Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@22:52:15 GMT

چگونه استخوان های بدنمان را قوی کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۴۷۱۴۰

چگونه استخوان های بدنمان را قوی کنیم؟

خبرگزاری میزان- ویتامین D نقش مهمی در سلامت استخوان دارد. همچنین ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری در رژیم غذایی به سلامت استخوان کمک می کند.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، با افزایش سن نیز استفاده از یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای حفظ تراکم استخوان توصیه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استخوان ها از شبکه پیچیده ای از پروتئین ها از جمله کلاژن و مواد معدنی مانند کلسیم و فسفر تشکیل شده اند. ویتامین D نقش مهمی در سلامت استخوان دارد. همچنین ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری در رژیم غذایی به سلامت استخوان کمک می کند. با افزایش سن نیز استفاده از یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای حفظ تراکم استخوان توصیه می شود.

مواد غذایی سرشار از مواد معدنی اصلی

کلسیم، منیزیم و فسفر اصلی ترین مواد معدنی مورد نیاز برای حفظ قدرت و سلامت استخوان بوده به طوریکه لبنیاتی مانند شیر، ماست و پنیر سرشار از این مواد معدنی است. همچنین می توان کلسیم مورد نیاز را از بروکلی، سبزیجات برگ سبز، توفو و لوبیای خشک شده به دست آورد. فسفر نیز در گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، آجیل، دانه ها، غلات، سیب زمینی، ذرت و نخودفرنگی وجود دارد. منابع منیزیم نیز شامل عدس، توفو، بادام زمینی، بادام، بادام هندی، غلات، گوشت گاو ، گوشت خوک و مرغ است.

منابع معدنی دیگر

منابع معدنی دیگری مانند روی، مس و سیلیکون به میزان کم برای رشد و استحکام استخوان و تولید کلاژن مورد نیاز است. شما می توانید ماده معدنی روی را از مواد غذایی مانند گوشت گاو، مرغ، غذاهای دریایی، حلزون صدف دار، لوبیا، نخودفرنگی، آجیل، دانه ها و لبنیات به دست آورید. مس نیز در حلزون صدف دار، غلات، آجیل، دانه ها، لوبیا، سیب زمینی، سبزیجات برگ سبز و آلو سیاه خشک شده یافت می شود. همچنین مصرف بیشتری ازغلات و ریشه سبزیجات به افزایش دریافت سطح سیلیکون کمک می کند.

ویتامین D و ویتامین K موجود در مواد غذایی

استخوان برای تنظیم جذب کلسیم به ویتامین D و برای افزایش تشکیل پروتئین استخوان و اتصال یون های کلسیم به ویتامین K وابسته است. مصرف لبنیات، غذاهای دریایی مانند سالمون، تن و میگو، جگر و تخم مرغ به دریافت بیشتر ویتامین D کمک می کند. از طرفی زمانیکه پوست بدن در معرض نور خورشید قرار میگیرد، بدن نیز می تواند این ویتامین حیاتی را بسازد. همچنین منابع دریافتی ویتامین K شامل سبزیجات برگ سبز، برگ چغندر، کلم کیل، کلارد و اسفناج، کلم بروکسل، بروکلی، گل کلم، کلم، ماهی، گوشت و تخم مرغ است.

منابع ویتامین C و ویتامین B6

ویتامین C و ویتامین B6 با تشکیل کلاژن و تحریک فعالیت سلولی، به ترمیم و تراکم استخوان کمک می کند. مواد غذایی غنی از ویتامین C شامل مرکبات، خربزه، توت فرنگی، تمشک، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، گل کلم، بروکلی، کلم بروکسل و سیب زمینی است. همچنین ویتامین B6 را می توانید از غذاهای دریایی، مرغ، گوشت گاو، گوشت خوک، تخم مرغ، لوبیا، نخودفرنگی، موز، آووکادو، هندوانه، سیب زمینی و هویج دریافت کنید.

منبع: نسخه

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۷۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب

به گزارش خبرآنلاین، یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی می‌تواند در ایمن نگه داشتن شما از بسیاری از انواع بیماری‌های جدی مفید باشد. به همین دلیل است که متخصصان سلامت توصیه می‌کنند روزانه رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ سبز، سبزی‌ها و میوه‌های فصلی مصرف کنید.

به گزارش همشهری آنلاین، وقتی صحبت از تغذیه می‌شود، اغلب نیازهای بدن به پروتئین به همراه ویتامین C و D بسیار مورد بحث قرار می‌گیرد، اما آیا می دانید که ویتامین B نیز به اندازه این مواد مغذی برای بدن ما مهم است؟ ویتامین B-۱ نقش مهمی در حفظ سلامت اعصاب، عضلات و قلب دارد. ویتامین B-۱ که همچنین به عنوان «تیامین» شناخته می‌شود، برای متابولیسم گلوکز در بدن ما و تسهیل عملکرد عصبی و عضلانی ضروری است. کمبود آن در بدن می‌تواند بسیاری از مشکلات سلامتی جدی مانند از دست دادن حافظه را افزایش دهد.

عوارض کمبود ویتامین B۱

ویتامین B۱ یا تیامین یک ویتامین محلول در آب است که به بدن کمک می‌کند از کربوهیدرات‌ها به عنوان انرژی استفاده کند. کمبود آن معمولا باعث ابتلا به بیماری «بری بری» می‌شود، وضعیتی که خطر اختلالات مربوط به اعصاب محیطی را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، به دلیل کمبود آن می‌توان با کاهش وزن و بی اشتهایی نیز مواجه شد. در موارد شدید، گیجی و مشکلات حافظه کوتاه مدت نیز ممکن است رخ دهد (علایم بری‌بری شامل کاهش وزن، اختلال در ادراک حواس، اختلالات هیجانی، ضعف و درد در اعضای بدن و نامنظمی ضرب‌آهنگ قلب است. درمان بری‌بری از طریق مصرف «تیامین» به صورت قرص یا با تزریق صورت می‌گیرد. علایم بهبودی بیمار از ساعاتی پس از شروع درمان ظاهر می‌شود). در این مطلب به چند غذای غنی از ویتامین B۱ اشاره می‌کنیم که باید در رژیم غذایی روزانه گنجانده شوند.

تخمه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان حاوی مقدار کافی ویتامین B۱ است. تنها از ۱۰۰ گرم تخمه آفتابگردان، می توان ۰.۱۰۶ میلی گرم ویتامین B۱ دریافت کرد. تخمه آفتابگردان همچنین حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری دیگر از جمله ویتامین‌های B۲، B۳، B۶، C، E و K است. این ویتامین‌ها برای کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های جدی مفید هستند. نیازهای ویتامین B۱ را میتوان با گنجاندن تخمه آفتاب گردان در رژیم غذایی تامین کرد.

نخود سبز

فقط ۱۰۰ گرم نخود سبز حاوی ۰.۲۸۲ میلی گرم ویتامین B۱ است. علاوه براین، نخود سبز همچنین مواد معدنی ضروری کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و سلنیوم را تامین می‌کند، گفته می‌شود تنها با گنجاندن نخود سبز در رژیم غذایی می‌توان بر کمبود «تیامین» (ویتامین B۱) غلبه کرد.

غذاهای غنی از ویتامین B۱

نه فقط این دو، بلکه «تیامین» به طور طبیعی در گوشت، ماهی و غلات کامل یافت می‌شود. برای این کار می‌توانید ماهی، لوبیا، حبوبات و کشک را نیز بخشی از رژیم غذایی خود قرار دهید. مصرف روزانه توصیه شده ویتامین B۱ برای بزرگسالان ۱۹ سال و بالاتر ۱.۲ میلی گرم و برای زنان ۱.۱ میلی گرم است. نیاز به «تیامین» در دوران بارداری و شیردهی به ۱.۴ میلی گرم افزایش می‌یابد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903106

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو