Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل سیاسی ضمن بیان این که نمایندگان مجلس در انتخاب استاندار رسالت خطیری دارند، تصریح کرد: گزینه های وابسته به جناح های خاص و مافیای قدرت و ثروت موجب آسیب های زیادی برای استان می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد علی عدنانی در گفتگو با کلار، ضمن بیان این که استاندار هر استان باید از ویژگی های خاصی برخوردار باشد، گفت: هر استانداری که در منطقه ای انتخاب می شود بایستی از هر نظر کامل و در بعد سیاسی، اقتصادی و امنیتی برای استان با همه طیف ها و گروه ها ارتباط داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عدنانی اضافه کرد: استاندار جدید استان باید اشرافیت کامل و اطلاعات دقیقی از منطقه محل خدمت داشته باشد تا بتواند مطالبات و دغدغه های مردم را به گوش دولت برساند و سیاست های دولت را در منطقه اجرا کند.

وی با تاکید بر این که گزینه های بومی برای استانداری چهارمحال و بختیاری نباید به هیچ حزب و جناح و قومیت خاصی وابسته باشد، تصریح کرد: استاندار یک استان باید محل اتحاد همه گروه ها و احزاب باشد.

این فعال سیاسی گزینه های وابسته به جناح های خاص و مافیای قدرت و ثروت را موجب ضرر برای استان دانست و گفت: در انتخاب استاندار مدیریت و توان نمایندگان مجلس به منصه ظهور می رسد.

نمایندگان مجلس رسالت خطیری دارند

وی در ادامه با اشاره به این که نمایندگان مجلس در انتخاب استاندار نقش تعیین کننده ای دارند، تصریح کرد: نمایندگان استان به عنوان نمایندگان مردم می توانند با انتخابی درست و فراجناحی به اهداف برسند.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: نمایندگان مجلس در انتخاب استاندار رسالت خطیری دارند و باید فراجناحی، دقیق و بدون عمل احساسی نیازهای مردم را مد نظر قرار دهند.

عدنانی ضمن بیان این که گزینه های غیر بومی نیز اگر از مدیریت قوی برخوردار باشند می توانند ضعف ها و مشکلات استان را حل کنند، افزود: در مجموع نیروی غیر بومی در یک استان دیر و کند می تواند متوجه مشکلات مردم شود مگر این که با تشکیل کارگروه ها در بحث اقتصاد، سیاست، اجتماعی و ... از نزدیک در جریان دغدغه های مردم قرار گیرد.

استان نیاز به مدیر جهادی و انقلابی دارد

وی بیان کرد: استاندار غیر بومی می تواند بیشتر بین مردم باشد چرا که یکی از ضعف های مدیران در دولت گذشته این بود که بین مردم کمتر حضور داشتند و زیاد در معرض مطالبات قرار نمی گرفتند.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: استاندار غیر بومی اگر قوی و کارآمد باشد می تواند با حضور در بین اقشار مختلف مردم، طیف ها و قوم ها مدیریت استان را به دست گرفته و مشکلات را حل کند.

وی با اشاره به این که یک استاندار باید جهادی و انقلابی باشد و در مرحله اول ارزش های نظام و انقلاب را پیاده کند، تصریح کرد: یکی از وظایف استاندار به غیر از فضای سیاسی، امنیتی و اقتصادی آن است که به دغدغه ها و نیازهای معنوی مردم نیز توجه داشته باشد.

عدنانی ادامه داد: تجربه نشان داده هر زمانی که از مدیر انقلابی برخوردار بودیم همراه با پیشرفت و توسعه بوده و هر زمانی که مدیران غیر انقلابی داشتیم با ضعف و سستی مواجه بودیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۹۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، حجت الله رئیسی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان گفت: کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان سامان از کارخانه فرآورده های گوشتی شقایق سامان تولید کننده سوسیس و کالباس، واقع در شهرک صنعتی شهر سامان فاز یک به منظور بررسی مسائل و مشکلات در عرصه تولید و همچنین برآورد آرد مصرفی ماهانه کارخانه بازید نمودند.

وی افزود: ظرفیت تولیدی این واحد تولیدی ۳۵۰۰تن درسال و با اشتغال ۱۰نفر می‌باشد.

رئیسی خاطر نشان کرد: فرآورده های گوشتی شقایق سامان بعد از ۷ سال تعطیلی سال گذشته مجدد به چرخه تولید بازگشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان در پایان گفت : توسعه زنجیره تولید در صنایع غذایی یکی‌ از راهکارهای موفق در جهش تولید و رشد و توسعه اقتصادی است زیرا این راهکار در کاهش هزینه‌ها و افزایش اشتغال‌زایی و صادرات بسیار موثر است.


۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902961

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • تاکید استاندار بر تشکیل شورای عشایر چهارمحال و بختیاری