Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@17:12:53 GMT

کد دار شدن کندوهای عسل در شهرستان سرایان

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۱۸۵۲۵

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت: به مدت شش روز کندوهای زنبور عسل شهرستان سرایان کد دار میشود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، موسی سلیمانی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان اظهار کرد: برای دستیابی به آمار و اطلاعات دقیق مورد نیاز از راندمان تولید کلنی ها ، تعداد کلنی های زنبور عسل ، شاغلین در بخش زنبور داری و نوع کندوهای زنبور عسل سنتی و صنعتی آمارگیری از زنبورستانها به مدت شش روز از 22 تا 27 مهر ماه سال جاری توسط کارشناسان پهنه مدیریت جهادکشاورزی سرایان با همکاری شرکت تعاونی زنبورداران شهرستان انجام می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از کددار شدن کندوهای زنبور عسل خبر داد و افزود : امسال تمام کندوهای زنبور عسل بر اساس کد شناسه ای که زنبور دار دریافت می کنند سرشماری می شوند .

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان بیان کرد: کد شناسه زنبورداری شامل نه رقم بوده که به منظور شناسایی زنبورستانها بکار گرفته خواهد شد و شامل کد استان + کد شهرستان + چهار رقم آخر کد ملی فرد متقاضی یا شماره ثبت شرکت خواهد بود .

سلیمانی اذعان کرد: هدف از اجرای کد شناسه زنبورستانها شناسایی زنبورداران و زنبورستانها ، خدمات رسانی بهتر و آسان تر به زنبورداران ، کمک به آمار برداری صحیح سالیانه از زنبورستانها ، تسهیل در روند صدور دفترچه های زنبور عسل و تمدید آن ، نظارت بر استقرار ، جابجایی ، کوچ زنبورستانها و خرید و فروش آنها است که زنبورداران با همکاری شرکت تعاونی زنبورداران نسبت به تهیه کد شناسه اقدام کنند.

وی عنوان کرد: بر اساس آخرین سرشماری که در مهر ماه سال گذشته انجام گردید تعداد یک هزار و 578 کلنی زنبور عسل در شهرستان سرایان به ثبت رسید و همچنین مجموع عسل تولیدی شهرستان 8.7 تن بوده است .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۸۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته گفت: استان اردبیل مهد پرورش زنبور عسل است و رتبه چهارم کشوری را در تولید عسل دارد.

نوبخت اژدری ۱۱ اردیبهشت در جلسه منتخبین جدید هیات مدیره تعاونی زنبورداری گفت: استان اردبیل مهد پرورش زنبور عسل است و رتبه چهارم کشوری را در تولید دارد.

اژدری با بیان اینکه در سال گذشته ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل از زنبورستانهای استان برداشت شده است، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات گردآوری شده، در استان اردبیل بیش از ۵۰۲ هزار و ۹۶۹ کلنی زنبور عسل مدرن با میانگین تولید ۱۴.۷ کیلوگرم عسل و میانگین تولید در کلنی های سنتی ۶.۷ کیلوگرم عسل می باشد.

این مقام مسئول افزود: تعداد کل زنبورستان‌های این استان را بر اساس اطلاعات آماری انجام شده ۳ هزار و ۷۱۴ زنبورستان شمارش شده و افراد شاغل در این زنبورستان‌ها ۶ هزار و ۲۴۳ نفر بر اساس تعداد کلنی می باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: استان اردبیل قطب کشاورزی است و ۳۵ درصد اشتغال به این بخش مربوط می شود و بیانگر این است که یک سوم اشتغال وابسته به بخش کشاورزی است اما متأسفانه فرهنگ تعاون در این استان زرخیز جای خود را باز نکرده است.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • قلع و قمع تصرفات غیر قانونی در آباده
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • کشف ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در سرایان
  • شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • 10 ایده کیک زنبور عسل (عکس)
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری