Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@02:08:35 GMT

تعاملات توییتری وزیر ارتباطات و تلگرام

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۳۷۰۶۳

در حالی که از داخل کشور هنوز تصمیم جدی درباره تلگرام گرفته نشده و بازار شایعات همچنان داغ است، طبقه گفته مدیرعامل این پیام‌رسان، زبان فارسی تلگرام در راه است؛ اقدامی که به نظر می‌رسد علی‌رغم اعلام برای توقف خدمات به ایران، انجام شده است. آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، تلگرام در روزهای اخیر نسخه ۴.۴ این پیام‌رسان را ارائه کرد؛ مدیرعامل تلگرام ضمن اشاره به ویژگی‌های جدید، از پشتیبانی زبان‌های بیشتری از جمله زبان فارسی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که در یک ماه گذشته اختلافات با این پیام‌رسان افزایش یافته و اخباری مبنی بر اعلام جرم و شایعه‌هایی مبنی بر مسدود کردن تلگرام به گوش می‌رسد.
لایو لوکیشن (موقعیت مکانی لحظه‌ای) یکی از ویژگی‌های جدیدترین نسخه تلگرام است. بدین ترتیب این پس می‌توان موقعیت مکانی را به‌صورت زنده به اشتراک گذاشت و مخاطب شما نیز می‌تواند به‌صورت لحظه‌ای، موقعیت مکانی‌تان را روی نقشه مشاهده کند. بنابراین دیگر نیازی به ارسال دستی نیست. این ویژگی خصوصا برای زمان‌هایی که قصد ملاقات یکدیگر را دارید کاربردی خواهد بود. ویژگی دیگر آخرین نسخه، پلیر جدید است که بازطراحی شده و امکانات بیشتری دارد.
زبان فارسی در راه تلگرام
اما یکی از ویژگی‌هایی که شاید به طور خاص برای کاربران کشورهای غیرانگلیسی‌زبان اهمیت داشته باشد، پلت‌فرم ترجمه است. پاول دوروف در کانال تلگرامی خود نوشته است: تلگرام نسخه ۴.۴ از بسیاری از زبان‌هایی که از ما خواسته بودید پشتیبانی می‌کند، از جمله فرانسوی، اندونزیایی، مالزیایی، روسی، اوکرایتی و -به زودی- فارسی.
اوایل مهر ماه سال جاری، عباس جعفری دولت‌آبادی -دادستان تهران- با بیان اینکه علیه مدیریت تلگرام اعلام جرم شده و این پرونده به ناحیه‌ امور بین‌الملل دادسرای تهران ارجاع شده است، گفت: اینکه شبکه تلگرام خود را تابع قوانین غربی‌ می‌داند، مانع از رسیدگی به این اعلام جرم نخواهد بود. به موجب این اعلام جرم، شبکه تلگرام علاوه بر ارائه خدمات به گروه‌های تروریستی از جمله گروه داعش، به بستری مناسب برای فعالیت سایر گروه‌های مجرمانه سازمان‌یافته تبدیل شده و ارتکاب جرایم هرزه‌نگاری کودکان، قاچاق انسان و مواد مخدر را ترویج و تسهیل کرده است.
در واکنش به این اظهارات،‌ پاول دوروف - مدیرعامل تلگرام - که معمولا در پاسخ به توییت دنبال‌کنندگان خود در شبکه اجتماعی توییتر،‌ به اظهارات این‌چنینی واکنش نشان می‌دهد، نوشت: از شنیدن این موضوع تعجب ‌می‌کنم. ما به طور فعال محتوای تروریستی و پورنوگرافی را در ایران مسدود می‌کنیم. فکر می‌کنم دلایل اصلی، متفاوت از این موضوعات باشد.
در ادامه این جریان، دوروف در حالی که مدعی شد که علت فشارها علیه تلگرام، دفاع این شرکت از اطلاعات شخصی کاربران در برابر خواسته‌های غیرمتعارف دولت‌هاست، اعلام کرد: فعالیت تلگرام را در کشورهایی که بر آن فشار وارد کنند، متوقف می‌کنیم. تعقیب قضایی تلگرام در ایران و روسیه خطری را برای این شرکت بوجود نمی‌آورد زیرا ما در هیچ‌کدام از این دو کشور به عنوان شخصیت حقوقی حضور نداریم.
آغاز ارتباط جهرمی با دوروف در توییتر
اما پس از این‌که تلگرام دسترسی کاربران ایرانی را به بهانه مقابله با اسپم‌ها به گروه‌های بین‌المللی در تلگرام محدود کرده بود، آذری جهرمی با توئیتی اعتراضی خطاب به پاول دوروف گفت که به جای محدود کردن دسترسی کاربران ایرانی، بهتر است راهکاری دیگر برای مقابله پیدا کنید. پاول دوروف -مدیر تلگرام-‌ نیز به توئیت وزیر ارتباطات پاسخ داده و گفته بود: ممنون بابت فیدبک، ما قابلیت گروه‌های عمومی را برای ایرانیان، به محض حل مشکلات فنی در اکتبر (۹ آبان) فعال می‌کنیم.
همچنین چندی بعد آذری جهرمی در توئیت خود خطاب به پاول دوروف نوشت: ما از جریان آزاد اطلاعات حمایت می‌کنیم اما اشاعه کینه‌ورزی و اطلاعات نادرست در فضای سایبری را محکوم می‌کنیم. این بار هم دوروف به توییت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پاسخ داد و نوشت: قوانین تلگرام، ارتباطات خشونت‌آمیز و تنفرآمیز را منع می‌کند. ما به کاربرانمان خود تکیه کرده تا محتواهای عمومی که این قانون را زیر پا می‌گذارد گزارش دهند.
در نهایت، اینکه اضافه شدن زبان فارسی به پیام‌رسان تلگرام چه مزایایی دارد و آیا می‌توان آن را تلاشی برای ایجاد تعامل مثبت با ایران ارزیابی کرد و یا درگیری‌های تلگرام و مقامات ایرانی بر سر خواسته‌هایشان همچنان ادامه خواهد داشت و دوروف بر توقف خدمات خود اصرار می‌ورزد، در آینده مشخص می‌شود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۳۷۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • تشریح دستاوردهای نیروهای روسی از زبان شویگو
  • واکنش میرجلال‌الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا