Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهگزارشگروهاجتماعى خبرگزارى برنا،علی‌اصغر مونسان امروز جمعه در سومین روز از سفر خود به استان فارس از این مجموعه تاریخی بازدید کرد.

ارگ کریم خانی در مرکز شهر شیراز قرار دارد. این ارگ در دوره سلطنت سلسله زندیه ساخته شده‌است و پس از اینکه کریم خان زند شیراز را به عنوان پایتخت خود و این مکان را به‌عنوان مکان زندگی خود انتخاب کرد، به ارگ کریم خانی معروف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر این مجموعه به عنوان یک بنای تاریخی و دیدنی محسوب می‌شود.که هرساله افراد زیادی از سراسر دنیا برای دیدن این بنای تاریخی به شهر شیراز سفر می‌کنند.

مونسان در این بازدید به راه‌اندازی سیستم فروش بلیت الکترونیکی اشاره کرد و در مورد سامان‌دهی نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در اطراف ارگ کریم‌خانی مواردی را مطرح کرد.

بازدید از مجموعه زندیه

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همچنین از مجموعه زندیه در شهر شیراز بازدید کرد.

مونسان در بازدید از حمام وکیل موارد لازم را در مورد سامان‌دهی ورودی و نحوه ارائه خدمات به گردشگران را به مسئولان استانی ارائه کرد.

او همچنین با حضور در موزه پارس از آثار تاریخی این موزه بازدید کرد.

موزه پارس که آرامگاه کریم‌خان زند نیز در این مکان قرار دارد، محل نگهداری شمشیرها، نقاشی‌های مربوط به دوره زندیه و کتاب‌ها و قرآن‌های خطی منحصربه‌فرد است.

بازدید از مجموعه حافظیه و پروژه باغ‌موزه مشاهیر

معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث‎‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از مجموعه حافظیه و پروژه باغ موزه مشاهیر در شیراز بازدید کرد. مونسان با حضور در مجموعه حافظیه و بر سر آرامگاه حافظ شیرازی، فاتحه‌ای نثار روح این شاعر شهیر ایرانی کرد. رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لسان‌‌الغیب را از مفاخر بزرگ و ارزشمند کشور دانست.معاون رئیس‌جمهوری همچنین از پروژه در حال ساخت باغ‌موزه مشاهیر بازدید کرد و در گفت‌وگو با پیمانکار این پروژه در جریان چگونگی روند ساخت باغ‌موزه مشاهیر قرار گرفت.

بازدید از مجموعه تاریخی سعدیه

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری امروز از مجموعه تاریخی سعدیه در استان فارس بازدید کرد.

آرامگاه سعدی معروف به سعدیه محل زندگی و دفن سعدی، شاعر برجستهٔ پارسی‌گوی است. این آرامگاه در انتهای خیابان بوستان و کنار باغ دلگشا در دامنهٔ کوه در شمال شرق شیراز قرار دارد. در اطراف مقبره، قبور زیادی از بزرگان دین وجود دارند که بنا به وصیت خود، در آنجا مدفون شده‌اند. از جمله مهم‌ترین‌های آن می‌توان شوریده شیرازی را نام برد که آرامگاهش به وسیله رواق به آرامگاه سعدی متصل شده‌است. آرامگاه شیخ مشرف الدین بن مصلح الدین سعدی شیرازی در تاریخ ۲۰ آبان ۱۳۵۳ به شمارهٔ ثبت ۱۰۱۰٫۳ در انجمن آثار ملی به ثبت رسیده‌است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۳۱۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد

علی بویری گفت: باتوجه به وضعیت آثار شاخص و منحصر به‌فرد موجود در آنها که بعضاً سال‌ها بود در وضعیت نامطلوبی قرار داشت و جز پایش‌های موزه‌ای امکان حفاظتی دیگری نداشتند، پس از ارزیابی و اولویت‌سنجی براساس پایداری وضعیت و همچنین وضعیت نمایش موزه‌ای بر اساس اولویت‌های استاندارد این حوزه و ارزش‌گذاری بر حفظ آثار تاریخی و حفظ شأن و ارزشمندی آثار و نیز احترام به بیننده موزه‌ای، مرمت هفتاد اثر با نظارت معاون میراث‌فرهنگی استان و کارشناس پایگاه میراث‌جهانی به عنوان ناظر مقیم در دستورکار قرار گرفت.

سرپرست پایگاه میراث‌جهانی شوش ادامه داد: در این راستا، هفتاد شیء از بخش‌های مختلف پیش از تاریخ، تاریخی و اسلامی از جنس سفال و شیشه، به‌منظور عملیات حفاظت و مرمت به کارگاه و آزمایشگاه مرمت پایگاه میراث‌جهانی شوش انتقال یافتند و پس از طی فرآیند حفاظت و مرمت، به تالار‌های موزه و ویترین‌های نمایش برای بازدید عموم برگردانده شدند

او با اشاره به این‌که آثار تاریخی مرمت‌شده در این طرح شامل اشیایی از دوره‌های تاریخی مختلف از جمله پیش از تاریخ، ایلامی، هخامنشی، اشکانی، ساسانی و اسلامی و از جنس سفال و شیشه بودند افزود: شاخص‌ترین این آثار، لیوان‌های منقوش، ظرف‌ها وجام‌های پیش از تاریخ موزه بودند که وضعیت حفاظت و مرمتی آنها نامطلوب و به علت حساسیت آنها سال‌ها بود که دست‌نخورده باقی مانده بودند که در این طرح، اشیاءِ یادشده، بازبینی و مستندنگاری دقیق شدند و پاک‌سازی آثار از رسوبات و آلاینده‌های محیطی نیز انجام شد. همچنین حذف آثار مرمت‌های متعدد و کهنه و نیز الحاقات هم در دستورکار قرار گرفت و اتصالات جدید و مرمت بخش‌های کمبود با تکیه بر استاندارد‌های جهانی این حوزه و استحکام‌بخشی ساختار نیز روی آنها اجرا شد و برای مشاهده عموم دوباره در موزه قرار گرفتند.

بویری گفت: موزه باستان‌شناسی شوش در سال ۱۳۴۵، در جوار قلعه و محوطه باستانی شوش گشایش یافت و از شاخص‌ترین موزه‌های ایران به‌شمار می‌رود که آثار ارزشمندی از دوره‌های مختلف باستانی ایران را در خود جای داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • اقامتگاه ییلاقی پادشاهان قاجار و پهلوی اینجاست
  • (تصاویر) بازدید دیوید کامرون از موزه فرش ترکمنستان
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج
  • گذری به بازار تاریخی وکیل در شهر شیراز + فیلم
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • راه رفتن وارونه!
  • بازدید رئیسی از آرامگاه اقبال لاهوری+ فیلم