Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، گفت: بودجه ریزی در سال 97 بر مبنای عملکرد مورد توجه قرار می گیرد و این امر شامل دامپزشکی نیز می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین، نعمت اله ترکی در مراسم افتتاحیه آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی استان تهران، اظهار کرد: با در نظر گرفتن یک تا دو میلیون مسافری که در روز به استان تهران سفر می‌کنند جمعیت روزانه این استان به 17 میلیون نفر می‌رسد که تامین سلامت آنها از اولویت‌های بسیار مهم ما است و سازمان دامپزشکی در خط اول این امر مهم قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در تهران روزانه 750 تن گوشت مرغ و 400 تن گوشت قرمز مصرف می‌شود که تامین سلامت آن ها از مبدا تا مقصد بر عهده دامپزشکی است.

ترکی با تاکید بر اینکه در استان تهران برنامه‌های آمایش سرزمین و سندهای برنامه‌ریزی استان مورد توجه است، ادامه داد: از سال آینده بخشی از بودجه سازمان های مختلف از جمله سازمان دامپزشکی بر اساس عملکرد آنها تعیین و اختصاص می یابد.

وی در پایان ابزار امیدواری کرد که با این سازوکار سازمان دامپزشکی، شرایط بهتری از بابت بودجه پیدا کند.

رئیس اداره دامپزشکی استان تهران: در وضعیت هشدار شیوع آنفلو آنزای پرندگان قرار داریم

همچنین رئیس اداره دامپزشکی استان تهران در این مراسم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از نظر شیوع آنفلوانزا در کشور در وضعیت هشدار قرار دارد، تاکید کرد: از این پس با آغاز فصل سرما شاهد مهاجرت پرندگان وحشی به کشور خواهیم بود و به همین دلیل هم اکنون در وضعیت هشدار به سر می بریم.

علی اصغر برائی نژاد افزود: به دلیل حضور پرنده های مهاجر در استان های شمالی مردم از خرید و جابجایی طیور بومی از این استاها خودداری کنند.

وی تاکید کرد: ما به مرغداران نیز اعلام کرده ایم مراقبت های خود را در این زمینه افزایش دهند و از جابجایی غیرضروری طیور به شدت خودداری کنند.

رئیس اداره دامپزشکی استان تهران درباره آخرین وضعیت تامین اعتبار مورد نیاز واکسیناسیون تب برفکی در استان تهران، اظهار داشت: ۵۰ درصد اعتبارات مورد نیاز برای انجام عملیات واکسیناسیون تب برفکی در استان تهران تأمین شده است.

برائی نژاد بیان داشت: واکسیناسیون تب برفکی بین ۲ تا ۳ بار در سال انجام می شود و در حال حاضر نیز این عملیات در حال اجرا است و دولت قول داده باقی هزینه آن را هرچه زودتر تأمین کند.

وی در پایان با بیان اینکه به مناسبت اربعین حسینی نظارت های بهداشتی دامپزشکی در استان تشدید می شود، اضافه کرد: این تشدید نظارت برای آن است که مردم با اطمینان خاطر نذورات خود را انجام دهند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۳۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد