Web Analytics Made Easy - Statcounter

خواص اسطوخودوس

اسطوخودوس را با نام گیاه لاوندر نیز میشناسد، این گیاه به سبب برخورداری از بوی مطبوع و خوشی که داراست، افراد بیشماری را شیفته خود ساخته است و به همین علت از آن از زمانهای دور تا به امروز بسیار استفاده میشود. این گیاه از جمله گیاهان خودرو به شمار می آیند که در کشورهایی نظیر ایران، هند، کانادا، چین و انگلیستان یافت میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسطوخودوس از جمله گیاهان دارویی است که به سبب برخورداری از خواص منحصر به فردی که داراست در طب سنتی ایران، چین و هندوستان نقش به سزایی را ایفا میکند. این گیاه سالانه به صورتهای مختلفی به بازار عرضه میشود تا تمام مصرف کنندگان بتوانند با توجه به شرایط خود آن را تهیه نمایند و مورد استفاده قرار دهند.

اسطوخودوس خواص

اسطوخودوس دارای خواص بسیار خاص و منحصر به فردی است که از جمله مهم ترین آنها میتوان به تاثیر این گیاه در درمان سرماخوردگی، سرد درد، کاهش فشار خون، حالت تهوع، دل درد، بیماریهای تنفسی، سوختگی، یبوست، تقویت حافظه، کاهش استرس و کم خوابی اشاره نمود. همچمنین این گیاه را از دیرباز به منظور آرامشبخش مورد استفاده قرار میداده اند. به سبب برخورداری از خواصی که این گیاه داراست از جمله گیاهانی محسوب میشود که سالانه به کشورهای دیگر که امکان تولید و پرورش آن را ندارند، صادرات آن امکان پذیر شده است.

اسطوخودوس یکی از بهترین و موثرترین ضد آفتابهای طبیعی است که استفاده از آن عوارضی را برای افراد به همراه ندارد. البته اشاره به این نکته از اهمیت بالایی برخوردار است که در زمستان و پاییز به مصرف این محصول به عنوان یک ضد آفتاب توصیه نمیشود. در فصل تابستان میتوان از این محصول به عنوان یک ضد آفتاب مناسب استفاده کرد تا از سوختگی و قرمز شدن پوست، جلوگیری به عمل آید.

خواص اسطوخودوس برای پوست

برای داشتن پوستی شفاف و موهای زیبا میتوان از اسطوخودوس استفاده نمود زیرا تاثیر بسزایی را برای سلامت پوست و مو ایفا میکند. به موجب آنکه اسطوخودوس یک ضد عفونی کننده طبیعی است، سبب افزایش گردش خون میگردد که در نتیجه این امکان را فراهم می آورد تا خون به بهترین نحو به مو برسد. همچنین میتوان اشاره نمود که به سبب این خاصیت ضد عفونی کنندگی اسطوخودوس موجب لایه برداری از سطح پوست میشود که در بازسازی آن نقش موثری را ایفا میکند.

با بهره گیری از اسطوخودوس میتوان از داشتن موهایی سالم و زیبا لذت برد. این گیاه بهترین لوسیون برای موهاست که با بهره گیری از آن این امکان را میتوان فراهم آورد تا از شوره سر نیز خلاصی یافت. این گیاه همچنین بر پر حجم شدن موها نقش بسیار مهمی دارد. به علت خواصی که این گیاه برای مو و پوست دارد، با استفاده از آن انواع مختلفی از شامپو و کرمها تولید شده است.

اسطوخودوس و فشار خون

اگر از داشتن فشار خون رنج میبرید، میتوانید با مصرف اسطوخودوس فشار خود را کاهش دهید و آن را به بهترین نحو ممکن تنظیم نمایید. اسطوخودوس موجب آرامش نمودن قلب میشود که در نتیجه این امکان را فراهم می آورد تا فشار خون به نحو مطلوبی کاهش یابد.

خواص عرق اسطوخودوس

با بهره گیری از اسطوخودوس عرق تولید میکنند که به منظور درمان بیماریهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. از جمله مهمترین و اصلیترین خواص اسطوخودوس و عرق آن شامل درمان استرس، تقویت کنندگی مغز و اعصاب، درمان کم خوابی، رفع پارکینسون و همچنین آرامش بخش بودن میباشد. میزان مصرف عرق اسطوخودوس در بزرگسالان بایستی روزی 2 تا 3 بار نصف استکان و در کودکان 2 تا 3 بار یک چهارم استکان باشد.

به سبب عوارضی که مصرف اسطوخودوس میتواند برای فرد به همراه داشته باشد، نباید در مصرف آن زیاده روی نمود. همچنین بایستی به این نکته اشاره نمود که مصرف این عرق در کودکان زیر 7 سال و زنان باردار باید زیر نظر پزشک صورت پذیرد.

خواص روغن و دمنوش اسطوخودوس

تسکین سر درد، خواب خوب، کاهش استرس، درمان عفونتهای قارچی، بهبود بیمارهای تنفسی، درمان عفونت استاف، کاهش درد، از بین بردن بوهای نامطبوع، رشد مجدد مو و دفع حشرات از مهم ترین خواص روغن و دمنوش اسطوخودوس میباشد. به موجب برخورداری از این خواص به مصرف این روغن و دمنوش در تمام گروهای سنی مختلف توصیه شده است. امروزه دمنوش و روغن گیاه اسطوخودوس به صورت بسته بندی به بازر عرضه شده است تا بتوان به صورت کاملا بهداشتی این محصول را تهیه نمود و مورد استفاده قرار داد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۹۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسکانیوز،‌ شنبلیله گیاهی است که به طور سنتی برای درمان بیماری ها از جمله ریزش مو استفاده می شود. برخی تحقیقات نشان می دهد که ممکن است شنبلیله در واقع برای جلوگیری از ریزش مو مفید باشد.

دلایل احتمالی اثرگذاری شنبلیله منبع غنی از پروتئین:

شنبلیله منبع خوبی از پروتئین است که برای سلامت مو ضروری است. کمبود پروتئین می تواند منجر به ضعیف شدن و شکنندگی مو شود.

سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی:

شنبلیله حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی از جمله آهن، ویتامین B6، اسید فولیک و نیاسین است که همگی برای سلامت مو مهم هستند. کمبود این مواد مغذی می تواند منجر به ریزش مو شود.

خواص ضد التهابی:

شنبلیله دارای خواص ضد التهابی است که می تواند به کاهش التهاب پوست سر کمک کند. التهاب پوست سر می تواند یکی از عوامل ریزش مو باشد.

هر آنچه باید در مورد ریزش مو بدانید | روش‌های جدید برای درمان ریزش مو

نحوه استفاده از شنبلیله برای مو ماسک مو:

می توانید از پودر شنبلیله برای تهیه ماسک مو استفاده کنید. برای تهیه این ماسک، ۲ قاشق غذاخوری پودر شنبلیله را با ۲ قاشق غذاخوری ماست یا روغن نارگیل مخلوط کنید. مخلوط را به پوست سر و موهای خود بمالید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند. سپس با شامپو بشویید.

آب شنبلیله:

همچنین می توانید از آب شنبلیله برای شستشوی موهای خود استفاده کنید. برای تهیه آب شنبلیله، ۲ قاشق غذاخوری دانه شنبلیله را به مدت یک شب در آب خیس کنید. صبح روز بعد، دانه ها را صاف کرده و از آب برای شستشوی موهای خود استفاده کنید.

مصرف خوراکی:

می توانید شنبلیله را به صورت خوراکی نیز مصرف کنید. شنبلیله را می توان به عنوان ادویه در غذاها استفاده کرد یا به صورت مکمل مصرف کرد.

موارد احتیاط در مصرف شنبلیله

اگر به شنبلیله حساسیت دارید، از استفاده از آن خودداری کنید. زنان باردار یا شیرده باید قبل از مصرف شنبلیله با پزشک خود مشورت کنند.

کد خبر 847415 برچسب‌ها خواص مواد غذایی موی سر سبزی خبر مهم

دیگر خبرها

  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • این گیاه دارویی نفخ شکم را از بین می‌برد
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)