Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با آرا بابلویان رئیس پارلمان ارمنستان گفت: ارمنستان کشور دوست و همسایه ایران است و سطح همکاری ها و روابط مناسبی بین دو کشور وجود دارد.

لاریجانی گفت: سطح روابط اقتصادی و تجاری دو کشور زمینه های لازم برای گسترش را دارد به خصوص با فعال کردن تجار دو کشور به گسترش رابطه تجاری در کشور امیدوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم بررسی آلودگی ارس و تلاش برای برطرف کردن آن

رئیس مجلس شورای اسلامی به ضرورت فعال کردن تجار ارمنستان تاکید کرد و گفت: امیدوارم آلودگی رود ارس توسط ارمنستان بررسی و برطرف شود و ادامه مشکل رود ارس برای دو کشور آسیب زا است.

لاریجانی ادامه داد: نقش ارمنستان در صلح و ثبات منطقه مفید بوده است و اکنون در شرایط آشفتگی های پیش آمده توسط آمریکا همبستگی های منطقه بسیار مفید و موثر خواهد بود.

رفتارهای آمریکا برای جهان مشکل‌ساز است

رئیس مجلس شورای اسلامی به مذاکرات دو ساله هسته ای کشورمان اشاره کرد و گفت: اخیرا آمریکا به صورت مکرر توافقنامه هسته ای را نقض می کند هر چند سایر کشورهای 1+5 مخالف اقدامات آمریکا هستند اما این رفتار آمریکاییان برای جهان مشکل ساز خواهد شد.

وی گفت: استدلال آمریکاییان این است که توافق هسته ای با روش قبلی بوده و تعهدی برای دولت جدید به وجود نمی آورد با این استدلال کودکانه حتی قوانین اقتصادی هم نمی تواند بین کشورها شکل بگیرد.

در این دیدار رئیس پارلمان ارمنستان نیز با ابراز خوشحالی از سخنان لاریجانی در نشست امنیتی منطقه گفت: نقش ایران در صلح و ثبات منطقه همواره تعیین کننده و کمک خوبی برای ایجاد صلح پایدار در منطقه بوده است.

رئیس پارلمان ارمنستان به ارتباط کشورش با ایران اشاره کرد و خواستار گسترش آن به خصوص در عرصه های اقتصادی و تجاری شد و از فعال شدن تجار ارمنستان استقبال کرد.

وی گفت: ایجاد منطقه آزاد اقتصادی که مورد موافقت دو کشور قرار گرفته می تواند روابط اقتصادی دو کشور را تسریع بخشد.

رئیس پارلمان ارمنستان خواستار فعال شدن گروه های دوستی پارلمانی دو کشور شد و گفت: از شما دعوت می کنم در سفری به ارمنستان از کشور ما بازدید و گفت و گوهایی با یکدیگر داشته باشیم.

بلوبیان در خصوص انتقال انرژی ابراز علاقه کرد و گفت: ساختارهای این همکاری فراهم شده است اما باید در اجرای توافقات تسریع شود.

ارمنستان همواره سیاست موضع پایداری نسبت به ایران دارد

رئیس پارلمان ارمنستان توافق هسته ای کشورمان را یک توافق بین المللی دانست و نه یک توافق بین چند کشور و گفت: در طول مذاکرات سخت هسته ای همواره مسائل را پیگیری می کردیم و بعد از این توافق ارمنستان نیز یک نفس راحت کشید ما همواره نگران شما بودیم.

بابلویان به مشکلات پیش آمده و تک روی های آمریکا اشاره و تاکید کرد: این مسئله هم حل خواهد شد اما مشکلاتی ایجاد خواهد کرد. ارمنستان همواره سیاست موضع پایداری نسبت به ایران دارد و از ایران حمایت کرده است.

رئیس پارلمان ارمنستان گفت: ارمنستان کشور کوچکی است اما صدای خودش را در افکار عمومی بلند کرده است، هم برای خودش و هم برای حق همسایگان خود.

وی به مناسبات فرهنگی دو کشور اشاره کرد و گفت: زندگی صلح آمیز و راحت پیروان ادیان مختلف در دو کشور ارمنستان و ایران دوره دانش افزایی برای سایر کشورها است. در ارمنستان مسجدهای مسلمانان وجود دارد و آنها در کنار شهروندان سایر ادیان زندگی مسالمت آمیزی دارند. در ایران نیز کلیساهای زیادی وجود دارد و پیروان ادیان مختلف در کنار یکدیگر زندگی خوب و راحتی دارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد

آفتاب‌‌نیوز :

بیانیه کاخ سفید تاکید می‌کند رهبران آمریکا، مصر و قطر درباره پیشنهاد تازه‌ای که اکنون برای تضمین آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس فوری در غزه روی میز است، گفتگو کردند.

رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد که کشورش به همراه مصر و قطر برای تضمین اجرای کامل مفاد این توافق پیشنهاد تلاش خواهد کرد.

بایدن از عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهورمصر خواسته‌است تا تمام تلاش خود را برای آزادی گروگان‌های حماس به کار گیرد، زیرا این تنها مانع برای آتش‌بس فوری و امدادرسانی به غیرنظامیان در غزه است.

رئیس جمهور آمریکا همچنین بر اهمیت حفاظت از جان غیرنظامیان و اطمینان از اینکه فلسطینی‌ها به مصر یا هر مکان دیگری خارج از غزه آواره نمی‌شوند، تاکید کرده‌است.

رهبران این سه کشور همچنین «ابتکارات جاری» برای افزایش جریان کمک‌ها برای نجات جان مردم غزه را بررسی کردند. آن‌ها موافقت کردند که به طور مستقیم و از طریق تیم‌های خود در روز‌های آینده از نزدیک هماهنگ باشند.

دفتر ریاست جمهوری مصر نیز روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه در بیانیه‌ای اعلام کرد که عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور این کشور در تماسی تلفنی با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، درباره آخرین تحولات در مذاکرات بر سر آتش بس در غزه و خطرات تشدید تنش نظامی در رفح گفتگو کردند.

در این بیانیه با اشاره به خطر تشدید تنش نظامی در رفح تاکید شده‌است که حمله به رفح می‌تواند فاجعه کنونی را به یک بحران انسانی بدتر تبدیل کند که بر ثبات و امنیت در منطقه تاثیر می‌گذارد.

در این گفت‌وگوی تلفنی السیسی، با بررسی تلاش‌های فشرده مصر در این زمینه، بر ضرورت دسترسی کامل و کافی به کمک‌های بشردوستانه در غزه تاکید کرد.

آنتونی بلینکن وزیرخارجه آمریکا که در حال حاضر در عربستان سعودی بسر می‌برد در توییتی از دیدار خود با نمایندگان امارات متحده عربی، قطر، مصر، اردان و سازمان آزادی‌بخش فلسطین خبر داد.

بلینکن تاکید کرده‌است که در این دیدار درباره نقش آمریکا دربرقراری صلح و امنیت پایدار در منطقه و تلاش‌هایی که درباره آزادی گروگان‌ها و دستیابی به آتش بس صورت می‌گیرد، سخن گفته‌است.

بلینکن روز دوشنبه همچنین گفت که امیدوار است حماس پیشنهاد «فوق‌العاده سخاوتمندانه» برای توقف حمله اسرائیل به غزه در ازای آزادی گروگان‌ها را بپذیرد.

به گفته او، «حماس پیشنهادی از سوی اسرائیل دریافت کرده که فوق‌العاده سخاوتمندانه است. در این لحظه تنها چیزی که بین مردم غزه و آتش‌بس ایستاده است حماس است».

وزیر خارجه آمریکا افزود: «آن‌ها باید تصمیم بگیرند و باید سریع تصمیم بگیرند. امیدوارم که تصمیم درستی بگیرند.»

گزارش‌ها حاکی است که قرار بود هیئتی از حماس روز دوشنبه به مصر برود که همراه با قطر در حال میانجیگری برای دستیابی به توافقی است که باعث توقف حملات اسرائیل و آزادی گروگان‌ها شود.

منبع: سایت انتخاب

دیگر خبرها

  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • علی اف: تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد