Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره استاندارد شرق گلستان گفت: هر ماه ۵۰ واحد صنفی یا مغازه و یا فرآورده در طرح طاها توسط یک کارشناس بازرسی می‌شوند که در ماه گذشته, ۲۰۰ واحد صنفی, مغازه و فرآورده مورد بازرسی قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، سیدعلی حسینی در آستانه روز جهانی استاندارد پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شعار امسال روز جهانی استاندارد, استانداردها, شهرها را هوشمندتر می‌سازند و ما تلاش داریم تا همه مشاغل گوناگون و هم مردم برای حفظ ایمنی و سلامت غذایی, استاندارد را در زندگی خود پیاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره استاندارد شرق گلستان افزود: 110 واحد تولیدی و 195 فرآورده در شرق گلستان پروانه کاربرد علامت استاندارد را دریافت کردند و 12 واحد توایدی نیز گواهی معیار انرژی را کسب کردند.

حسینی تصریح کرد: 5 کارگاه طلاسازی در گنبدکاووس, خان‌ببین و کلاله وجود دارد و تنها مشکل اداره استاندارد کمبود نیروی کارشناس متخصص طلا در حین بازرسی‌ها است که در استان تنها یک کارشناس متخصص طلا وجود دارد, در 6 ماه گذشته 12 مورد از کارگاه‌های طلاسازی شرق گلستان بازدید شد که 2 مورد طلا ایرانی فاقد کد در بازرسی‌ها دیده شد.

سرپرست اداره استاندارد شرق گلستان یادآور شد: در سال 96، تاکنون 8 واحد تولیدی در شرق گلستان پروانه کاربرد استاندارد را دریافت کردند و ماهانه به صورت روتین بازرسی از آسانسورها برای تائیدیه صلاحیت انجام می‌شود.

حسینی تاکید کرد: 70 وسایل تجهیز بازی و تفریحی و 10 مینی پارک در شرق گلستان وجود دارد که گواهی استاندارد دارند و 10 مینی پارک نیز در شرق در حال دریافت گواهی استاندارد هستند.

سرپرست اداره استاندارد شرق استان گلستان گفت: محصول روغن تقطیری سوخته در ایران کاربرد ندارد و در کشورهای همسایه مانند افغانستان و ترکمنستان مورد استفاده واقع می‌شود که در شهریورماه سال جاری در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا این موضوع مطرح و توسط تیم کارشناسی صنعت و معدن و استاندارد, مراحل صادرات این کالا انجام شد.

حسینی اظهار کرد: مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی, رابط بین استاندارد و واحد تولیدی می باشند تا تولیدات را نمونه‌برداری و آزمایش جهت صدور گواهی انطباق قرار دهند و در هرشیفت باید یک مدیر کنترل کیفیت فعالیت کند.

سرپرست اداره استاندارد شرق استان گلستان افزود: 110 مدیر کنترل کیفی در شرق گلستان در واحدهای تولیدی مشغول فعالیت هستند و در سال جاری, 800 ساعت دوره آموزشی تخصصی و عمومی برای این مدیران و 80 ساعت دوره آموزشی برای کارکنان اداره استاندارد برگزار کردیم.

حسینی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های اداره استاندارد کمپین کالای استاندارد ایرانی میخرم .میباشد و تلاش داریم همه مردم چه ورزشکار چه مدیران دستگاه اجرایی و چه مردم عادی به این کمپین بپوندند که در گنبدکاووس, نخستین فرد ورودکننده به این کمپین, فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس بودند.

سرپرست اداره استاندارد شرق گلستان درباره برنامه‌های روز جهانی استاندارد در شرق استان گلستان اظهار داشت: دیدار با خانواده شهدا, غبارروبی مزار شهدا, سخنرانی رئیس امور آزمایشگاهی استاندارد گلستان در نمازجمعه اهل سنت شهرستان گنبدکاووس در روز جمعه 21 مهرماه, توزیع دفتر بین مدارس روستاهای شرق گلستان, از جمله برنامه‌های روز جهانی استاندارد شرق استان گلستان است.

انتهای پیام/

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۶۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج گفت: بیش از ۱۵۰۰ نفر از شهروندان سنندجی در طول سال گذشته با سامانه ۱۳۷ شهرداری سنندج تماس گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از شهرداری سنندج، هوشیار دست‌باز با اشاره به رسالت و وظایف اصلی حوزه بازرسی و حسابرسی شهرداری، اظهار کرد: برنامه‌ریزی و ارائه راه کارها و تدابیر به منظور کاهش شکایات مردم از کارکنان، کاهش تخلفات و حسن اجرای وظایف محوله در سطح این نهاد از وظایف اصلی این بخش است.

وی افزود: شناسایی نقاط قوت و ضعف فعالیت‌ها، رسیدگی، پیگیری و پاسخگویی به شکایات و درخواست‌های شهروندان و پرسنل، رسیدگی به امور حسابرسی داخلی شهرداری و سازمان‌های تابعه، برنامه‌ریزی و پیگیری امور مجامع و شوراهای سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری و تهیه گزارشات تحلیلی در مورد رفع نارسایی‌ها و عملکرد آن‌ها از دیگر وظایف اصلی حوزه بازرسی و حسابرسی شهرداری سنندج است.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: تقویت راه‌های ارتباطی شهروندان با شهرداری و اعمال نظر آنان در رفع مشکلات شهری از سیاست‌های اصلی این دوره مدیریت شهری است از این رو تمام توان خود را در راستای تحقق این مهم به‌کار خواهیم بست.

دست‌باز با تاکید بر اینکه قانون‌مداری و اخلاق‌مداری دو رویکرد مهم در ارائه خدمت به مردم است، اضافه کرد: تسهیل‌گری در امور، ارتقای بهره‌وری، حفظ ارزش‌های اخلاقی، تقویت مدیریت، افزایش اعتماد عمومی به عنوان سرمایه اجتماعی و تسهیل در خدمات‌رسانی به شهروندان و کسب رضایت مهم‌ترین اولویت در حوزه بازرسی شهرداری است.

وی با بیان اینکه سامانه سامد از خدمات ارزشمند واحد بازرسی است که شکایت مردم از طریق این سیستم ثبت و ضبط می‌شود، اضافه کرد: سامد در حقیقت سامانه ارتباط ملت و دولت است که هدف آن پیگیری و رفع مشکلات مردم بوده از این رو تقویت این سامانه ضروری است.

سامانه ۱۳۷ بهترین کانال برای ارتباطات مردم با مجموعه شهرداری

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج گفت: مردم در پیگیری مشکلات نباید سردرگم باشند زیرا سامانه ۱۳۷ بهترین کانال برای ارتباطات مردم با مجموعه شهرداری و پاسخگویی به مطالبات و شکایات آنهاست.

دست‌باز از شهروندان خواست مشکلات و مطالباتی را که دارند از طریق سامانه ۱۳۷ پیگیری کنند چون تمام درخواست‌های مردمی توسط کاربران ثبت و در چارچوب قوانین و مقررات پیگیری و در نهایت نتیجه حاصله نیز به شهروند اطلاع داده می‌شود.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج تصریح کرد: اگر موضوع مطرح شده مربوط به دستگاه‌های دیگر باشد نیز راهنمایی‌های لازم به شهروندان انجام خواهد شد تا در فرآیند کار دچار سردرگمی نشوند.

وی با بیان اینکه این سامانه برای شهروندان شناخته شده و در طول سال تماس‌های مکرری با آن گرفته می‌شود، گفت: سال گذشته بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ تماس تلفنی شهروندان سنندجی در سامانه ۱۳۷ شهرداری سنندج به ثبت رسیده است.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج اضافه کرد: این تماس‌های بیشتر در زمینه انتقاد و شکایت، آسفالت، درب منهول، جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب و سد معبر وانت‌های میوه‌فروشی بوده است.

ارجاع ۱۰۸۰ مکاتبه شهروندان سنندجی مربوط به سفر رئیس جمهور

دست‌باز با بیان اینکه بیش از یک‌هزار و ۸۰ مورد مکاتبه شهروندان مربوط به سفر ریاست جمهوری به معاونین، مناطق و سازمان‌های شهرداری از طریق سامانه سامد ارجاع داده شده است، گفت: بیشترین موضوعات و درخواست‌ها استخدام و تبدیل وضعیت همکاران، آسفالت و پروانه زمین‌های قولنامه‌ای، درخواست واگذاری تاکسی و برقراری بیمه رانندگان، استخدام و تبدیل وضعیت در شهرداری بوده است.

وی افزود: دریافت شکایات حضوری و مکتوب ارباب رجوع و کارکنان، بررسی و تحقیق پیرامون صحت و سُقم موضوع شکایات و پیگیری تا اخذ نتیجه نهایی به منظور پاسخگویی به شاکی، جمع‌بندی شکایت در مقاطع سه ماهه، تجزیه و تحلیل علل بروز شکایات و پیگیری نتایج گزارش‌های تهیه شده به صورت ویژه صورت می‌گیرد.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج افزایش اعتماد شهروندان را از اولویت‌های مهم مدیریت شهری دانست و گفت: بدون شک بخش خدماتی شهرداری به ویژه پل ارتباطی سامانه ۱۳۷ نقش بسیار مهمی در این زمینه داشته است، از این رو به شدت دنبال تقویت هرچه بیشتر آن هستیم.

دست‌باز اظهار کرد: افزایش مشارکت شهروندان در بازخوردسنجی به جهت خدمات‌رسانی مطلوب‌تر و دقیق‌تر از اهداف اداره بازرسی شهرداری سنندج در سال جاری است که در همین راستا از این پس به صورت سه ماهه گزارش عملکرد اداره بازرسی به ویژه در زمینه اقدامات انجام گرفته در حوزه پاسخگویی به مردم و رفع مشکلات مطرح شده آن‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد خبر 751105

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌