Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@22:11:05 GMT

۱۵۰۰ نقطه حادثه‌خیز در کشور شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۲۱۵۱۷

۱۵۰۰ نقطه حادثه‌خیز در کشور شناسایی شد

معاون وزیر راه با بیان اینکه ۱۵۰۰ نقطه حادثه‌خیز در کشور شناسایی شد، گفت: رفع نقاط حادثه‌خیز کشور هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، داود کشاورزیان امشب در حاشیه بهره‌برداری از سامانه توزین در حال حرکت در کاشان ضمن اشاره به تولید این سامانه در کاشان اظهار داشت: نقش این سامانه‌ها در کشور توزین بارهای محوری در حال حرکت است زیرا بار غیر مجاز علت تخریب راه‌ها و پل‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه قریب 35 سامانه توزین در حال حرکت در کشور وجود دارد، افزود: بیش از 25 دستگاه توزین در دولت یازدهم نصب شده و با نصب این 65 توزین تعداد به 100 عدد رسیده و می‌توان تمامی شریان‌های اصلی کشور را زیرپوشش قرار داد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به آخرین وضعیت راه‌های تردد ویژه زائران حسینی در مرزها خاطرنشان کرد: خوشبختانه بنا شده از مرز خسروی برای تردد استفاده شود و با احتساب این مرز، چهار پایانه مرزی برای تردد وجود دارد.

کشاورزیان ضمن اشاره به مرزهای در دسترس ویژه زائران اربعین حسینی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری تعداد زائران اربعین حسینی 20 درصد افزایش پیدا کند و لذا زائران باید از ویزای معتبر استفاده کنند زیرا به شدت از خروج زائران کور و ورود آن ها به عراق جلوگیری به عمل می‌آید.

وی ضمن اشاره به نقاط حادثه‌خیز کشور ابراز داشت: سه هزار نقطه حادثه خیز نامزد شد و پس از بررسی هزار و 500 نقطه حادثه خیز شناسایی شد و این نقاط طبق آیین نامه مصوب انتخاب شده است که برای اصلاح آن به بیش از هزار میلیارد تومان نیاز داریم.

انتهای پیام/

R7845/P1377/S6,1369/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۱۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو تصادف فوتی در دو نقطه از شهر تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در ساعت ۲۳:۴۰ شب گذشته در محدوده شمال به جنوب فداییان قبل از مالک اشتر یک دستگاه سواری پراید در حال حرکت بوده که در یک کورس ناگهانی با راکب موتورسیکلت ناگهان موتور با با قسمت عقب اتوبوس در حال حرکت، برخورد کرده که متأسفانه موجب فوت راننده موتورسیکلت می‌شود.

وی ادامه داد: برابر اعلام شاهدین عینی در صحنه حادثه راننده پراید به جای اینکه به کمک هموطن خود یعنی راکب موتورسیکلت بشتابد صحنه را ترک کرده و از محل متواری شده است.

سرهنگ کشیر گفت: همچنین در ساعت ۲۳:۵۰ شب گذشته نیز در مسیر جنوب به شمال بزرگراه یادگار امام"ره" قبل از آزادی یک دستگاه خودرو متواری با عابر مذکر حدوداَ ۳۵ ساله برخورد که عابر در دم فوت می‌کند.

سرهنگ کشیر افزود: در حادثه اول تیم‌های منطقه ۲۰ و در حادثه دوم تیم‌های منطقه ۱۰ پلیس راهور تهران بزرگ در محل حضور یافتند و ضمن ایمن سازی محل نسبت به بررسی علل و عوامل این حادثه پرداختند.

وی در خصوص مجازات فرار از صحنه حادثه ماده ۷۱۹ قانون مجازات اسلامی گفت: هر گاه مصدوم احتیاج به کمک فوری داشته و راننده با وجود امکان رساندن مصدوم به مراکز درمانی و یا استمداد از مأمورین انتظامی از این کار خودداری کند و یا به منظور فرار از تعقیب، محل حادثه را ترک و مصدوم را رها کند حسب مورد به بیش از دو سوم حداکثر مجازات مذکور در مواد ۷۱۴ و ۷۱۵ و ۷۱۶ این قانون محکوم خواهد شد و دادگاه نمی‌تواند در مورد این ماده تخفیف قائل شود.

وی همچنین از رانندگان خواست در صورت بروز هرگونه تصادف اعم از خسارتی و جرحی و فوتی در سطح معابر ضمن حفظ خونسردی خود ابتدا و قبل از هرگونه اقدامی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس حاصل کرده و پلیس را در جریان تصادف قرار دهند.

سرهنگ کشیر گفت: اگر این رانندگان کمی صبر داشتند و به قوانین احترام و با اورژانسی و مراکز امدادی تماس می‌گرفت شاید، شاید و شاید الان راکب موتورسیکلت و عابر پیاده زنده به بیمارستان می‌رسید و سال‌های سال در کنار خانواده‌اش به زندگی ادامه می‌دادند.

کد خبر 6089696

دیگر خبرها

  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • حذف نقطه حادثه خیز حوزه شهرستان بشرویه در محور روستایی کرند
  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • دو تصادف منجر به فوت در دو نقطه از شهر تهران
  • رفع خطر ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در تهران/ آشکارسازی ۱۲۸۵ نقطه
  • دو تصادف فوتی در دو نقطه از شهر تهران
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • رفع ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران