Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-یک عضو حزب مردم سالاری گفت: شورای عالی سیاست‌گذاری باید اتاق فکری برای فراکسیون امید تشکیل و به اعضای آن برنامه و طرح بدهد.داریوش قنبری درباره ضرورت تشکیل اتاق فکر از سوی جریان اصلاحات برای نمایندگان خود در نهادهایی مانند فراکسیون امید و شورای شهر با تاکید بر این که نبودن اتاق فکر در کنار افرادی که از جریان اصلاحات رأی می‌آورند یک ضعف بزرگ است، گفت: نمایندگان مشغله‌های زیادی دارند و نیاز دارند که نیروهای فکری توانمندی در کنارشان قرار بگیرد و به آن ها خوراک فکری، برنامه و یا طرح بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید اشخاصی در کنار نمایندگان قرار بگیرند. در خصوص لوایح و یا طرح‌هایی که در مجلس عنوان می‌شود، اظهارنظر کنند که در حال حاضر چنین نیست. در گذشته مرکز پژوهش‌های مجلس نقش پررنگ‌تری داشت اما حالا این مرکز هم آن‌طور که باید و شاید ایفای نقش نمی‌کند.

نبود اتاق فکر از سوی شورای عالی سیاست‌گذاری یک ضعف جدی است

این عضو حزب مردم سالاری خاطرنشان کرد: نمایندگان اغلب درگیر حوزه‌های انتخاباتی خود هستند و فرصت چندانی ندارند که حوزه کاری خود را مورد مطالعه قرار دهند و اشراف کامل بر موضوعات داشته باشند پس این کار وظیفه جناح و جریانی است که از آنان حمایت می‌کند.

قنبری در ادامه با اشاره به عملکرد شورای عالی سیاست‌گذرای اصلاح‌طلبان در طول انتخابات و بعد از آن عنوان کرد: شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان تاکنون خوب عمل کرده است اما یک ضعف بزرگ دارد، این شورا حداقل باید یک اتاق فکر برای فراکسیون امید تشکیل می‌داد که متاسفانه تا به حال هیچ کاری برای برطرف کردن این نقص انجام نداده است.

وی تاکید کرد: نبود اتاق فکر از سوی شورای عالی سیاست‌گذاری یک ضعف جدی است و این ایراد بر اصلاح‌طلبان وارد است که چرا خوراک فکری درست و حسابی به فراکسیون امید که حامی آن در انتخابات بوده است، نمی‌دهد.

این نماینده پیشین مجلس با بیان این که بسیاری از کارها در کشور فقط در ظاهر اسمی هستند، عنوان کرد: فراکسیون مانند بسیاری از موارد در کشور معنا و مفهوم خاصی ندارد؛ فراکسیون باید به نوعی بدنه فعال حزب در مجلس باشد و ارتباط تنگاتنگی با احزاب داشته باشد اما متاسفأنه این ارتباط وجود ندارد و صرفا جایی شده است که افرادی همفکر گرد هم آمده‌‌اند که رفتاری غیرفراکسیونی دارند.

وی با اشاره به این مطلب که شورای عالی سیاست‌گذاری باید به شکل جدی‌تر مباحث موجود را مورد بررسی قرار دهد، گفت: نقش شورای عالی سیاست‌گذاری باید پررنگ و مشخص باشد و فقط نباید در مواقع انتخابات این شورا شکل بگیرد و بعداز آن از نیروهای خود غفلت کند. شورای عالی باید مسئولانه‌تر برخورد کند و مردم نباید احساس کنند وقتی نماینده را راهی مجلس می‌کنند بعداز آن نباید پیگیر کارهای آنان باشند.

قنبری ادامه داد: شورای عالی سیاست‌گذرای باید اتاق فکر باشد و ارتباط فکری خود را با فراکسیون امید که بدنه آن در مجلس است، حفظ کند و انتظارات مردم را منتقل کند.

باید به فکر جبهه اصلاحات باشیم

این عضو حزب مردم‌سالاری در پاسخ به این سوال که اصلاح‌طلبان برای این که تاثیرگذرای بیشتری در جامعه داشته باشند باید جبهه‌ای عمل کند یا خیر، عنوان کرد: قطعا بهتر است که به فکر جبهه اصلاحات باشیم. شورای عالی سیاست‌گذرای اصلاح‌طلبان که شکل گرفت هدف اولیه‌اش تشکیل جبهه اصلاحات بود یعنی احزاب اصلاح‌طلب و نیروهای غیرحزبی تاثیرگذار زیر یک چتر گرد هم بیایند.

وی ادامه داد: البته تا این مهم فاصله زیادی داریم آن هم باتوجه به این که در کشور ما زمینه کار حزبی وجود ندارد.

تغییر نظام انتخاباتی راحت نیست

این نماینده پیشین مجلس درباره تغییر نظام انتخاباتی کشور از ریاستی به پارلمانی عنوان کرد: تغییر نظام انتخاباتی به همین راحتی نیست. این کار نیازمند رفراندوم و تغییر قانون اساسی است؛ زیرا ما می‌خواهیم رابطه بین قوا را تغییر دهیم .

وی ادامه داد:‌ در حال حاضر باتوجه به نظام انتخاباتی و وضعیت فعلی، ما تفکیک قوای بیشتری داریم که در نظام پارلمانی این تفکیک کمتر و از طرفی هم اختیارات مردم در نظام پارلمانی کمتر می‌شود به همین جهت می‌گویم نیازمند رفراندوم است. اگر قرار است که ما به سمت نظام پارلمانی برویم یکی از ضرورت‌های جدی آن تقویت احزاب است،زیرا در چنین نظام‌هایی مردم به احزاب سیاسی رأی می‌دهند و آنان هستند که رئیس دولت را انتخاب می‌کنند.

قنبری خاطرنشان کرد: باید بررسی کنیم که آیا مردم این تغییرات را می‌پذیرند یا خیر؛‌ زیرا اختیارات آنان کاهش پیدا می‌کند و از طرفی هم در نظام ریاستی که تفکیک کامل قوا وجود دارد، دموکراسی هم بیشتر است.

این عضو حزب مردم‌سالاری با بیان این که نظام فعلی ما نه ریاستی و نه پارلمانی گفت: نظام ما شبه این دو نظام است از طرفی مجلس حق دادن رأی اعتماد و استیضاح وزیران را دارد و از طرف دیگر رئیس‌جمهور اختیارات رئیس یک نظام ریاستی را ندارد، مثل حق وتو مصوبات مجلس و اختیاراتی از این دست که برای رئیس دولت در نظر گرفته نشده است.

وی در خاتمه تاکید کرد:‌ باید نوع انتخاب نظام را به مردم بسپاریم تا خودشان تصمیم بگیرند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۴۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، محمدخزاعی رئیس سازمان سینمایی در بازدید از بنیاد سینمایی فارابی و شورای فیلم اولی‌ها با قدردانی از زحمات و تلاش‌های بی وقفه اعضای شورای تأیید صلاحیت فیلمسازان اول گفت: امید بسیاری از جوانان و علاقه‌مندان به فیلمسازی و سینما به همین شورا است و طبق گزارش‌هایی که از طرق مختلف به سازمان رسیده است این شورا با دقت و پویایی، عملکردی شفاف و قابل دفاعی را از خود به جا گذاشته و چهره‌های مستعد، توانمند، قابل اعتنا و آینده دار را به سینمای ایران معرفی کرده است.

رئیس سازمان سینمایی با اشاره به متقاضیان زیاد از اقصی نقاط کشور برای حضور در جمع حرفه‌ای فیلمسازان با توصیه اکید به اعضای شورای تأیید صلاحیت فیلمسازان اول عنوان کرد: آن‌چه اکنون در حال رخ دادن است تزریق نیروی جوان، تازه نفس و با انگیزه به عرصه سینمای کشور است که سالیان طولانی در این بخش کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند، بنده معتقدم سینماگران حرفه‌ای هم از این برنامه و راهبرد سازمان سینمایی استقبال می‌کنند و چنان چه هر کس با نگاه منصفانه به این مسیر نگاه کند قطعاً نتیجه حاصله را تحسین خواهد کرد. شاهد ادعای بنده کارگردانان جدیدی است که از همین شورا تاییدیه گرفته و وارد عرصه حرفه‌ای شده‌اند و در جشنواره‌های ۲ دوره گذشته جوایز مهمی کسب کرده‌اند. در کنار جوانان با استعداد و متعهد و آینده دار برای سینمای ملی کشورمان نباید از تجربه و تخصص پیشکسوتان غافل شویم، سینمای ملی و اسلامی ایران برای توسعه در حوزه‌های مختلف ملی و بین المللی باید از همه ظرفیت‌های کشور بهره مند شود.

خزاعی در ادامه گفت: امسال برای حمایت از ۱۰ فیلم اولی البته فیلم‌های ارزان قیمت مبلغی را در بودجه فارابی مصوب کرده‌ایم که به صورت جدی تر حمایت از جریان نسل نو آغاز شود. من به آینده و افتخارات بزرگ این نسل متفکر و متخصص و متعهد امیدوارم؛ نسلی که درک بالایی از زبان تصویر و شناخت خوب از مسائل کشور و از دغدغه‌های ملی دارد و تلاش خواهد کرد که افتخارات این کشور را در عرصه‌های داخلی و خارجی به تصویر کشد.

وی تصریح کرد: سینمای ایران به متفکران جدید و اندیشه‌های نو و بدیع با دغدغه‌های ملی و دینی احتیاج دارد، فیلمسازانی که تفکر را در آثار شبه روشنفکری و جشنواره زده نمی‌داند و ارتباط با مخاطب نیز در دغدغه‌های آنها مشاهده می‌شود.

رئیس سازمان سینمایی تاکید کرد: راه اندازی و بررسی مجوزهای کارگردان اولی در حوزه تخصصی به دور از جریان سرمایه داری که قبلاً بر این حوزه احاطه داشت و تعیین کننده بود و نوعی عدالت فرهنگی بر اساس کشف استعداد است.

در پایان خزاعی ضمن تشکر از شورا و مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی درخواست کرد یک مراسم ویژه جهت معرفی به تهیه کننده ها و سرمایه گذاران و نهادهای تولید کننده برگزار شود.

در این جلسه درباره پرونده یکی از متقاضیان به صورت نمونه بحث و بررسی شد و رئیس سازمان سینمایی در جریان چگونگی ارزیابی‌ها و تصمیم گیری اعضای شورا قرار گرفت. این جلسه با حضور اعضای شورای تأیید صلاحیت فیلم اولی‌ها شامل مجید زین العابدین، رسول صدرعاملی، حبیب ایل بیگی، محمدرضا عرب، مجید اسماعیلی، مهدی آذرپندار، امیر بوالی و روح الله سهرابی برگزار شد.

مسؤولیت دبیری این شورا را فرزاد اژدری بر عهده دارد.

کد خبر 6097539

دیگر خبرها

  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟