Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-30@17:05:06 GMT

ضرورت به‌کارگیری استراتژی دیپلماسی وحدت

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۱۱۹۰۷

آیت‌الله اراکی تفرقه را بزرگترین چالش تهدیدکننده جامعه اسلامی دانست و بر ضرورت بکارگیری استراتژی دیپلماسی وحدت تأکید کرد.

به گزارش رسا، آیت‌الله محسن اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در مراسم افتتاحیه اولین «اجلاس بین‌المللی اجرای راهبرد دیپلماسی وحدت اسلامی» با ‌اشاره به اینکه مهم‌ترین وظیفه ما در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی مسئله وحدت جهان اسلام است، اظهار داشت: ما برای اینکه بتوانیم به یک امت واحده اسلامی دست پیدا کنیم، باید استراتژی دیپلماسی وحدت را به کار گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: امروز مسئله اتحاد و همگرایی جامعه اسلامی بسیار مهم است و همه اندیشمندان جامعه اسلامی در این اندیشه به سر می‌برند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تأکید کرد: امروز تفرقه بزرگترین چالش تهدیدکننده جامعه اسلامی است، بنابراین ما در این اجلاس به دنبال این هستیم که راهی را فراتر از اجلاس‌های وحدتی که تاکنون در ایران و سراسر جهان برگزار شده است، طی کنیم.
آیت‌الله اراکی با‌اشاره به اهداف این اجلاس، یادآور شد: ما در این اجلاس به دنبال یک راهبرد عملی و میدانی برای ایجاد یک انسجام بین‌المللی بین فعالان حوزه وحدت هستیم، خوشبختانه در همه جای دنیای اسلام افرادی هستند که دغدغه وحدت دارند و برای این موضوع نیز تلاش می‌کنند.
وی با بیان اینکه در این اجلاس ابتدا به دنبال این هستیم که یک پیوست عملیاتی و راهبردی بین اتحادیه‌ها، نهادها، انجمن‌ها و مؤسسات فعال تقریبی ایجاد کنیم، تصریح کرد: در مرحله بعد وظیفه ما این است که فعالان عرصه تقریب را برای پشتیبانی دیگر نهادهای تقریبی ترغیب کنیم.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بیان داشت: ما امروز در این اجلاس از همه شخصیت‌های حاضر درخواست داریم برای نهادهای تقریبی در کشورهای خود برنامه‌ریزی کنند، در واقع آنها با تکثیر نهادهای وحدت گرای همسو می‌توانند مقدمات تشکیل امت واحده اسلامی را فراهم کنند.
وی با‌ اشاره به تعریف امت واحده، خاطرنشان کرد: امت واحده اسلامی به معنای برداشتن مرزهای جغرافیایی کشورهای اسلامی نیست، در واقع ما باید تلاش کنیم همچون اتحادیه اروپا برای کلیه کشورهای اسلامی طرح‌هایی در عرصه اقتصاد، فرهنگ، سیاست، تجارت و ... داشته باشیم و از این رو به یک امت واحده برسیم.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه، گفت: امروز وحدت در جامعه اسلامی مهمترین رکن پیشرفت محسوب می‌شود، بنابراین هر قلمی و هر قدمی و هر کلام و اقدامی در فضای واقعی و مجازی که بخواهد خللی در وحدت جامعه ایجاد کند، خیانت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجت‌الاسلام علی عبداللهی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری استان قزوین که در محل سالن اجتماعات مرکز آینده پژوهی دانشگاه بین‌المللی امام(ره) قزوین برگزار شد، اظهار داشت: توقع از همه مسئولین خاصه مسئولین قضایی، انضباط کاری، وقت‌شناسی و معطل نکردن مراجعین به دستگاه‌ها است.

وی ادامه داد: بازداشت کردن افراد آخرین کار است و ما در دستگاه عدلیه باید تلاش کنیم افرادی را که مرتکب خطا و جرمی شده‌اند، اگر ضرورت اقتضاء نکرد به زندان نفرستیم.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه یادآورشد: اولین ملاک قضات در دستگاه عدلیه اقتدار است، یاحکمی صادر نمی‌شود یا اگر صادر شد بدون هیچ گونه رودربایستی اجرایی شود.

عبداللهی افزود: اگر احکام قضایی قطعیت یافته و در مقابل قاضی قرار گرفت نسبت به اجرای آن هیچ تعللی نکنند، چنانچه تعللی در اجرای حکم انجام شود ممکن است ثبات و اقتدار نظام آسیب ببیند.

وی تصریح کرد: تاکیدات ریاست قوه قضائیه در درون و بیرون از مجموعه دستگاه قضائی بر صیانت است، اگر چه فردی حریم ها و حرمت‌ها را شکست و در انجام به وظایف محوله خودش کوتاهی کرد برخورد با وی به عنوان یک راه مقتدر مبارزه با فساد ضروری است.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه، گفت: مبارزه با فساد و قائل نبودن تبعیض در مکتب دستگاه عدلیه حرام است و یکی از اساسی‌ترین موضوعاتی که همواره رئیس قوه قضائیه به آن تاکید کرده و در سند متعالی قوه نیز نسبت به آن تاکید شده است این موضوع است.

وی در ادامه عنوان کرد: یکی از خواسته های مقام معظم رهبری تامین امنیت روانی در سطح جامعه است چرا که (جهش تولید، با مشارکت مردم) جز با امنیت روانی و آرامش روانی میسر نیست.

عبداللهی تصریح کرد: هر کسی، در هر لباس و جایگاهی بخواهد امنیت روانی جامعه را به هم بریزد، دستگاه قضائی در کنار دستگاه های امنیتی و انتظامی در مقابل او خواهند ایستاد.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با تاکید بر وحدت در جامعه این چنین اذعان داشت: امروز وحدت در جامعه اسلامی مهمترین رکن پیشرفت محسوب می‌شود، بنابراین هر قلمی و هر قدمی و هر کلام و اقدامی در فضای واقعی و مجازی که بخواهد خللی در وحدت جامعه ایجاد کند، خیانت است. 

وی تاکید کرد: در طول سنوات پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره ثابت کرده‌ایم که نسبت به وفاداری به خون شهدا و تاسی در ولایت‌مداری پایبند هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • حج تجلی وحدت و اقتدار امت اسلامی است
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود