Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی پرتونیا در مهندسی ترافیک مباحثِ خود معرف بودن راه و بخشندگی راه که از یکدیگر متمایز اند را دو اصل مهم دانست، خود معرف بودن راه یعنی نصب تابلو و المان های هشدار دهنده جهت آگاهی بخشیدن به کاربران جاده از خطرات احتمالی پیش رو می باشد ولی بخشندگی راه یعنی خطایِ راننده توسط جاده پوشش داده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری آشخانه، علی پرتونیا رئیس اداره ایمنی راه ها و حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی درگفتگوی با خبرنگار ما، عنوان کرد: عناصر اولیه ی ایمنیِ ترافیک شامل انسان، راه و وسیله است ولی وضعیت ایمنیِ ترافیک و ارتقاء آن منوط به 5 عامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هم چنین اظهار کرد: آموزش، اعمال قانون و نقش پلیس، تشویق و ترویج اجتماعی، ایجاد فضای قانون مداری و مسئولیت پذیری، مهندسی راه و خودرو، امداد و نجات، فوریتهای پزشکی و تروما بیمارستانی عواملی هستند که در ایمنی ترافیک موثر هستند.

علی پرتونیا با بیان این که عوامل بسیاری در وقوع زنجیره یک تصادف تاثیرگذار هستند و مهم‌ترین عامل تصادفات انسانی است، خاطر نشان کرد: آموزش در زمینه ایمنی حمل و نقل با هدف تغییر در رفتار کاربران راه می‌تواند به عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیرد و آموزش با هدف تدوین یک برنامه راهبردی برای پیشگیری از رانندگی تهاجمی در راستای ایمنی در عبور و مرور و بهبود حمل و نقل می‌تواند منجر به کاهش تصادفات شود.

پرتونیا در مهندسی ترافیک مباحثِ خود معرف بودن راه و بخشندگی راه که از یکدیگر متمایز اند را دو اصل مهم دانست، و عنوان کرد: خود معرف بودن راه یعنی نصب تابلو و المان های هشدار دهنده جهت آگاهی بخشیدن به کاربران جاده از خطرات احتمالی پیش رو می باشد و جزء الزامات راه بوده و نقصان و کمبود آن نقص راه محسوب می شود که می بایست متولیان امر پاسخگو باشند.

وی در ادامه بیان کرد: ولی بحث بخشندگی راه کاملا مبحث جداگانه ای می باشد. بخشندگی یعنی خطایِ راننده توسط جاده پوشش داده شود، به این صورت که اگر راننده ای در یک اتوبان خواب افتاد با خودرو مقابل برخورد نداشته باشد و با شیب شیروانی مناسب راننده از جاده به ناحیه ی عاری از مانع هدایت شود.

رئیس اداره ایمنی راه ها و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی با بیان این که همه جاده های کشور حتی به جای بزرگراه، اتوبان باشد، آرزوی متولیان بخش حمل و نقل است، اظهار کرد: ولیکن این توقع در حال حاضر امکان پذیر نیست، سطح مطلوب جاده ها به بضاعت راه و توانمندی اقتصادی کشور بر می گردد و جزء نواقص راه محسوب نمی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۵۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: ۴۰۰ مسئول ایمنی در کارگاه‌های تولیدی، خدماتی و عمرانی این استان بر اجرای دستورالعمل های ایمنی و بهداشت کار نظارت می‌کنند.

خلیل احمد سلامی امروز پنجشنبه 6 اردیبهشت در جلسه با مسئولین ایمنی استان اظهار کرد: ایمنی و بهداشت کار از مهمترین مسائلی است که هر فرد در هر سطحی در محیط کار و زندگی باید به آن توجه کند، زیرا غفلت از آن باعث صدمات و ضایعات جبران ناپذیری می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش نکته کلیدی پیشگیری از حوادث کار است، افزود: طبق قانون کار، کارگاه‌ها پیش از راه‌اندازی باید چارچوب ایمنی را داشته و آموزش‌های لازم را به نیروهای خود داده باشند.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: طی سال گذشته با مجموع اقدامات نظارتی بازرسان کار و ارائه آموزش‌های کاربردی به جامعه هدف، میزان حوادث ناشی از کار در استان نسبت به سال قبل‌تر، ۱۰ درصد کاهش یافت.

سلامی از فعالیت ۳۹۶ کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در سیستان و بلوچستان هم خبر داد و گفت: از وظایف کمیته‌ حفاظت فنی و بهداشت کار می‌توان به طرح مسائل و مشکلات حفاظتی و بهداشتی در جلسات کمیته و ارائه پیشنهادات لازم به کارفرما برای رفع نواقص و سالم‌سازی محیط کار و همکاری با کارشناسان بهداشت حرفه‌ای و بازرسان کار برای اجرای مقررات حفاظتی و بهداشت کار اشاره کرد.

وی تأکید کرد: جلب مشارکت کارگران در برنامه‌های ایمنی و آموزش‌های لازم در این زمینه نیز منجر به پیشگیری از حوادث ناشی از کار و رشد بهره‌وری در تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت جاده‌ها/ تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه
  • کنکور ریاضی، انسانی و فرهنگیان به پایان رسید
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • خط‌کشی ۱۰۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی مازندران
  • ایمنی لیفتراک چیست و چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران
  • تاکید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی