Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری نمایشگاه بزرگ دستاوردهای پژوهشی و فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ارائه جدیدترین فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه همزمان با هفته پژوهش و فناوری خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر بیژن رنجبر ضمن تشریح جزییات برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در هفته پژوهش، گفت: نمایشگاه بزرگ دستاوردهای پژوهشی و فن بازار دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ارائه جدیدترین فعالیت‌های علمی پژوهشی دانشگاه، همزمان با هفته پژوهش و فناوری (هفته آخر آذرماه) در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این رو انتظار می‌رود که با توجه به لزوم معرفی دستاوردهای واحدهای دانشگاهی و شرکت آنها در نمایشگاه یاد شده، واحدها برای حضور هرچه با شکوه‌تر دانشگاه آزاد اسلامی در این رویداد برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه واحدهای مراکز استان باید با جمع‌آوری دستاوردها، اختراعات و نوآوری‌های واحدهای استان تابعه در نمایشگاه مذکور شرکت کنند، گفت: در همین زمینه واحدهای استان تهران به صورت مستقل در غرفه‌های جداگانه‌ای به ارائه دستاوردهای خود در نمایشگاه اقدام می‌کنند.

دکتر رنجبر با تاکید بر ارائه کلیه محصولات مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه مذکور، تصریح کرد: از ارائه دستاوردها به صورت بنر و استند خودداری شده و نمونه محصولات و دستاورد واحدها در مراکز رشد باید به صورت فیزیکی و تولید شده طی دو سال اخیر ارائه شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تمام واحدهای دانشگاهی شرکت‌کننده در نمایشگاه حداکثر تا تاریخ 15 آبان ماه امسال ضمن ارائه فهرست دستاوردهای قابل ارائه نسبت به معرفی نماینده خود نیز اقدام کنند.

دکتر رنجبر در خصوص ثبت محصولات فناورانه واحدها، گفت: واحدهای دانشگاهی باید با مراجعه به سامانه ارزیابی فناوری ایران (سافا) به نشانی www.irantechhub.ir نسبت به ورود اطلاعات محصولات فناورانه جدید با ویرایش اطلاعات محصولات ثبت شده اقدام کنند.

برگزاری هجدهمین جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری

وی در ادامه با بیان اینکه بر اساس اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (ستاد ملی هفته پژوهش) مراسم هفته پژوهش و فناوری در هفته آخر آذر ماه 1396 برگزار می‌شود، اظهار کرد: در همین راستا، همانند سال‌های قبل مقرر شده هجدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر همزمان با هفته پژوهش و فناوری برگزار شود.

دکتر رنجبر افزود: بنابر این لازم است همانند سال‌های گذشته ضمن اطلاع‌رسانی به واحدهای دانشگاهی تابعه و تشکیل ستاد هفته پژوهش و فناوری در آن استان (متشکل از دبیر هیات امنای استان، رئیس شورای پژوهش و فناوری استان، دو تن از رؤسای واحدهای دانشگاهی استان و سه تن از معاونان پژوهش و فناوری برگزیده آن استان به عنوان اعضای ستاد) نسبت به انتخاب و معرفی یک نفر از پژوهشگران برگزیده آن استان در هر یک از گروه‌های هفت گانه (علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، دامپزشکی، هنر و پزشکی) و یک نفر فناور برتر اقدام کرده و نتایج امتیازهای دست آمده و مستندات کامل آنها تا پایان وقت اداری 29 مهرماه توسط نمایندگان هر استان به دبیرخانه دائمی مسابقات نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت تحویل داده شود.

دکتر رنجبر با تاکید بر اینکه باید فعالیت‌های پژوهشی در پنج سال منتهی به مهر ماه 1396 (از فروردین 1391 به بعد) انجام گرفته باشد، گفت: انتخاب و معرفی افرادی که در دوره‌های گذشته به عنوان برگزیدگان جشنواره انتخاب شده‌اند، به هیچ عنوان ممکن نیست. همچنین پژوهشگران معرفی‌شده علاوه بر دارا بودن شرایط باید در رشته موضوعی خود از شاخص‌های کیفی نظیر شاخص هرش (H-index) و میزان ارجاعات (Citation) بالا برخوردار بوده و نباید در نشریات نامعتبر مقاله داشته باشند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تشکیل کارگروه‌های علمی – تخصصی در هر یک از گروه‌های هفت‌گانه علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر و پزشکی در سازمان مرکزی برای بررسی دقیق و ارزیابی سریع مستندات ارسالی برگزیدگان، گفت: فقط به مدارک و مستنداتی که تا تاریخ 29 مهرماه و به صورت کامل تحویل دبیرخانه شود، ترتیب اثر داده می‌شود و در صورتی که مدارک بعد از تاریخ یادشده فرستاده شوند، به هیچ عنوان بررسی نشده و مورد تایید نخواهد بود.

ارسال اطلاعات دستاوردهای قابل تجاری‌سازی و آماده انعقاد قرارداد واحدهای دانشگاهی

دکتر رنجبر در ادامه با بیان اینکه یکی از راهبردهای اصلی نمایشگاه بزرگ دستاوردهای پژوهشی و فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی، تکمیل زنجیره ایده تا بازار است، اظهار کرد لازم است واحدها حداکثر تا تاریخ 3 آبان ماه اطلاعات مربوط به دستاوردهای قابل تجاری‌سازی و آماده انعقاد قرارداد یا تفاهم‌نامه‌ای را که دارای ظرفیت انعقاد تفاهم‌نامه با بخش‌های دولتی و خصوصی و دستاوردهای آماده انعقاد قرارداد و فروش دانش فنی و محصول هستند، به این معاونت ارسال کنند.

وی افزود: لازم است مشخصات کامل فقط یک محصول منتخب استان شامل مراحل آمادگی دستاورد، حوزه تخصصی، سرمایه‌گذاری انجام شده و محل تامین آن، چشم‌انداز بهره‌وری از محصول، چکیده، معرفی محصول و مشخصات فنی آن که تا کنون در هیچ نمایشگاهی ارائه نشده برای رونمایی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه ارسال شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۳۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به‌منظور گسترش همکاری‏‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و کاربردی با هدف بهره‌‏مندی از ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری طرفین در حوزه‌های علم و فناوری، تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و شرکت لبنیات کالبر اراک در حوزه‌های علمی، تحقیقاتی، آموزشی، صنعتی، کارآفرینی و اشتغال با هدف تعامل و ارتباط مشترک بین دو سازمان، در دفتر مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک امضا شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: هدف از این تفاهم‌نامه، همکاری‌های پژوهشی، فناوری و خدمات تخصصی دانشگاه و شرکت، آموزش، مهارت‌آموزی و پرورش نیرو‌های آموزش‌دیده و ماهر در زمینه‌های تخصصی مورد نیاز طرفین و استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی است.

مرتضی قاسمی افزود: انجام امور مطالعاتی در رابطه با فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته، مشارکت و همکاری در توسعه و تدوین دانش فنی تولید محصولات غذایی، مشارکت و همکاری در تجاری‌سازی دستاورد‌های پژوهشی و فناورانه، مشارکت و همکاری در زمینه توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه از طریق اجرای پروژه‌های تحقیقاتی -کاربردی موردنیاز طرفین با تأکید بر عارضه‌یابی زنجیره توسعه و تکوین محصول و شبکه‌سازی هوشمند با بهره‌گیری از امکانات طرفین و جذب سرمایه‏‌گذاران داخلی و خارجی و جلب مشارکت صنعتگران حوزه صنایع غذایی و فعالان اقتصادی جهت اجرایی کردن طرح‌‏های مشترک از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

وی، همکاری در زمینه حمایت از دانشجویان درراستای گذراندن دوره‌های کارآموزی و کارورزی و کارآموزی طرح پویش، همکاری و تعامل در اجرای طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی برای تربیت نیروی ماهر و متخصص از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، تعامل طرفین به‌منظور حمایت و هدایت موثر پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت خلق پژوهش‌های کاربردی موردنیاز طرفین، مشارکت و همکاری در برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی موردنیاز برای توانمندسازی مدیران و کارکنان دانشگاه و شرکت براساس ضوابط و مقررات طرفین با صدور گواهینامه‌های معتبر، مشارکت و همکاری در زمینه برگزاری بازدید‌های علمی و تور‌های تخصصی و صنعتی، بازدید از نمایشگاه‌ها، واحد‌های صنعتی و همچنین امکان بازدید مدیران و کارکنان شرکت از توانمندی‏‌های دانشگاه، همکاری دوجانبه درباره حوزه‌های تخصصی مرتبط را از مهم‌ترین موضوعات تفاهم‌نامه برشمرد.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یادآور شد: طراحی، مشارکت و همکاری در برگزاری نمایشگاه‌‌ها، همایش‌ها، سمینار‌های داخلی و بین‌المللی و استارت‌آپ‌ها علمی مرتبط با صنایع غذایی و فرآورده‌های لبنی به صورت مشترک، دعوت استادان خبره داخلی و خارجی در حوزه‌های مختلف برای دانش‌افزایی متخصصین طرفین، مشارکت و همکاری در راه‌اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها و سرا‌های نوآوری با انتفاع طرفین (مطابق تبصره ۲ ماده ۲)، استفاده از توان علمی اعضای هیأت علمی و متخصصان طرفین، به کارگیری امکانات تحقیقاتی و پژوهشی طرفین جهت انجام پروژه‌های پژوهشی، تدوین و انتشار کتاب و مقالات، استفاده متقابل از تجهیزات و امکانات آموزشی و پژوهشی به‌خصوص برای آموزش دانشجویان و سایر زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی ـ تحقیقاتی و کاربردی که در آینده برحسب صلاحدید امکان آن فراهم شود، از دیگر موارد توافق طرفین است.

این تفاهم‌نامه در ۱۲ ماده و در ۳۹ بند و ۷ تبصره به امضای مرتضی قاسمی دبیر هیئت امناء و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و عباس داودآبادی مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی