Web Analytics Made Easy - Statcounter

- رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: زائران اربعین باید در هنگام مواجهه با علائم تنفسی یا گوارشی سریعاً به پزشک مراجعه کنند.

خبرگزاری میزان:محمود سروش رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با توجه به آغاز سفر زائران به کشور عراق و ضرورت پیشگیری از بیماری‌های واگیر گفت: زمانی‌که یک جمعیت انسانی متحرک با حجم بسیار زیاد در مکانی حضور داشته باشند ساماندهی بسیار سخت خواهد بود و احتمال بروز بیماری‌های واگیر امکان‌ناپذیر می‌شود به همین دلیل بررسی و پیگیری بیماری‌های واگیر در بین زائران اربعین بسیار مهم و حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر همین اساس وزارت بهداشت به رابطان سلامت، مسئولان نظارت بر سلامت در پایانه‌های مرزی و پزشکان کاروان‌ها مسائل پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیر را آموزش داده و از آن‌ها خواسته است تا این موارد را به زائران آموزش دهند.

به گفته سروش مسئولان سلامت زائران اربعین ملزم هستند علاوه بر آموزش مسافران در حین بازگشت نیز آن‌ها را مورد ارزیابی قرار دهند تا فرد مبتلا به بیماری بدون کنترل وارد کشور نشود.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در خصوص بروز بیماری‌های ناپدید در بین زائران گفت: کنترل بیماری‌های ناپدید یکی از اولویت‌های پرسنل بهداشت درمان کاروان‌ها است بر این اساس هنگامی‌که زائران به کشور بازگردند از نظر بیماری‌های ناپدید نیز مورد بررسی و معاینه قرار می‌گیرند.

سروش مهم‌ترین نگرانی وزارت بهداشت را وجود بیماری‌های تنفسی و منتقله از آب و غذا در بین زائران دانست و گفت: زائران هنگام بازگشت به کشور باید علاوه بر بیماری‌های ناپدید از نظر بیماری‌های تنفسی و منتقله از آب و غذا نیز مورد معاینه قرار بگیرند همچنین برررسی احتمال بروز بیماری‌های مانند سل و مالاریا نیز در بین زائران ضروری است.

وی آموزش به زائران را مهم‌ترین راه برای پیشگیری از بروز این بیماری‌ها عنوان کرد و گفت: اگر زائران به‌خوبی آموزش‌های لازم را دریافت و از آن پیروی کنند ما شاهد بروز بیماری‌های واگیر در بین آن‌ها نخواهیم بود.

رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در ادامه خطاب به زائران کشور عراق یادآور شد: به زائران توصیه می‌شود علاوه بر شست‌و شوی دست‌ها با آب و صابون به‌شدت از مصرف آب‌های ناایمن خودداری کنند و از آب‌های معدنی و بطری را مورد استفاده قرار دهند.

وی افزود: همچنین به زائران توصیه می‌شود در هنگام سفر در صورت ابتلا به هرگونه علائم تنفسی و گوارش سریعاً‌به پزشک مراجعه کنند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۱۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بروز مشکلات تنفسی در خوزستان در پی گرد و غبار
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد