Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو استان از پایش تمامی محصولات داخل بازارهای استان اصفهان خبر داد و گفت: پنج مورد از کارخانجات استان فردا در مراسمی ملی موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت خواهند شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، سید عیسی موسوی ونحری، مدیر نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اصفهان پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با تأکید بر امنیت غذایی، گفت: یکی از مشکلات و معضلات کشوری مهاجرت از روستاها به شهرها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کاهش قند نمک و چربی و نشان‌گرهای رنگی تغذیه‌ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت از محورهای در دستور کار است.

موسویان با بیان اینکه وزارت بهداشت با توجه به حیطه وظایف و اختیارات خود بیشتر برنامه‌های خود را بر اساس همین محورها عنوان کرد و گفت: سال 96 این محورها به‌صورت جدی در دستور کار سازمان غذا و دارو قرارگرفته است.

* اعلام عناوین روزهای هفته غذا

مدیر نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اصفهان اظهار کرد: عناوین روزهای هفته غذا به ترتیب «غذا، آگاهی و سلامت»، «غذا، نظارت و سلامت»، «غذا، تحرک و سلامت»، «غذا، صنعت و سلامت»، «غذا، آموزش و سلامت»، «غذا و سفیران سلامت» و «غذا، معنویت و سلامت» نام‌گذاری شده است.

وی با اشاره به نشان‌گرهای سلامت، اظهار کرد: قرار بود تا پایان سال 95 محصولاتی که مشمول دریافت این نشان می‌شوند، برای دریافت آن اقدام کنند و امسال پایش برچسب نشان‌گرهای رنگی در دستور کار قرارگرفته بود که یک‌بار در شش‌ماهه اول انجام گرفت.

* پنج کارخانه استان فردا نشان ایمنی و سلامت دریافت خواهند کرد

موسویان از پایش تمامی محصولات داخل بازارهای استان اصفهان خبر داد و گفت: پنج مورد از کارخانجات استان فردا در مراسمی ملی موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت خواهند شد.

مدیر نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اصفهان گفت: با توجه به اینکه بیشتر دانه‌های روغنی وارداتی هستند کارخانه‌های تولید روغن موظف شده‌اند تا در صورت استفاده از دانه‌های روغنی ترا ریخته بر روی محصول خود، آن را اعلام کنند.

وی با بیان اینکه تمامی کارخانه‌ها و کارگاه‌هایی که تولید مواد خوردنی، آرایشی و بهداشتی دارند باید مسئول فنی نظارت داشته باشند افزود: 692 کارخانه و 300 کارگاه تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در استان اصفهان دارای مجوز از معاونت غذا و دارو هستند که پنج هزار و 800 محصول پروانه ساخت برای این محصولات صادرشده است.

* معتقدیم تعداد کارشناسانمان بسیار کم هستند

موسویان در پاسخ به سؤال خبرنگار صاحب نیوز در مورد تعداد بازرسان و میزان بازرسی‌ها توسط معاونت غذا و دارو، اظهار کرد: بر اساس امتیاز PRP واحدهای صنعتی تعداد بازدیدها در طول سال برنامه‌ریزی می‌شود و یک نظارت عالیه توسط کارشناسان ستاد غذا و دارو انجام می‌گیرد.

مدیر نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اصفهان گفت: در حال حاضر در شبکه‌های بهداشت و درمان 25 کارشناس و خود ستاد 13 کارشناس نظارتی داریم و چهار نفر کارشناس هم مواد آرایشی و بهداشتی را نظارت می‌کنند.

وی با بیان اینکه خودمان هم معتقدیم این تعداد کارشناسان بسیار کم هستند، اظهار کرد: تلاش داشته‌ایم به‌صورت بهینه با همین تعداد بازرسی‌های خود را انجام دهیم.

موسویان اظهار کرد: آزمایشگاه معاونت غذا و دارو و به دلیل نمونه‌برداری‌های زیاد استفاده از یکسری از آزمایشگاه‌های همکار با وزارت بهداشت در دستور کار از قبل بوده است، به آزمایش نمونه‌ها می‌پردازند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۰۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟

به گزارش خبرنگار آنا، اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از هفته گذشته که محمد پیکانپور مدیرکل آن با حکم معاون رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه رفت، بدون مدیرکل باقی مانده است و تا امروز نیز سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو که خود در ادواری سمت مدیرکل دارو را بر عهده داشت هنوز برای این اداره کل مهم سرپرستی تعیین نکرده است.

اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو متولی اصلی تأمین، نظارت و سیاست‌گذار اصلی دارو در کشور است و می‌توان گفت مهمترین و اصلی‌ترین نهادی در کشور است که نبض دارو در کشور را در دست دارد. مدیران اسبق این اداره کل اکنون هم در بخش‌های دولتی و هم خصوصی نیز به عنوان اصلی‌ترین سیاست‌گذاران و فعالان حوزه دارو محسوب می‌شوند، بسیاری از آنان در مقاطعی به ریاست سازمان غذا و دارو نیز رسیده‌اند محمد رضا شانه‌ساز و سید حیدر محمدی از جمله این افراد بوده‌اند.

محمد پیکانپور که تا هفته قبل مدیریت این اداره کل را بر عهده داشت از جمله نزدیک‌ترین افراد به رئیس سازمان بود مورد که در سال 1401 همزمان با ورود مجدد محمدی به سازمان غذا و دارو جایگزین شمالی در اداره کل دارو و مواد شد. در اواخر پاییز سال گذشته پیکانپور به مدیریت هولدینگ تیپیکو نیز نزدیک شد، اما در نهایت در سازمان غذا و دارو باقی ماند، چرا که یافتن جایگزینی با مشخصات پیکانپور برای محمدی مشکل بود، اما سر انجام با رفتن وی به سازمان برنامه و بودجه محمدی باید هرچه زودتر باید فردی به عنوان مدیرکل یا سرپرست اداره کل دارو به طبقه ششم سازمان غذا و دارو بفرستد.

بر اساس شنیده‌های خبرنگار آنا از سازمان غذا و دارو، محمدی از بین غلامحسین صادقیان، حسین شمالی، یک نفر را قرار است به عنوان سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل تعیین کند.

غلامحسین صادقیان، مدیرکل کنونی حوزه ریاست سازمان غذا و دارو نیز همچون پیکانپور از نزدیکترین و معتمدترین مدیران نزدیک به سید حیدر محمدی است که پیش از این ریاست انجمن داروسازان اصفهان، معاونت اجرایی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عضویت در شورای شهر اصفهان را بر عهده داشته است.

حسین شمالی هم پیش از این مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو تحت ریاست بهرام دارایی بود. از جمله اقداماتی که در دوران مدیریت وی صورت گرفت انجام طرح جنجالی دارویار بود. با انتصاب سید حیدرمحمدی به ریاست سازمان غذا و دارو، شمالی نیز از این سمت عزل شد.

علیرضا رستمی نیز فرد دیگری است که از او به عنوان یکی از جایگزین‌های پیکانپور نام برده می‌شود، اکنون سرپرست اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو و همزمان رئیس اداره بازرسی این سازمان است که پیش از صادقیان مدیرکل حوزه ریاست سازمان غذا و دارو را بر عهده داشت.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • هشدار! این دارو معتادتان می‌کند
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب