Web Analytics Made Easy - Statcounter

گردشگران متعددی جذب کویر مرنجاب می‌شوند اما متأسفانه تمامی این مواهب خدادادی و طبیعت زیبا بدون ساماندهی به حال خود رها شده و موجی از نارضایتی بین گردشگران ورودی به این منطقه به‌دنبال داشته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، طبیعت بکر و زیبا، جاذبه‌های بی‌شمار و نزدیکی به پایتخت کویر مرنجاب را به قطب گردشگری کشور تبدیل کرده است به‌طوری که براساس آخرین آمارها در یک سال گذشته این منطقه با 100 هزار گردشگر توانسته رتبه‌های برتر جذب گردشگر در شهرستان آران و بیدگل را به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های فعالان گردشگری، رضایتمندی گردشگران ورودی به این شهرستان است تا این سفرها در فرصت‌های بعد به همین مناطق تکرار شود و به‌قول معروف گردشگران به‌سبب نارضایتی عطای سفر به مرنجاب را به لقایش نبخشند اما به‌رغم استقبال پرشمار گردشگران که مرنجاب را برای سفر انتخاب کرده‌اند مسئولان آن‌چنان که باید نتوانستند منطقه مرنجاب را ساماندهی کنند و تنها با شروع فصل گردشگری یک‌سری کارگروه‌هایی تشکیل و تنها وعده‌هایی داده می‌شود.

نبود جاده مناسب، اسکان، بهداشت، نبود امکانات تفریحی عمومی از مهم‌ترین مشکلات موجود در منطقه کویر مرنجاب آران و بیدگل است که موجب دلسردی و بیزاری گردشگران شده است.

کویر مرنجاب ساماندهی موقت می‌شود

فریدون اللهیاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به وجود مشکلات فراوان در کویر مرنجاب اظهار داشت: در جلسه هفته آینده با مدیران ذی‌ربط، با تصویب طرح‌هایی،کویر مرنجاب ساماندهی موقت می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان افزود: با شروع فصل جدید گردشگری در کویر مرنجاب ساماندهی این منطقه ضروری است که به‌دنبال برنامه‌ریزی اورژانسی برای حل مشکلات آن هستیم.

وی بیان کرد: این ساماندهی موقت و در حد مُسکّن برای حل مشکلاتی از جمله خرابی جاده و همچنین استقرار نیروهای امدادی و انتظامی در منطقه است که در جلسه‌ای با حضور مدیران تصمیم‌گیری می‌شود.

اللهیاری ساماندهی اساسی مرنجاب را با سرمایه‌گذاری درازمدت در این منطقه ممکن دانست و خاطرنشان کرد: مشکلات مرنجاب باید با سرمایه‌گذاری قدرتمند به‌صورت ریشه‌ای و برای همیشه حل شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان اینکه شهرستان آران و بیدگل شرایط خاصی دارد، تصریح کرد: تمام تلاش ما ساماندهی گردشگری در این شهرستان و خصوصاً منطقه مرنجاب است که برنامه‌ریزی‌هایی جهت سرمایه‌گذاری در این منطقه در جریان است.

مرنجاب از بی‌برنامگی و عدم‌مدیریت واحد رنج می‌برد

حسین نجارزاده نین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با ابراز اینکه کویر مرنجاب از بی‌برنامگی و عدم مدیریت واحد می‌رنجد، افزود: مسئولان مربوطه باید ابتدا خواهان حل معضلات مرنجاب باشند که فعلاً از شواهد امر چنین چیزی پیدا نیست.

این فعال گردشگری یادآور شد: تا زمانی که مسئولان ذی‌ربط تنها به برگزاری جلسات فرمایشی و تکراری برای وضعیت مرنجاب ادامه دهند شرایط این منطقه نه‌تنها بهتر نشده بلکه بدتر نیز می‌شود.

وی با طرح این سؤال که چرا مسئولان در خصوص اجرای بندهای واگذاری قلعه مرنجاب ساکت هستند، گفت: متأسفانه شاهدیم که بعد از گذشت بیش از دو سال هنوز وضعیت قلعه مرنجاب بهتر که نشده هیچ بدتر نیز شده است.

نجارزاده ضمن انتقاد از دریافت ورودیه بدون ارائه خدمات به گردشگران افزود: گردشگران و مردم باید بدانند که هزینه‌ای که در گیت‌های ورودی از آن‌ها دریافت می‌شود در کجا خرج می‌شود.

وی ابراز داشت: قرار دادن جاده نامناسب کویر مرنجاب در حوزه راه‌های روستایی کشور، آموزش راهنمایان تخصصی کویرگردی، نظارت بر اجرای تورهای کویر مرنجاب توسط ارگان‌های مربوطه، آموزش رانندگان با خودروهای مخصوص کویرگردی جهت اجرای تورهای تخصصی ویژه گردشگران داخلی و خارجی و حمایت و بهره‌گیری بیشتر از توانایی بخش خصوصی از جمله راهکارهای ساماندهی منطقه مرنجاب است.

زیرساخت و امکانات در مرنجاب در حد صفر است

علی فاتحی در گفت‌وگو به خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در حالی که برای ورود به منطقه مرنجاب 100 هزار ریال پرداخت کرده است اما با ورود به این منطقه هیچ‌گونه خدماتی از جمله سرویس بهداشتی، خدمات امدادی و انتظامی وجود ندارد و معلوم نیست به چه‌دلیل این مبلغ دریافت می‌شود.

این گردشگر اهل تهران افزود: جاده کاملاً خاکی، بدون علائم و راهنما و همچنین دارای دست‌اندازهای بسیار ناجور است که عدم امکانات نیز اضافه شود فکر نکنم کسی برای بار دوم هوس مرنجاب را در سر بپروراند.

وی تصریح کرد: در منطقه مرنجاب شاهد حضور هزاران گردشگر سرگردان بوده است که همه آن‌ها معترض به وضع موجود بودند و گلایه از اینکه چرا با نبود امکانات و زیرساخت در این منطقه همچنان شاهد تبلیغ آن برای جذب گردشگر هستند.

این گردشگر تهران ابراز داشت: لازم است با مسئولان امر فکری به حال منطقه بکنند یا از ورود گردشگران به این منطقه تا فراهم کردن زیرساخت‌ها جلوگیری کنند زیرا نارضایتی و گلایه‌مندی گردشگران از نبود و کمبود امکانات و خدمات رفاهی در منطقه مرنجاب در حالی است که مسئولان گردشگری سال‌هاست که بر وجود مشکلات فراوان در این منطقه اذعان و بر لزوم ساماندهی این منطقه تأکید دارند ولی در عمل وضعیت این منطقه نمونه گردشگری هر سال بدتر از سال قبل است.

انتهای پیام/*

R7845/P36447/S6,1369/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۳۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد