Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@00:02:48 GMT

6307 بانوی قمی آموزش های مهارتی را فرا گرفتند

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۰۴۹۱۹

6307 بانوی قمی آموزش های مهارتی را فرا گرفتند

قم- ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم گفت: 6 هزار و 307 تن از بانوان قمی در 6 ماهه نخست سال جاری مهارت های فنی و حرفه ای را فراگرفتند.

احمد عطارنیا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به این که آموزش های مهارتی در 2 بخش مراکز دولتی و آزاد برگزار می شود افزود: 2 هزار و 521 تن از بانوان قمی در مراکز دولتی بیش از 90 حرفه آموزشی را فراگرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این آموزش ها شامل کیف دوزی، کاربر گیاهان دارویی، پرورش قارچ دکمه ای، تولید میوه خشک در منزل، قالی باف تابلویی، برنامه نویس Linu، روبان دوزی، خوشنویسی روی سنگ های قیمتی، مهارت تشکیل تعاونی، گوهر تراشی، مهندسی در توسعه وب سایت ها، مدیر سرویس دهنده های مایکروسافت، سرمه دوز سنتی و سایر رشته هاست.
عطارنیا ادامه داد: در همین راستا یک هزار و 698 بانوی قمی در قالب 248 هزار و 472 نفر ساعت در کارگاه های ثابت شهری، 23 تن در قالب سه هزار و 396 نفر ساعت در دوره های پیشرفته دانشگاهی، 419 تن در قالب 59 هزار و 661 نفر ساعت در شعب شهری و 93 تن در قالب سه هزار و 933 نفر ساعت در دوره های آموزشی صنایع و صنوف شرکت کردند.
وی با اشاره به توسعه آموزش ها ویژه بانوان روستایی گفت: 28 هزار و 552 نفر ساعت دوره آموزش روستایی برای بانوان بخش های پنجگانه استان قم برگزار شد که در آن 174 تن از زنان روستایی در رشته های امور اداری، صنایع دستی(بافت)، طراحی و دوخت و کشاورزی (امور باغی و زراعی) موفق به دریافت گواهینامه مهارت شدند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم گفت: در ندامتگاه های استان قم نیز 2 هزار و 100 نفر ساعت آموزش ویژه بانوان در رشته های صنایع دستی (دوخت های سنتی، طلا و جواهر سازی)، صنایع نساجی و طراحی و دوخت ارائه شد.
وی با بیان این که آموزش ها در سکونت گاه های غیر رسمی نیز ارائه شده است گفت: 77 تن از بانوان در قالب سه هزار و 850 نفر ساعت در سکونت گاه های غیر رسمی و 17 تن از بانوان در قالب 2 هزار و 155 نفر ساعت به صورت کارآموزی در محیط کار واقعی آموزش ها را فراگرفتند.
عطار نیا، به ارائه مهارت های فنی در آموزشگاه های آزاد اشاره کرد و گفت: سه هزار و 786 تن از بانوان در 206 آموزشگاه در سطح شهر مهارت ها را دریافت کردند.
وی ادامه داد: این آموزش ها در 23 رشته از جمله امور مالی و بازرگانی، عمران، فناوری اطلاعات، ایمنی و بهداشت، طراحی و دوخت، مراقبت زیبایی، هنرهای تجسمی و هنرهای تزیینی در قالب 120 حرفه آموزشی ارائه شد.
وی با تاکید بر این که کسب مهارت و شرکت در دوره‌های آموزشی بهترین راهکار اشتغال بانوان در جامعه است گفت: مهارت ‌آموزی و ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت بانوان در جامعه می ‌تواند بهره‌ گیری مفید از نیروی کار فعال جامعه و میزان تولید را افزایش دهد.
/8138/ 1175 خبرنگار: فرزانه پیری ** انتشار: رضا علیمحمدی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۴۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش می‌دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی عصر امروز در نشست با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در استان کردستان، کردستان را سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی برشمرد اظهار داشت: امیدواریم ظرفیت‌های نهفته این استان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی به تبیین اهمیت شعار سال و رسالت این حوزه نسبت به این حوزه گفت: رویکرد مهارت آموزی از نکات مهم تحقق این شعار سال است و در این راستا تعهد و مقرر شده که بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش، 200 هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور جهش تولید با مشارکت مردم را یک انتخاب راهبردی دانست و تصریح کرد: اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره بر این حوزه تمرکز کرده تا با اهداف شوم خود برسد، اما دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

وی بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور 657 مرکز دولتی و 4 هزار و 800 کارگاه و واحد آموزشی، 22 هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد که می‌تواند به آموزش نیروی کار در کشور کمک کند.

عظیمی توسعه مراکز جوار کارگاهی را با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی و برنامه‌های اولویت‌دار سال جاری در کشور ذکر کرد و افزود: ارتقای این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های این سازمان فنی و حرفه‌ای است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از وجود 40 هزار مربی و 8 هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و عنوان کرد: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است، می‌توان با تقویت مهارت‌افزایی، جهش تولید راه انداخت.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • دعوت بانوی کردستانی به اردوی تیم ملی سپک تاکرا
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است