Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شهرکهای صنعتی استان البرز از ساماندهی صنوف دارای آلودگی صوتی در استان البرز در شهرک صنعتی بهارستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، جهانگیر شاهمرادی در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان البرز که پیش از ظهر امروز در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به اینکه توسعه شهرک صنعتی کوثر در راستای صنایع تبدیلی و کشاورزی است اظهار داشت: در برنامه توسعه این شهرک 8 قرارداد، 21 واحد دارای پروانه و 20 واحد فعال وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شهرکهای صنعتی استان البرز با بیان اینکه یکی از مشکلات موجود در شهرکهای کوثر و اشتهارد این است که این شهرکها برای صنایع تبدیلی است اما برخی از واحدها مجبور به تغییر خط هستند، ادامه داد: ظرفیت شهرکهای صنعتی کوثر و اشتهارد در حال پر شدن است که به همین سبب طرح توسعه باید انجام شود.

وی با اشاره به اینکه شهرک صنعتی بهارستان یک شهرک خصوصی است، بیان کرد: این شهرک با 217 قرارداد و 123 واحد فعال است.

شاهمرادی با بیان اینکه شهرک صنعتی بهارستان در کنار خود 85 هکتار زمین متعلق به موسسه کهریزک را دارد، اضافه کرد: فعالیت برای توسعه شهرک شروع شده که محیط زیست و راه و شهرسازی با 50 هکتار آن موافقت کردند اما کار در مرحله استعلام گرفتن از شهرداری متوقف شده است.

وی با اشاره به اینکه شهرداری در پی توافق برای گرفتن درصدی از مورد برای خود است، عنوان کرد: در این قسمت ساماندهی صنوف به ویژه صنوف دارای آلودگی صوتی انجام می‌شود که با موافقت شورای برنامه‌ریزی جواز توسعه شهرک صادر می‌شود.

همچنین در این جلسه محمدجواد کولیوند اظهار داشت: یکی از عارضه‌ها در این شهر، بحث زیست محیطی است.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این شهرستان 17 حلقه چاه آب برای خنک کردن توربینهای نیروگاه برق منتظر القائم استفاده می‌شود، ادامه داد: باید این آبها جهت استفاده به عنوان آب شرب برگشت داده شود.

وی با اشاره به وجود یک زمین 38 هکتاری در این شهرستان، بیان کرد: اگر این زمین به منطقه مسکونی در فردیس تبدیل شود، نزدیک به 60 هزار نفر دیگر به جمعیت 500 هزار نفری این شهرستان اضافه می‌شود.

کولیوند با بیان اینکه در بحث ساخت و ساز باید به صورت مستمر نظارت وجود داشته باشد، اضافه کرد: با طرح‌های کنترلی باید دستگاه‌های اجرایی مانع از گسترش ساخت وسازهای غیرمجاز شوند.

وی تاکید کرد: باید هر 3 ماه یکبار مصوبات شورا توسط گروهی بازرسی شده و در جلسه گزارش ارائه دهند.

انتهای پیام/

R41451/P1336/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشایخی ظهر شنبه در دیدار با معاون وزیر و رئیس سازمان امور اراضی کشور به همراه معاون توسعه و ساماندهی اراضی سازمان امور اراضی کشور گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰۰ پرونده حفظ کاربری و ۴۰۰ پرونده واگذاری اراضی ملی و دولتی از سنوات گذشته مورد بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: همچنین ضمن بازدید از محل اجرای درخواست‌های تغییر کاربری اراضی کشاورزی در نیمه دوم سال با بیش از ۸۰ درصد درخواست‌ها بر اساس بازدید صورت گرفته مخالفت شد که ۷۸ مورد به مساحت ۸۸ هکتار مجوز تغییر کاربری صادر شده است.

مشایخی گفت: با توجه به وجود پرونده‌های سنواتی باید اقدامات لازم در خصوص رضایت‌مندی ارباب رجوع فراهم شود که با توجه به امکانات و وضعیت نیروها این مهم تحقق یافت و همین امر موجب شد انجام برخی از اهداف سازمانی ابلاغ شده کمتر از حد انتظار بوده و برنامه‌ریزی در انجام امور محوله موجب تحقق آن را فراهم می‌آورد.

برون سپاری وظایف غیر حاکمیتی

وی بیان کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و امکانات شاخص‌های ابلاغی تحقق یابد.

مشایخی با اشاره به متمرکز بودن واگذاری‌ها در شهرک‌های کشاورزی و صنعتی اظهار داشت: در سال گذشته، ۱۱۰ هکتار از اراضی ملی به شهرک صنعتی و بیش از ۷۳۲ هکتار به شهرک‌های کشاورزی واگذار شده است تا با این گونه واگذاری‌ها از پراکنده بودن واگذاری‌ها خودداری شود.

وی همچنین در خصوص برون سپاری کردن وظایف غیر حاکمیتی بیان کرد: در راستای تفاهم نامه با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان ضمن انعقاد تفاهم نامه دوره‌های آموزشی برای کارشناسان نظام مهندسی برگزار و احکام جهت نظارت بر طرح‌های اراضی واگذاری صادر شده است.

وی یادآور شد: امیدواریم با استفاده از ظرفیت این کارشناسان متخصص نسبت به بازدیدهای منظم از طرح‌های واگذاری و مجوزهای تغییر کاربری پیشرفت فیزیکی تعیین و از معطل ماندن اراضی جلوگیری شود.

کد خبر 6089958

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی گسترده در یک شهرک صنعتی در جنوب تهران
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد