اجتماعی در آنها است.
دکتر رامین رضایی، با بیان اینکه توانمندسازی کودکان را از طریق ارائه آموزش های لازم به آنها و حضور در مکان های فرهنگی و آموزشی دنبال می کنیم، افزود: به مناسبت های مختلف برنامه های مرتبطی برای کودکان و نوجوانان برگزار می کنیم.
وی اظهار کرد: همچنین معاونت اجتماعی 20 تن از مربیان را آموزش داده که بتوانند آموزش های لازم را در حوزه سلامت اجتماعی به کودکان ارائه دهند.

**سلامت کودکان محور فعالیت برنامه های معاونت اجتماعی
مدیر حوزه سلامت و امنیت غذایی معاونت اجتماعی نیز به خبرنگار ایرنا افزود که کودکان بیش از سایر اقشار در معرض خطر هستند و از این رو در اولویت برنامه های آموزشی این معاونت قرار دارند.
دکتر حسین بیگلری افزود: در برنامه های مختلف و از طریق مربیان آموزش دیده، کودکان را با بهداشت فردی و خودمراقبتی در قالب قصه گویی و بازی های مختلف آشنا می کنیم.
وی اظهار کرد: در این برنامه هم تعدادی از پزشکان و دندانپزشکان به معاینه کودکان می پردازند و آنها را از نظر سلامتی مورد ارزیابی قرار می دهند.
این مراسم با همکاری انجمن جبهه نجات کرمانشاه، انجمن های دانشجویی فعال حوزه کودکان دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برگزار شد.
براساس آمارهای رسمی حدود 21 درصد از جمعیت 2 میلیون نفری استان کرمانشاه در رده سنی زیر 15سال یعنی رده سنی کودک و نوجوان قرار دارند.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۳۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند