Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@03:11:14 GMT

توصیه‌های سودمند برای تناسب اندام

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۳۳۴۰۳

شیوه های مختلفی برای رسیدن به تناسب اندام و لاغری توسط افراد مختلف پیشنهاد می شود که در این مقاله دکتر سلام شما را با روش های لاغری و تناسب اندام با تکنیک تد اسپیکر که در کتاب سلامتی خود به این موضوع پرداخته است،آشنا می نماید. آفتاب‌‌نیوز : اگر در حال تلاش برای کم کردن وزن هستید، احتمالا نکات تکراری مربوط به کم کردن وزن را بارها و بارها شنیده‌اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

Ted Spiker، نویسنده‌ی پرفروش‌ترین کتاب‌های سلامتی و تناسب‌اندام، توصیه‌های شگفت‌انگیز و سودمندی را در کتاب جدید خود به نام Down Size ارائه می‌کند.
از شنیدن توصیه‌های مربوط به کاهش وزن خسته شده‌اید؟ اما این نکات جدید را قطعا دوست خواهید داشت. اگر در حال تلاش برای کم کردن وزن هستید، احتمالا نکات تکراری مربوط به کم کردن وزن را بارها و بارها شنیده‌اید. Ted Spiker، نویسنده‌ی پرفروش‌ترین کتاب‌های سلامتی و تناسب‌اندام، توصیه‌های شگفت‌انگیز و سودمندی را در کتاب جدید خود به نام Down Size ارائه می‌کند. سه مورد از درس‌های محبوب او این‌هایی هستند که در این مقاله خواهید خواند.
منظور از نیروی اراده رنج کشیدن نیست، بلکه داشتن استراتژی است. باید یک پاسخ اضطراری به شکل یک «اگر چنان شد، پس…» داشته باشید: اگر x رخ بدهد، پس شما y را انجام می‌دهید.Spiker می‌گوید، طرح احتمالی شما به عادت جدیدتان تبدیل خواهد شد، و انگیزه‌تان را زیر پا می‌گذارید تا بگویید «حتما، چرا که نه؟»
او پیشنهاد می‌کند که یک فهرست ذهنی از سناریوهایی که معمولاً شما را از مسیر خارج می‌کنند تهیه کرده و برنامه‌ی خودتان را طراحی کنید. مثلا:
اگر همسرم در حال خوردن تکه‌های پنیر بود، پس من سبزیجات و حموس را انتخاب می‌کنم.
اگر همکاران من مستقیما به سراغ کاپ کیک‌ها رفتند، پس من هر هفته (یا هر ماه) فقط یکی از آنها می‌خورم.
اگر اتفاقی در یک رستوران مکزیکی دعوت شدم، گوآکاموله و سالسا، و مارگاریتا و آب را به صورت یک در میان خواهم خورد.
باید کلمات جادویی را بدانید
Spiker اشاره می‌کند پژوهش‌ها نشان می‌دهد تغییرات جزئی در انتخاب کلمات می‌تواند منجر به انتخاب‌های غذایی بهتری شود. گفتن اینکه «من بستنی نمی‌خورم» در مقایسه با گفتن «من نمی‌توانم بستنی بخورم.» به شما قدرت می‌دهد! در حقیقت، افرادی که عبارت «نمی‌خورم» را تمرین کردند ۶۴ درصد مواقع غذاهای سالم‌تر را انتخاب کردند، در مقایسه با افرادی که از «نمی‌توانم» استفاده کردند و فقط در ۳۹ درصد مواقع انتخاب‌های سالم داشتند.
شاهکارهای تناسب اندام خودتان را بشمارید، نه کالری‌ها را.
پژوهش‌ها نشان می‌دهد که نظارت بر خودتان ( مثل ثبت سوابق غذاها یا شمارش کالری‌ها) ارتباط زیادی با کم کردن وزن دارد. با این وجود، این کار می‌تواند خسته ‌کننده شود، به‌ویژه وقتی یاد می‌گیرید که غذاهای سالم‌تر بخورید و می‌توانید کالری‌ها را تخمین بزنید.
پس Spiker تغییر رویه داد و با پیگیری تمام ورزش‌های خود با اهداف سالانه (۱۵۰۰ کیلومتر دو، ۱۲۰ کیلومتر شنا، ۳۰ هزار ثانیه پلانک و غیره) نظارت بر خودش را با تناسب‌اندام مرتبط کرد.
Spiker می‌گوید این استراتژی راحت‌تر بود و در تعیین اهداف و تمرکز بر قدم‌های کوچک در این فرآیند به او کمک نمود. یک راه فوق‌العاده برای لاغر شدن و به حقیقت پیوستن آن! منبع؛ سیمرغ

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۳۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه عکس و متن «فصل‌های درون» منتشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «فصل‌های درون» اثر جوانگ دزو به‌تازگی با ترجمه بهزاد برکت و هرمز ریاحی توسط نشر نو منتشر و راهی بازار نشر شده است. ترجمه این‌کتاب براساس نسخه چینی به انگلیسی انجام شده که سال ۲۰۰۰ توسط انتشارات امبر لوتوس در سانفرانسیسکو چاپ شده است.

هرمز ریاحی درباره ترجمه این‌کتاب که برگرفته از اندیشه‌های دائو د جینگ متفکر بزرگ چینی است، می‌گوید ترجمه‌های بسیاری از دائود جینگ و فصل‌های درون به انگلیسی وجود داشته اما او ترجمه گیا فو فنگ و تصاویر جین انگلیس را خواسته که ۳۶ سال پیش در کمبریج عرضه شده است. او سال‌ها بعد با همراهی بهزاد برکت این‌نسخه انگلیسی را به فارسی ترجمه کرد. این‌ترجمه سال ۱۳۶۸ منتشر شد که ریاحی می‌گوید کیفیت چاپش باعث افسوس و اندوهش؛ و چاپ دوباره آن، با بهبود کیفیت و همراهی محمدرضا جعفری توسط نشر نو باعث شادی او شده است.

جوانگ دزو، بزرگترین فیلسوف مکتب دائوئیسم است که از ۳۶۹ تا ۲۸۶ پیش از میلاد زیسته است. این‌فلیسوف چینی تفکرات و اندیشه‌ دائو را به گونه‌ای فلسفی تفسیر و تعبیر کرد و این‌کار را در کتاب‌هایی چون «فصل‌های درون»، «فصل‌های برون» و «جنگ فصل‌ها» ارائه کرد. «فصل‌های درون» دربرگیرنده روایت‌هایی از جوانگ دزو در همان‌مسیر تفسیر اندیشه‌های دائو است. این‌روایت‌ها حالتی داستان‌گونه دارند و با تصاویری که گیا فو فنگ و جین انگلیش برایشان انتخاب کرده‌اند، همراه شده‌اند.

جوانگ دزو برای مردم چین، مُعرَف حد اعلای آن چیزی است که در انسان ستایش می‌شود. نسخه چاپ‌شده از این‌کتاب توسط نشر نو، دربرگیرنده مقدمه‌ای هم از هوان چونلیان استاد تای‌چی است که درباره جوانگ دزو می‌گوید: «او درخشان و اسرارآمیز، و عمل‌گرا به معنای فلسفی کلمه، شوخ‌طبع و لذت‌بخش، پیروزشده در آسوده بودن از نیاز به پیروزی، و از همه مهم‌تر آزاد است. او خودِ خودش است، که چون باد و آب در زندگی به گشت درآمد، و از شادمانگی‌های بسیارش بی‌تعلق‌های ملال‌انگیز کیف کرده. جوهر جوانگ دزو همان معنای آزادی فرجامین است. او از عهده برمی‌آید در جهان آشوب‌زده در سلامت کامل زندگی کند؛ از حدِ اعلای انسانیت لذت ببرد، بی‌آنکه از آن فروکشیده شود. انگار او از میان همۀ پرده‌های مصائب بشریت که حقیقت ازلی را پنهان می‌دارند، نگاه می‌کند.»

جین انگلیش در مقدمه‌ای سال ۲۰۰۰ بر کتاب نوشته، می‌گوید «جوانگ دزو، دریامردی که گفته‌هایش طرفه حباب‌های رنگی است. نفس کشیدنِ زیر آب می‌دانی؟ ای داد که جهان را در چند کلمه به چراگاه روانه می‌کند. مهم نیست این جهان چون جویدن جاودان نیست. ایستگاهی که قطار از آن حرکت می‌کند و قطار دیگری از راه می‌رسد.»

«فصل‌های درون» ۷ فصل دارد که به‌ترتیب عبارت‌اند از: «گشت‌ شادمانه»، «هزاران هزار برابر»، «رازِ رویش»، «جهان انسان»، «نشانه‌های فضیلت ناب»، «آموزگار کبیر» و «خاقان فرزانه».

در فرازی از این‌کتاب می‌خوانیم:

زندگی را کران پیداست، دانش را بی‌کرانه سراست.

کران، سر سوی بی‌کران نکند. دانا دلی چنین، بی‌نیازِ

دانایی است. به کار نیک نام مجوی! به زشتکاری از

رسوایی گریز. پاسدار تنی، سرخوشی. ناکرده‌ای نماند.

روزگار به کام تو باد.

این‌کتاب با ۱۶۲ صفحه مصور، شمارگان ۷۷۰ نسخه و قیمت ۲۰۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6097143 صادق وفایی

دیگر خبرها

  • (تصاویر) آذری جهرمی در مراسم رونمایی از کتاب «مهندسی اجماع»
  • رونمایی از کتاب «مثل ابراهیم» در رزن
  • نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • ترجمه عکس و متن «فصل‌های درون» منتشر شد
  • حضور انتشارات نگاه با ۲ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • نشر شالگردن با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • امیدواریم نتایج اجلاس بانجول برای امت اسلامی سودمند و ثمربخش باشد
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»