Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در حالي که عراقي‌ها منتظرند ببينند که بعد از هشدار و ضرب‌الاجل تعيين شده از سوي حشد شعبي براي دولت اقليم جهت تخليه چاه‌هاي نفت کرکوک چه اتفاقي خواهد افتاد، يک مقام امنيتي کرد به رويترز گفت: نيروهاي پيشمرگ هشدار نيروهاي شبه نظامي عراقي را مبني بر خروج از مناطق مهم در جنوب کرکوک نمي‌پذيرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ايسنا، اين مسؤول شوراي امنيتي دولت کردستان عراق خبرگزاري رويترز اعلام کرد، نيروهاي حشد شعبي تا بامداد امروز (يکشنبه) به وقت گرينويچ به پيشمرگ‌ها مهلت داده بودند از موقعيت‌هاي خود در شمال چهارراه‌هايي که به "مکتب خالد" معروف است، عقب‌نشيني کنند.
اين مسؤول افزود: اين موقعيت امکان دسترسي به پايگاهي هوايي و برخي ميادين نفتي واقع در منطقه‌ کرکوک را فراهم مي‌کند اما کردها بر شهر کرکوک و اطراف آن از جمله ميادين نفتي تسلط دارند.
مهلت تعيين شده دولت عراق براي تخليه چاه‌هاي نفت کرکوک پايان يافته در حالي که خطوط تماس نيروهاي عراقي و پيشمرگ‌ها در جنوب کرکوک شاهد حالت آماده باش دو طرف است.
وزارت کشور عراق تاکيد کرده است، نيروهاي پليس فدرال را در مناطق مورد نظر مستقر مي‌کند.
قاسم الاعرجي، وزير کشور عراق گفت: ما شروع به استقرار نيروها در استان کرکوک در راستاي طرحي با هدف بازگرداندن اوضاع به وضعيت قبل از تابستان سال 2014 کرده‌ايم.
از سوي ديگر، سعد الحديثي، سخنگوي حيدر العبادي، نخست وزير عراق تکذيب کرده که مهلتي به نيروهاي پيشمرگ کرد براي عقب‌نشيني از مقرهايشان در استان کرکوک داده باشد.
اما وي در عين حال به اسکاي نيوز عربي گفت: نيروهاي عراقي مجددا در استان کرکوک و در مواضعي که قبل از سال 2014 بودند، مستقر خواهند شد.
پيشتر يک مقام کرد گفته بود، نيروهاي عراقي که مشخص نکرده بود حشد شعبي بوده‌اند يا نيروهاي ارتش عراق به پيشمرگ‌ها تا پايان شب گذشته مهلت داده بودند از مواضعي که در سال 2014 بر آن مسلط شدند، عقب‌نشيني کنند تا درگيري احتمالي رخ ندهد.
البته نيروهاي عراقي بدون هيچ درگيري به همراه کارواني از تانک و ديگر تجهيزات طي چند روز گذشته برخي مواضعي که در دست نيروهاي پيشمرگ در مناطق تازه و بشير در جنوب کرکوک بود، به دست گرفتند و نيروهاي پيشمرگ از اين مواضع عقب‌نشيني کردند.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۹۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی

با وجود اینکه قالیباف در دومین جلسه مشترک دولت و مجلس، تاکید کرده بود جلسه دیگری با دولت برگزار نخواهد شد، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، از برگزاری مجدد جلسات مشترک دولت و مجلس خبر داده است.

به گزارش خبرآنلاین، درحالی که ضرب الاجل قالیباف برای دولت رئیسی برای ارائه برنامه و راهکار‌های مدیریت بازار‌های اقتصادی، روز یکشنبه به پایان رسید نه تنها خبری از ارائه برنامه نشد، بلکه معاون رئیسی با انتشار نامه‌ای به مجلس ضمن بی توجهی آشکار به این ضرب الاجل، بر عملکرد اقتصادی دولت رئیسی با ارائه آمار‌هایی مُهر تایید زد.

قالیباف در نشست روز چهارشنبه هفته گذشته با دولتی‌ها تاکید کرده بود که جلسه سومی درکار نیست و اگر دولت در این بازه زمانی برنامه‌ای ارائه نکند، خود مجلس دست به کار خواهد شد، با این وجود، اما روز گذشته حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در گفتگویی که با ایسنا داشت، با اشاره به برگزاری دو جلسه با حضور مقامات دولتی در مجلس شورای اسلامی برای بررسی مسائل ارزی در کشور مدعی شد حتما جلسات مشترک دولت و مجلس مجددا برگزار خواهد شد.

حاجی بابایی البته این را هم گفت که «تاکنون طی دو جلسه مهم با مقامات دولتی درباره ارز بحث و گفتگو کردیم و نظرات خود را گفتیم و نظرات دولت را نیز شنیدیم و در نهایت نیز قرار شد تا دولت راهکار‌هایی را که مورد توافق دولت و مجلس است و می‌توانند مشکلات را حل کنند، اتخاذ نماید.»

سکوت معنادار قالیباف

از سوی دیگر با اینکه تصور می‌شد با پایان ضرب الاجل تعیین شده برای دولت و نامه معاون رئیسی به مجلسی ها، قالیباف وارد فاز پاسخگویی شود، اما او در هیچ کدام از جلسات علنی این هفته مجلس اشاره‌ای به این واکنش دولت و پایان مهلت تعیین شده برای دولتمردان نداشت.

موضوعی که این احتمال را به ذهن متبادر کرده است که یا توافقی دیگر به مثابه توافق گذشته بین دولت و مجلس در پشت پرده صورت گرفته است یا قالیباف در فضایی که تحت فشار زیاد از سوی تندرو‌های نزدیک به دولت قرار دارد نمی‌خواهد این فضا را علیه خود تشدید کند.

گفتنی است که دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ماه، با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و معاون پارلمانی دولت و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددی مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شده بود.

محمد باقر قالیباف، در این جلسه با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفته بود؛ «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه (۹ اردیبهشت) برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.»

دیگر خبرها

  • جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا/عراق با بازیکن مس رفسنجان به المپیک رسید
  • صعود عراق به المپیک برای نویدکیا گران‌ تمام شد
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • ببینید | بی اعتنایی وزیر ابراهیم رئیسی به سخنان استاندار تبریز در جلسه رسمی
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • شهادت یک فلسطینی در الخلیل در ادامه یورش‌ صهیونیست‌ها به کرانه باختری
  • امیرسرتیپ بختیاری: مرتضی رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست