Web Analytics Made Easy - Statcounter

بغداد-ایرنا- اولین فراخوان ها برای تاخیر انتخابات پارلمانی عراق در مارس 2018 روز جمعه از حزب دمکرات کردستان عراق به رهبری 'مسعود بارزانی' برخاست.

به گزارش ایرنا، 'زانا سعید' عضو حزب دمکرات کردستان عراق در پارلمان این کشور در گفتگو با خبرگزاری 'السومریه نیوز' گفته است که در حال حاضر شرایط عراق برای انجام انتخابات پارلمانی یا شوراهای شهر و روستا فراهم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این اظهارات زانا سعید با سخنان 'عباس الموسوی' مشاور رسانه ای نوری المالکی معاون رییس جمهور عراق همخوانی دارد که امروز جمعه در گفت وگو با شبکه خبری 'المیادین' گفت که مسعود بارزانی رهبر حزب دمکرات کردستان عراق درصدد عدم برگزاری انتخابات در موعد مقرر آن در سال آینده است.
الموسوی اضافه کرد که بارزانی در مرحله آتی تلاش خواهد کرد که مردم کردستان عراق را با خواست های سیاسی خود همراه کرده و با ممانعت از برگزاری انتخابات در اقلیم کردستان عراق، دیگر احزاب عرب اهل سنت را در عراق متقاعد به عدم برگزاری انتخابات کند.
براساس گزارش ها، طیف سیاسی 'اسامه النجیفی' معاون رییس جمهور عراق و رهبر فراکسیون 'المتحدون' در پارلمان عراق و معروف به مهمترین منادی ایجاد اقلیم سنی در عراق، در حال حاضر یکی از مهمترین چهره های سیاسی عرب سنی است که موافق تاخیر انتخابات است.
این درحالیست که رهبران ائتلاف ملی – فراگیرترین مجموعه سیاسی در عراق- با هر گونه تاخیر در انتخابات مخالف هستند.
پیشتر برخی از چهره های ائتلاف ملی - که دولت و بزرگترین فراکسیون را در پارلمان عراق در اختیار دارد - فاش کرده بودند که آمریکا به شدت مایل به عدم برگزاری انتخابات آتی در عراق است.
عباس الموسوی امروز هشدار داد که آمریکا احتمالا به بهانه عدم برگزاری انتخابات و وجود خلاء سیاسی در عراق، بار دیگر نیروهای خود را به عراق برگردانده و این کشور را اشغال کند تا شرایط به اوایل سال 2003 بر گردد.
در راستای فراخوان ها برای تاخیر انتخابات آینده، عضو فراکسیون صدری ها در پارلمان عراق امروز جمعه در اظهاراتی به خبرگزاری 'المعلومه' عراق گفته است که برخی از فراکسیون های بزرگ درپارلمان عراق درصدد تعویق انتخابات هستند.
'عبد العزیز الظالمی' افزوده است که برخی فراکسیون ها در تلاشند که اعضای فعلی کمیسیون عالی مستقل انتخابات را نگه دارند و اگر در این برنامه خود موفق نشوند، درخواست تعویق انتخابات را می کنند امری که جریان صدر مخالف آن است.
برخی از تحلیل گران در عراق معتقدند که یکی از اهداف جنجال همه پرسی اقلیم کردستان عراق، به تاخیر انداختن انتخابات در عراق و ایجاد خلاء سیاسی در این کشور است.
این درحالیست که رهبران ائتلاف ملی معتقدند که انتخابات در عراق در سنوات گذشته همواره در شرایط بحرانی برگزار شده و دلیلی برای تاخیر آن در سال آینده وجود ندارد.
کارشناسان در عراق معتقدند که انتخابات آینده در صورت برگزاری یکی از سرنوشت ساز ترین انتخابات در این کشور است که تا پیش از بحران همه پرسی کردستان عراق پیش بینی می شد که احزاب و رهبران سیاسی تندرو هیچ شانسی برای پیروزی نداشته باشند.
در مقابل احزاب و رهبران سیاسی معروف به محور مقاومت در عراق به خصوص حامیان الحشد الشعبی در عراق انتظار می رفت پیروز قاطع انتخابات آینده باشند امری که به اعتقاد کارشناسان به معنی حذف تمامی عوامل محور آمریکایی – سعودی از قدرت در عراق می بود.
خاورم *4*353*1770**380**

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۷۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی استقامت با اشاره به اهمیت تشکیل فراکسیون مشخص روحانیون عضو شورای شهر اظهار داشت: از بدو تشکیل شورای ششم این دغدغه وجود داشت که روحانیون فراکسیون مشخصی در شوراهای اسلامی شهر در کشور ندارند، با مشورتی که با علما و مراجع دینی در کشور داشته‌ایم، برای تأسیس فراکسیون روحانیون شورای شهرهای کشور استقبال کردند و بر این مهم که این فراکسیون باعث هماهنگی، هم‌افزایی و ایجاد ظرفیت‌های جدیدی را برای خدمت به مردم ایجاد خواهد کرد، تأکید داشتند.

وی از تشکیل فراکسیون روحانیت خبر داد و گفت: با تأکید علما این فراکسیون تشکیل شد و در بدو شورای شهر ششم در مرحله نخست روحانیون عضو شوراهای کلان‌شهرها عضو این فراکسیون شدند.

دبیر فراکسیون روحانیون کلان شهرهای کشور شرایط عضویت در فراکسیون روحانیت را موردتوجه قرارداد و افزود: فراکسیون روحانیت به این معنا که علاوه بر عضویت در شورای شهر، فرد در کسوت و لباس روحانیت و تحصیل‌کرده حوزه علمیه باشد و دغدغه طلبگی و خدمت به مردم داشته باشد.

وی با اشاره به برگزاری پنج اجلاسیه تا به امروز در شهرهای قم، اصفهان، تهران و مشهد، اظهار داشت: دبیر این اجلاسیه عضو شورای شهر قم است و در جلسات گذشته مسائل مختلف فقهی مرتبط با مصوبات شوراهای شهرها، کارهای موفق روحانیون در شوراهای شهر موردبررسی قرار می‌گیرد تا تجربیات موفق در جهت افزایی بیشتر به اشتراک گذاشته شود.

عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: در حال حاضر ناظر به جمع بندی که لحاظ گردیده است در حال تدوین اساسنامه فراکسیون می باشیم و تقریباً بخش مهمی از آن انجام‌شده است، همچنین پیگیری بعضی از قوانین دولتی خاصه مربوطه شهرسازی اسلامی و مواردی که با حقوق مردم و قوانین فقهی تضاد دارد، احصا شده و پیگیری می‌شود.

حجت‌الاسلام استقامت یکی از مسائل مهم دیگر را عضویت سایر روحانیون در شوراهای شهرها دانست و بیان کرد: در حال حاضر تنها کلان‌شهر وارد این فراکسیون شده‌اند و به دنبال آن هستیم سایر شهرها که عضو شورای شهر آن‌ها روحانی است وارد این فراکسیون شوند.

وی تعداد اعضای فراکسیون روحانیون را مورد اشاره قرار داد و گفت: کلان شهرهای تهران، اصفهان، قم، بیرجند، کرج، مشهد، تبریز، همدان، بندرعباس، زنجان و یزد و … در حال حاضر عضو این فراکسیون بوده و به دنبال آن می باشیم تا شهرهای بالای صدهزار نفر نیز امکان حضور در این فراکسیون را داشته باشند.

انتهای پیام

کد خبر 6095417

دیگر خبرها

  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • پیش‌بینی ۴۳۰شعبه اخذ رأی برای برگزاری انتخابات در خرم‌آباد و چگنی
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم