Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شیروان که دکتری مهندسی نرم افزار خود را از دانشگاه یو تی ام مالزی گرفته و برای خدمت به شهر و کشورش بازگشته است، نرم‌افزار ارتباط جمعی حرفه‌ای پروسیس را به کمک همکارانش ابداع و عرضه کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شیروان ، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شیروان که دکتری مهندسی نرم افزار خود را از دانشگاه یو تی ام مالزی گرفته و برای خدمت به شهر و کشورش بازگشته است، نرم‌افزار ارتباط جمعی حرفه‌ای پروسیس را به کمک همکارانش ابداع و عرضه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محمد اکبرپور در گفت‌وگو با خبرنگار ما، درباره این نرم افزار اظهار کرد: «پروسیس یک سیستم نوآوری اجتماعی حرفه‌ای و نوعی خاص از شبکه اجتماعی به‌صورت سلسله مراتبی و یکپارچه است که کاربران پس از ثبت‌نام قادر هستند با دو شخصیت حقیقی و یا حقوقی و بیزینسی در آن فعالیت کنند.»

عضو هیات مدیره انجمن مردم نهاد توسعه پایدار شیروان ادامه داد: «کامپونت‌های مختلفی برای پروسیس در نظر گرفته شده است که فاز به فاز به هسته مرکزی آن اضافه می‌شود. این نرم‌افزار برای برقراری ارتباطات سازمانی بسیار کارآمد و منحصر به‌فرد است و با gamification‌هایی که در سامانه در نظر گرفته شده رغبت کاربران را برای ثبت‌نام و فعالیت در این سامانه بیشتر می‌کند. علاوه‌بر این‌ها، امکاناتی برای ایجاد دفترهای مجازی سودآوری در نظر گرفته شده و بستری با معماری SOA طراحی شده است که کسب و کارهای حوزه آی تی بتوانند به‌راحتی با پروسیس در قالب B2C,B2B,C2C همکاری داشته باشند.»

طراح این نرم افزار انگیزه ساخت پروسیس را تلاش برای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی، کارآفرینی و درآمدزایی استان خراسان شمالی در مسیر توسعه و توانمندسازی آی تی و تسریع حرکت در مسیر چشم‌انداز شهر هوشمند و دولت الکترونیک دانست که با کمک متخصصان و دانشجویان حوزه‌های مربوطه (طراحی نرم‌افزار، سیستم‌های اطلاعاتی، هوش مصنوعی، شبکه و امنیت، علوم اجتماعی، مدیریت پروژه، مارکتینگ و بسیاری از حوزه‌های دیگر) در این مسیر حرکت می‌کند.

به‌گفته مدیر گروه کامپیوتر واحد شیروان، تاکنون برای نوشتن و طراحی پروسیس 200 میلیون تومان هزینه شده که این مبلغ از سوی پارک علم و فناوری خراسان شمالی و سرمایه‌گذاران تامین شده است. پروسیس چندزبانه نیز طراحی شده و در آینده نزدیک به‌صورت ملی و بین‌المللی فعالیت می‌کند‌.

مدیر عامل شرکت پروفا در پاسخ به اینکه چه اقداماتی برای معرفی بیشتر و جهانی‌سازی این نرم افزار انجام داده و یا در حال اقدام هستید؟ گفت: «روش‌های متنوع و عضویت‌های سلسله مراتبی در این سامانه داریم ‌و با ارائه خدمات منحصر به‌فردی که تعبیه شده است، سرعت رشد کاربران در این سامانه را بالا می‌بریم.»

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان آینده این برنامه را بسیار روشن ارزیابی کرد و گفت: «آینده نزدیک به کمک پروسیس، نرم‌افزاری یکپارچه برای حرکت در مسیر شهر هوشمند در شهرهای مختلف کشور خواهیم داشت.»

اکبرپور به طراحی نرم‌افزارهای سازمانی، برنامه‌ریزی و بهینه‌سازی فرایندهای سازمانی، طبیعت و کنگ‌فو علاقه‌مند بوده و تاکنون مقالات و کتاب‌های متعددی در حوزه نرم‌افزار، امنیت و پردازش تصویر به چاپ رسانده است و شرکت در چندین کنفرانس و همایش بین‌المللی را در کارنامه پژوهشی خود دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۳۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، خمیس آبادی در نشست کمیته فنی شتر کشور در بافق گفت: اولین کنفرانس بین المللی شتر در آبان ماه ۱۴۰۳ که سال جهانی شتر است، در ایستگاه تحقیق و توسعه شتر تک کوهانه کشور، وابسته به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کشور برگزار خواهد شد. 

وی افزود: نشست هماهنگی برگزاری این کنفرانس، به میزبانی فرمانداری بافق برگزار و برای تدوین برنامه‌های آن برنامه ریزی شد چراکه این کنفرانس نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی شهرستان بافق خواهد شد. 

خمیس آبادی بیان کرد: استان یزد از نظر تعداد نفرات شتر، سومین استان کشور ولی از نظرتحقیقات و مطالعات فناورانه و کاربردی انجام شده، جایگاه استان یزد در کشور برتر است.

وی ادامه داد: در سند یزد نوین که برنامه دولت سیزدهم در استان یزد است، قرار است تعداد نفرات شتر از حدود ۱۵ هزار نفر به ۳۰ هزار نفر در بازه زمانی پنج ساله و براساس پهنه‌های موجود در استان، افزایش پیدا کند و فعالیت‌های جمعی و نیاز‌های فناورانه آن به نتیجه برسد.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور گفت: در راستای توسعه تحقیقات شتر یکی از محورها، موضوع سامانه بهره وری شتر است که طرح تحقیقاتی آن در چندسال اخیر انجام شد و خروجی این طرح، نرم افزار ساربانیار است که توانسته ایم با این نرم افزار تمامی شتر‌ها و شترداران، را ردیابی کنیم. 

وی، افزود: این نرم افزار باعث می‌شود که شتر‌ها رصد شوند و درصورت خطر و خارج از حوزه چرای خود، نرم افزار اخطار می‌دهد و علاوه بر این، وضعیت تولیدمثلی شتر، تغذیه، وزن شتر و... از طریق این نرم افزار مشخص می‌شود و می‌توان مدیریت تغذیه و بهداشت و... شتر را توسعه داد.

خمیس آبادی بیان داشت: سالیانه در استان یزد حدود ۸۰۰ تن گوشت شتر تولید می‌شود که قرار است طبق سند یزد نوین، این میزان ۲ برابر شود. 

وی گفت: شهرستان بافق دارای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شتر است که حدود ۵۰۰ نفر بهره بردار در این حوزه فعالیت دارند.

رئیس مؤسسه تحقیقات دام کشور بیان کرد: پهنه ۵۰ هکتاری برای بحث تخصصی و صنعتی کردن پرورش شتر در نظر گرفته شده است که برای واگذاری در حال اقدام است.

دیگر خبرها

  • دستگیری سارق گاردریل‌های جاده‌ای در شیروان
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • سارق گاردریل‌های جاده‌ای در شیروان دستگیر شد
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • باید، حول محور وحدت از آرمان‌های انقلاب دفاع کنیم
  • تغییر نام رسمی فراری در فرمول یک
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی