Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@05:17:54 GMT

10 بازيگر زن برتر فرانسوي

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۲۳۶۷۱

10 بازيگر زن برتر فرانسوي

خبرگزاري آريا - برترين ها: بهترين، زيبا ترين و مشهور ترين بازيگران زن فرانسوي چه کساني بوده اند؟
فرانسه اين شانس را داشته است که تعداد زيادي از شگفت انگيز ترين بازيگران را دارا بوده است، به طوري که برخي از آنها در خيل اسطوره هاي سينماي جهان قرار گرفته اند. روشن است که اين بازيگران، تنها به واسطۀ زيبايي شان به اين جايگاه نرسيده اند، بلکه هنر بازيگري تحسين برانگيزشان نيز در اين امر سهيم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وقتي صحبت از سينما در ميان باشد، فرانسه را مي توان کاليفرنياي اروپا و کن را هاليوود کوچکي دانست که مکان برگزاري يکي از مهم ترين و معتبر ترين جشنواره هاي سينمايي است.
جشنوارۀ کن بسياري از ستاره هاي معروف سينما را روي فرش قرمز خود ديده است که در ميان آنها، بسياري از آنها، بازيگران زن فرانسوي هستند. حالا بينيم اين بازيگران برتر چه کساني هستند.
1. ماريون کوتيار (Marion Cotillard)، 41 ساله، يکي از بهترين بازيگران زن اهل پاريس است که براي بازي در سه گانۀ "راننده تاکسي" در 1998، 2000 و 2003، به کارگرداني ژرار پيرس و دريافت اسکار بهترين بازيگر زن در فيلم "زندگي گلگون" ساختۀ اليويه داهان، اولين اسکار يک فيلم فرانسوي زبان، شناخته مي شود. از آخرين فيلم هاي او مي توان به "مکبث" (2016)، "متفقين" (2016) و "ارواح اسماعيل" (2017) اشاره کرد.

2. ژوليت بينوش (Juliette Binoche)، در 1964 در پاريس زاده شده و بهترين بازيگر زن فرانسوي به شمار مي رود. او در فيلم هاي معروف زيادي بازي کرده است، از جمله "شکلات" (2002) به کارگرداني لاسه هالستروم و "بيمار انگليسي" ساختۀ آنتوني مينگلا که اسکار بهترين بازيگر زن نقش مکمل را براي او به همراه داشت."شبح درون پوسته" (2017) و "بگذار آفتاب به درون بتابد" (2017) آخرين فيلم هاي به نمايش در آمده از بينوش مي باشند.

3. کاترين دنوو (Catherine Deneuve)، در سال 1943 در پاريس به دنيا آمد. وي در حرفۀ بازيگري 60 سال سابقه دارد، چرا که بازي در کمدي را از 13 سالگي شروع کرده است.او در سال هاي 1960، با بازي در فيلم "انزجار" (1965) به کارگرداني رومن پولانسکي و دو سال بعد از آن فيلم "زيباي روز" ساختۀ لوئيس بونيوئل، به اوج موفقيت رسيد. از آخرين فيلم هاي دنوو مي توان به "سربلند" (2015) اشاره کرد که براي بازي در آن نامزد دريافت جايزۀ سزار بهترن بازيگر زن شد.

4. سوفي مارسو (Sophie Marceau)، يا سوفي دنيل سيلوي موپو، زادۀ 1966 در پاريس، با ايفاي نقش اصلي فيلم "مهماني" (1980) به شهرت رسيد؛ "مهماني" ساختۀ کلود پينوتو در دو قسمت، به فيلمي رويايي براي نوجوان هاي دهۀ هشتاد تبديل شد. وي در فيلم "شجاع دل" (1995) مل گيبسون نيز بازي کرده است.وي بعد از "محکوم" (2015) فيلم ديگري بازي نکرده است.

5. لتيسيا کاستا (Laetitia Casta)، مشهورترين بازيگر زن فرانسوي است که مدل مطرح و شناخته شده اي نيز هست. او که در سال 1978 در نورماندي به دنيا آمده است، با اولين فيلم خود، "استريکس و اُبليکس در برابر سزار" در سال 1999 به کارگرداني کلود زيدي، به شهرت رسيد. در همان سال، با اجراي جشنوارۀ سان رمو در ايتاليا به همراه فابيو فازيو، به سرعت طرفداران بسياري در اين کشور به دست آورد. وي در سال 2012، در اولين فيلم آمريکايي خود، با نام "داوري" در کنار بازيگران بزرگي چون ريچارد گييِر و سوزان ساراندون نقش افريني کرد.

6. بريژيت باردو (Brigitte Bardot)، زادۀ سال 1943 در پاريس، در کنار مريلين مونرو، نماد زيبايي و زنانگي در سال هاي 1950 و 60 است. او به لطف بازي در فيلم "و خداوند زن را آفريد" ساختۀ روژه واديم به شهرت رسيد و از آن پس حرفۀ بازيگري و فعاليت هاي اجتماعي او افزايش يافت. ويآخرين فيلم هاي خود را در سال 1973 بازي کرد و بعد از آن از بازيگري کناره گرفت.

7. ژان مورو (Jeanne Moreau)، بازيگر، کارگردان و خوانندۀ فرانسوي، زادۀ سال 1928 در پاريس، در سال هاي 195 به شهرت رسيد و تا همين اواخر نيز ادامه داشت. بازي او در فيلم "محاکمه" (1962) به کارگرداني اورسن ولز، که دوست نزديک و هم بازي او در بسياري از فيلم ها بود، به ياد ماندني است.

8. اُدره تُتو (Audrey Tautou)، زادۀ 1976، يکي از جذاب ترين بازيگران زن فرانسوي است؛ وي به ويژه براي بازي در نقش اصلي دو فيلم بسيار موفق "سرنوشت شگفت انگيز املي پولن" (2001)، ساختل ژان پيير ژنه و فيلم پرفروش "رمز داوينچي" (2006) به کارگرداني ران هاوارد و در کنار تام هنکس، مشهور است.از ديگر فيلم هاي موفق او مي توان "يکشنبۀ طولاني نامزدي" (2004) و "کوکو قبل از شَنل" (2009) و "اديسه" (2016) را نام برد که براي بازي در اين فيلم ها نامزد دريافت جوايز مختلف شده است.

9. کارول بوکه (Carole Bouquet)، يکي ديگر از بازيگران بين المللي فرانسه، زادۀ 1957، بازيگري را از سن 20 سالگي شروع کرد. از سال 1977 تا کنون، حدود چهل فيلم بازي کرده که بسياري از آنها با کارگردان هاي ايتاليايي، از جمله کارلو وانزينا و دينو ريزي، بوده است. از فيلم هاي معروف وي مي توان به "فقط به خاطر چشمان تو"(1981) از سري فيلم هاي جيمز باند اشاره کرد.

10. امانوئل بئار (Emmanuelle Béart)، که در سال 1963 در پرووانس به دنيا آمد، از 10 سالگي شروع به بازي کرد و در سال 1987، براي بازي در "مانون از چشمه ها" ساختۀ کلود بِريبرندۀ جايزۀ سزار شد.اما شهرت بين المللي او در سال 1996، با بازي در فيلم برايان دي پالما، "مأموريت غير ممکن" آغاز شد. از ديگر فيلم هاي مهم او مي توان "قلبي در زمستان" (1993)، "يک زن فرانسوي" (1995) و "8 زن" (2002) را نام برد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۳۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ طولانی شدن روند تصویربرداری و توقف تولید در زمان کووید و ماجراهایی که بعد از تصمیم تهیه‌کننده ترکیه ای برای اکران فیلم در این کشور پیش از اکران در ایران پیش آمد بخشی از حواشی بود که این فیلم تا رسیدن به اکران پشت سر گذاشت، هرچند اکرانش هم بی‌مسئله نبود.

فیلم چند نوبت قرار بود به اکران برسد که هر بار به تعویق افتاد. آخرین بار همین یک هفته قبل از اکران بود که باز به هفته بعد از آن موکول شد.

اما این‌ها تمام ماجراهای این فیلم نبود. به جز انتخاب بازیگران نقش مولانا و شمس که بازخوردهای زیادی داشت، استفاده از بازیگران ترکیه‌ای مثل‌ هانده ارچل، ‌ ابراهیم چلیک‌کول، بنسو سورال، ‌ بوران کوزوم، ‌ سلما ارگچ، ‌ حسام منظور و هالیت ارگنچ هم یکی از مسائلی بود که صحبت‌های زیادی درباره آن شد.

حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های ایرانی البته به سال‌های دور برمی‌گردد. در سال‌های پیش از انقلاب هم بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های فارسی بازی کرده بودند. مهم‌ترین و پرکارترین آنها جنید آرکین است که در ایران با نام فخرالدین شهرت دارد. او از سال ۴۷ تا ۷۴ در ۱۶ فیلم و سریال ایرانی بازی کرد. اولین آنها یوسف و زلیخا بود و آخرینش سریال مزد ترس که سال ۷۴ پخش شد. به جز او امل سایین خواننده و بازیگر ترک هم پیش از انقلاب در چند فیلم ایرانی حضور داشت.

دو دهه بعد از انقلاب حضور ستارگان ترک در فیلم‌های ایرانی ادامه پیدا کرد. آدم برفی ساخته داود میرباقری که سال ۷۳ ساخته شد، اگرچه از بازیگران ترکیه‌ای استفاده نکرد، اما به نوعی پیشقدم ساخت فیلم در ترکیه شد.

پس از آن در دهه هشتاد فیلم‌ اکواریوم ایرج قادری در ترکیه فیلمبرداری شد و بعدتر در دهه‌ی ۹۰ فیلم‌هایی نظیر گناهکاران از فریبرز قریبیان، بغض به کارگردانی رضا درمشیان و یک سطر واقعیت ساخته علی وزیریان در ترکیه فیلمبرداری شدند و در تمام آنها بازیگران ترک در نقش‌های فرعی و کم اهمیت حضور داشتند.

اما از اواخر دهه نود حضور بازیگران ترکی در فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی جدی شد و حالا این بازیگران عهده‌دار بازی نقش‌های اصلی یا دست‌کم پر رنگ در فیلم‌های ایرانی شدند. فیلم‌های مطرب، ‌ جن زیبا، هولیا با حضور بازیگران ترکیه ای در این دهه به نمایش درآمدند.

«جن زیبا» در سال ۹۷ اکران شد که بازیگر ترکی در آن بازی می‌کرد که به واسطه سریال‌هایی که در آنها بازی کرده بود، ‌ برای تماشاگر ایرانی شناخته شده بود. حضور نورگل یشیلچای امید زیادی هم برای فروش این فیلم ایجاد کرده بود که البته موفق نبود. این فیلم در سال ۹۷ کمی ‌بیش از یک میلیارد تومان فروخت که اصلا رقم جالبی نیست.

«مطرب» ساخته ۱۳۹۸ مصطفی کیایی داستان خواننده‌ای قدیمی ‌با بازی پرویز پرستویی است که دیگر اجازه فعالیت ندارد و بالاخره در هفته فرهنگی ایران در ترکیه فرصتی برای اجرای کنسرت پس از سالیان طولانی پیدا می‌کند. این فیلم در سال ۹۸ بیش از ۳۸ میلیارد تومان فروش داشت و یکی از فیلم‌های موفق گیشه بود.

سال ۹۹ هم مرتضی آتش زمزم فیلم «هولیا» را با حضور ویلما الس و هولیا دیکن ساخت که البته سال گذشته اکران شد و حدود ۵ میلیارد تومان فروش داشت. نوروز هم فیلم دیگری بود که سال گذشته در جشنواره فجر اکران شد و علی بوراک سیلان، بازیگر ترکیه‌ای، در آن بازی داشت.

حالا هم مست عشق گروهی از بازیگران ترک را وارد فیلمی‌از سینمای ایران کرده است. اما آنچه در مورد مست عشق متفاوت است این است که این فیلم محصول مشترک ایران و ترکیه است و نه این که تنها از بازیگران ترکیه ای استفاده کرده باشد. فروش نه چندان موفق فیلم هایی که با بازیگران ترکیه‌ای ساخته شدند، ‌این پیام را می دهد که صرف حضور آنها نمی‌تواند دلیلی برای فروش بالای فیلم باشد.

در مورد مست عشق هم دلایل زیاد دیگری برای فروش ۴۷ میلیاردی آن وجود دارد که تنها بخشی از آن بازی ستارگان ترک است. بنابراین فروش بالای آن نمی‌تواند مشوقی برای ساخت فیلم‌هایی با حضور بازیگران ترکیه‌ای قلمداد شود، اما می‌تواند شروعی برای همکاری مشترک با ترکیه باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر) مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس) ادامه رقابت «تمساح خونی» و «مست عشق» در گیشه و آغاز اکران یک اکشن

دیگر خبرها

  • عکس| ستاره محروم فرانسه بازیگر شد!
  • هافبک محروم یوونتوس بازیگر شد!
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند
  • مهارت های تدافعی برتر لنی یورو، مدافع فرانسوی مدنظر رئال مادرید / فیلم
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند/ اجرا در تالار قشقایی