Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

کساني که ورزش گروهي مي کنند نسبت به ورش انفرادي در سال هاي بعد فعالتر مي مانند‎
اهميت اين مساله اينجاست که حفظ فعاليت بعدني مي تواند موجب جلوگيري از بيماري هاي قلبي و محدوديت هاي فيزيکي در سالمندي که به طور جدي روي کيفيت زندگي تاثير گذارند، بشود.پس بهتر است بدانيد ورزش گروهي بهتر است يا انفرادي؟
مزاياي ورزش گروهي براي دوران سالمندي:
معمولا فعاليت هايي ادامه دار مي شوند که خسته کننده نباشند– و فعاليت هاي سرگرم کننده در بسياري از مواقع مي توانند نجات دهنده باشند: مطالعه جديدي که در BMJ Open منتشر شد نشان مي دهد مرداني که ورزش گروهي (مثل فوتبال، بسکتبال، واليبال که بيشتر حالت مسابقه و سرگرمي دارد) مي کردند نسبت به افرادي که در ساير فعاليت هاي بدني انفرادي شرکت مي کردند، در سال هاي بعد فعالتر مي مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين پژوهش، محققان مردان را در مورد فعاليت بدني خود، چگونگي فعال بودن و غيرفعال بودن آنها و اينکه آيا مشارکت بالا يا پايين در ورزش، پياده روي يا ساير فعاليت هاي تفريحي مانند باغباني، کارهاي خياطي و ... را مورد بررسي قرار دادند. سپس آن ها را براي مدت 20 سال تحت نظر داشتند تا چگونگي سطح فعاليت هايشان را مشاهده نمايند.
زماني که اين مطالعه آغاز شد، مردان به طور متوسط در اواخر دهه 40 زندگيشان بودند و با اتمام مطالعه تقريبا همه به سن بازنشستگي رسيده بودند.جاي تعجب نداشت، مرداني که زمان شروع مطالعه فعاليت داشتند نسبت به افرادي که در سال هاي ابتدايي مطالعه فعاليت کمتري داشتند، در 20 سال بعد، سه برابر فعال تر ماندند.
ورزش گروهي براي حفظ تناسب اندام در دوران پيري مفيدتر است يا انفرادي؟
اما فعال بودن در ورزش هاي گروهي، نوعي چابکي است که بيشترين وابستگي را به فعاليت هاي بدني دارد و ماندگاري بيشتري هم براي سالهاي آينده دارد(يعني به دليل مفرح بودن و سرگرم کننده بودن افراد بيشتر تمايل به ادامه آن در سال هاي بعدي زندگي دارند): افرادي که در ابتداي مطالعه در بازي هاي ورزشي شرکت داشتند – به مدت 25 سال يا بيشتر – در 20 سال بعد حدود 5 برابر بيشتر از افرادي که بازي هاي ورزشي انجام نمي دادند، فعال مانده بودند.
اهميت اين مساله اينجاست که حفظ فعاليت بعدني مي تواند موجب جلوگيري از بيماري هاي قلبي و محدوديت هاي فيزيکي در سالمندي که به طور جدي روي کيفيت زندگي تاثير گذارند، بشود.
اين مطالعه نشان مي دهد که مشارکت دراز مدت در ورزش هاي گروهي (بازي هاي ورزشي)قطعا تاثير محافظتي براي بدن به خصوص در ميانسالي دارد. بنابراين اگر از زمان مدرسه، بسکتبال بازي مي کرده ايد و هنوز هم اين بازي را به طور منظم بعد از کارتان انجام مي دهيد، احتمالا بدنتان را براي طولاني مدت روي فرم نگه خواهيد داشت.
ولي اگر سال هاي نوجواني به جاي بازي فوتبال ترجيح مي داديد فوتبال ويدئويي بازي کنيد چه؟ به اين معني نيست که در سال هاي بعدي هم ناچار برايتان مشکل ساز خواهد شد: در اين مطالعه، مرداني که در طي 4 سال گذشته به ورزش روي آورده بودند هم نسبت به سايرين در پايان مطالعه 2 برابر فعال تر بودند.بنابراين بهتر است محله هاي اطرافتان را براي پيدا کردن تيم هاي فوتبال يا بسکتبال بزرگسالان جستجو کنيد يا هر ورزش ديگري که شما را از نيمکت نشيني جدا کند.
منبع: seemorgh.com

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۹۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بدن شما چند سال دارند؟

دیجیاتو نوشت: پژوهشگران در پژوهشی به این نتیجه رسیده‌اند که ترکیب آزمایش خون با هوش مصنوعی برای تعیین سن زیستی اعضای بدن می‌تواند به پیش‌بینی بیماری‌هایی مانند آلزایمر کمک کند.

پژوهشگران آمریکایی در یک مطالعه دریافتند افرادی که اعضای آن‌ها سریع‌تر از باقی بدن‌شان پیر می‌شود، ریسک بالایی برای توسعه بیماری در آن عضو در عرض ۱۵ سال دارند.

این پژوهشگران با استفاده از یادگیری ماشینی به بررسی سطح پروتئین‌های خون انسان پرداختند. آن‌ها روی ۱۱ عضو یا بافت بدن متمرکز شدند: مغز، قلب، ریه، کلیه، کبد، پانکراس، روده، سیستم ایمنی، عضلات، چربی و عروق.

تیم پژوهشی برای تمرین‌دادن الگوریتم هوش مصنوعی سطح تقریباً ۵٬۰۰۰ پروتئین را در خون ۱٬۳۹۸ بیمار سالم یک مؤسسه پژوهشی آلزایمر بررسی کردند. این افراد از ۲۰ تا ۹۰ سال سن داشتند، اما غالباً در سنین میانی تا پیری بودند.

پژوهشگران پروتئین‌هایی را که ژن‌های آن‌ها در یک عضو چهار برابر فعال‌تر از اعضای دیگر بود، مشخص کردند. آن‌ها به این ترتیب ۸۵۸ پروتئین مخصوص عضوها پیدا کردند و الگوریتم خود را طوری آموزش دادند که سن فرد را براساس آن‌ها تخمین بزند.

با این روش، آن‌ها آزمایش خونی توسعه دادند که سن زیستی یک عضو را در یک فرد ظاهراً سالم تخمین می‌زند. این سن نشان می‌دهد که ریسک بیماری در عضو مرتبط چقدر است.

پژوهشگران الگوریتم هوش مصنوعی خود را روی آزمایش خون ۵٬۶۷۶ نفر استفاده کردند. تقریباً ۲۰ درصد از این افراد پیری بسیار شدیدی در یک عضو و ۱٫۷ درصد پیری در چند عضو داشتند. پژوهشگران می‌گویند پیری سریع یک عضو می‌تواند ریسک مرگ را ۲۰ تا ۵۰ درصد افزایش دهد.

تشخیص بیماری‌های زوال عقل در مراحل آغازین می‌تواند کارایی روش‌های درمانی را بسیار بالا ببرد.

ارتباط سن اعضای بدن و ریسک ابتلا به بیماری

طبق یافته‌های این مطالعه، در بیمارانی که دچار پیری زودرس قلب بودند، احتمال توسعه نارسایی قلبی ۲۵۰ درصد بیشتر بود. از طرف دیگر، پیری سریع مغز و عروق می‌توانست نشانه‌ای از پیشرفت بیماری آلزایمر باشد. قدرت این پیش‌بینی از بهترین نشانگرهای زیستی مبتنی بر خون موجود بهتر بود.

بیماری‌هایی که زوال عقل ایجاد می‌کنند، مانند آلزایمر، می‌توانند دهه‌ها پیش از ظهور اولین نشانه‌ها، در مغز آغاز شوند. بسیاری از درمان‌های جدید تنها در مراحل ابتدایی بیماری آلزایمر کارآمد هستند. درنتیجه، روش‌هایی ساده که بتوان با استفاده از آن‌ها بیماری‌ها را در مراحل اولیه توسعه تشخیص داد، اهمیت بالایی دارند.

به این ترتیب، نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که بررسی آزمایش خون با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی پنجره‌ای برای پی‌بردن به اتفاقات درون بدن ایجاد می‌کند.

قدم بعدی پژوهشگران این است که آزمایش خون خود را روی ۵۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ نفر دیگر بررسی کنند. تکرار این نتایج می‌تواند ثابت کند که نظارت بر سلامت اعضای ظاهراً سالم به‌صورت تکی می‌تواند راهی مطمئن برای شناسایی اعضای دچار پیری زودرس باشد. شاید حتی بتوان افراد را پیش از بیمارشدن درمان کرد.

دیگر خبرها

  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • ربات‌های حلزونی برای عملیات نجات و حرکت روی سیارات
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • تنیس روی میز انفرادی گرند اسمش | ماجراجویی ادامه دار نوشاد عالمیان در عربستان
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • معرفی حریفان ایران در تنیس روی میز کانتندر زیر ۱۹ سال فیلیپین