Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@17:02:46 GMT

شکل گیری رویای اندلس در رادیو ایران

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۶۱۷۲۷

شکل گیری رویای اندلس در رادیو ایران

برنامه رادویی رویای اندلس به عوامل سقوط اندلس و تلاشهای غرب برای نفوذ در جمهوری اسلامی ایران و فروپاشی آن به سبک اندلس می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، گروه سیاسی رادیو ایران پس از هشت ماه کار تحقیقاتی با تهیه برنامه رادویی «رویای اندلس» به عوامل سقوط اندلس و تلاشهای امریکا و غرب برای نفوذ در جمهوری اسلامی ایران و فروپاشی آن به سبک اندلس می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد الهی قلی مدیر گروه سیاسی با اعلام این خبر گفت: در این برنامه سعی می شود مقایسه ای تطبیقی داشته باشد به عوامل سقوط اندلس و تلاشهای امریکا و غرب برای نفوذ در جمهوری اسلامی ایران و فروپاشی آن به سبک اندلس تخریب نهادهای انقلابی اشاعه روحیه اشرافیگری، کاهش جمعیت، اختلاف افکنی میان مسئولین، ترویج فرقه های ساختگی، رخنه در میان نخبگان، ترویج فساد و بی اخلاقی ترویج اباحیگری وزیر شاخه های دیگر .......... که مصادیق نفوذ سیاسی ؛ اقتصادی ؛ فرهنگی ؛ عقیدتی _ ایدئولوژیک - ؛ وحوزه های مختلف سبک زندگی برخی از موضوعات و محورهای مورد بررسی در این برنامه است.
الهی تصریح کرد: طرح اندلوسیزه کردن ایران اسلامی حقیقتی عینی و مشهود است که نخستین گام‌های خود را از استحاله فرهنگی آغاز کرده و در گام بعد وارد عرصه سیاست و دیپلماسی حاکم بر کشور شده است. نشانگان رفتار اتخاذی غرب با جمهوری اسلامی چنان مطابق و مشابه جریان مسلمانان آندولس است که می توان نمونه های بسیاری را ذکر کرد .

وی ادامه داد: تلاش برای تضعیف قدرت و جایگاه تفکر انقلابی ، منزوی ساختن انقلابیون در کشور، تلاش برای تحریف و باز‌تعریف آرمان‌های امام راحل، تمایل و ذوق سیاسی به سمت غرب و خصم و اخم برای منتقدان داخلی، تعمیق اشرافی‌گری و شیوع آن، ترویج روحیه تسامح میان پیشتازان تصمیمات سیاسی در کشور ، ترویج مواد مخدر مشرو بات الکلی و شهوت پرستی همچنین در خواست غربی ها به ویژه وزیر اقتصاد سابق آلمان که با ادبیاتی تند شرط از سرگیری معاملات با ایران را پذیرش رسمی رژیم‌صهیونیستی و کناره‌گیری ایران از حمایت بشار اسد و حزب‌الله و ... بیان کرده است، نشانه‌های واضح و روشنی دال بر

تلاش غرب برای استحاله و آندولیزه کردن سیاست‌های جهان اسلام و بویژه ایران اسلامی است که نیاز به تفکر و برنامه‌ریزی کارآمد برای مقابله با آن دارد.

الهی با بیان اینکه بی‌توجهی به این مسئله می‌تواند همانگونه که در عرصه فرهنگ خساراتی به بار آورد، در میدان سیاست و قدرت نیز ما را متضرر سازد از آنجا که از جمله ضرورت ها و لوازم پیشرفت کشور، «حفظ خصوصیات انقلابی، حرکت جهادی، حفظ عزت و هویت ملی و اسلامی، و هضم نشدن در هاضمه خطرناک فرهنگی، اقتصادی و سیاسی جهان» است ما باید با نفوذ دشمن مقابله کنیم .

وی بالا بردن آگاهی و بصیرت ،افزایش کیفی وکمی مراقبت ها،مسدود کردن راه های احتمالی نفوذ،تقویت درونی کشور و برطرف کردن نیازهایی که ممکن است زمینه ساز نفوذ دشمن باشد راه اساسی مقابله با نفوذ دانست و تصریح کرد: با توجه به این که نفوذ در سطوح مختلفی صورت می گیرد یعنی ازعلمای حوزه علمیه گرفته تا مسئولین سیاسی و تصمیم سازان و تصمیم گیرندگان نظام ، نخبگان و دانشگاهیان ، جوانان و نوجوانان ، بافت سنتی جامعه، زنان و حتی کودکان در معرض آن قرار می گیرند و نیز تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر لزوم هوشیاری و آگاهی در مقابل توطئه نفوذ دشمن و ضرورت دشمن شناسی برنامه «رویای اندلس» در گروه سیاسی رادیو ایران طراحی و پس از حدود هشت ماه کار تحقیقاتی و جمع اوری اسناد و مدارک صوتی و تاریخی به مرحله تولید و پخش رسید و قرار است ساعت بیست و سی دقیقه روزهای چهار شنبه پخش شود.

الهی ادامه داد: اولین برنامه «رویای اندلسم روز چهارشنبه مورخ 12/7/96 پخش شد که به بررسی چگونگی شکل گیری واهمیت تمدن اسلامی اندلس و تاثیرات آن در اروپا و جهان اسلام پرداخت . این برنامه درقالب ترکیبی با استفاده از نمایشی که شکل تاک شودارد ،گزارش، مستند و تحلیل کارشناسی به موضوع نفوذ درکشور می پردازد و این مقوله مهم را از زوایای گوناگون مورد تجزیه و تحلیل قرارمی دهد .
«رویای اندلس» چهارشنبه ها ساعت 20:30 از رادیو ایران پخش می شود.

«روایت پرواز از حلب» از رادیو ایران

«کافه هنر» با تهیه کننده مستند شهید مدافع حرم حسین هریری ،که فردا در شبکه افق رونمایی می شود ،گفتگو می کند.«کافه هنر» در گفتگو با محسن عقیلی تهیه کننده و کارگردان مستند« پرواز از حلب »،زندگی شهید مدافع حرم حسین هریری را روایت می کند.

گفتگو با دکتر بدرالدین کتابی استاد دانشگاه ادیب و مترجم برجسته به پاس خدمات ارزشمند علمی و فرهنگی که انجام داده است ،گزارش علی رشیدی با سید محمد جواد ابطحی نماینده مجلس در باره ضرورت و اهمیت فرهنگ کتاب و کتاب خوانی و صحبتهای شیما شریفی پژوهشگر گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی راجع به معادل سازی چند واژه ی بیگانه از دیگر بخش های این برنامه است.

«کافه هنر»امروز با تهیه کنندگی سیده زهرا صالحی و گویندگی حامد نجم الهدی ساعت 15:50 از آنتن رادیو ایران پخش می شود.

انتهای پیام/

R1427/P1356/S4,34/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۱۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل بارش‌های ناگهانی و سیل آسا در ایران چیست؟

همشهری آنلاین - الهام مصدقی راد: ایران مانند دیگر نقاط دنیا با اثرات تغییر اقلیم دست و پنچه نرم می‌کند، افزایش دما و کاهش بارندگی از مهمترین اثرات این اتفاق است که شدت آن در برخی کشورها مانند ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی شان بیشتر حس می‌شود. در کنار کم بارشی اما پدیده بارش های شدید و حدی نیز در این مناطق رخ می دهد. بارش هایی که به سیل منجر شده و تخریب به همراه دارد. تراشیدن جنگلها، نفوذ ناپذیرکردن سطح زمین طی توسعه شهرها، تجاوز به جریم رودخانه و خارج کردن شکل طبیعی آنها و ... از جمله عواملی است که بروز سیل و شدت آن را در حوزه آبخیز و شهرهای پایین دستشان افزایش می‌دهد شهرها اما نه تنها می‌توانند جلوی سیلاب را بگیرند بلکه با ذخیره آب باران در دوران کم بارشی از این نعمت می‌توانند بهره مند شوند.

احد وظیفه، رییس مرکز ملی اقلیم ومدیریت بحران خشک سالی سازمان هواشناسی : ایران کشوری جنب حاره ای است. تغییر اقلیم درمجموع در کشور ما همراه با کاهش بارندگی است. تغیر اقلیم نیز در کشورهای جنب حاره بیشترین تاثیرات را برجای می‌گذارد و در واقع مناطق خشک را خشک تر می‌کند. درعین حال بارش های حدی هم در این مناطق بیشتر رخ میدهد. و چون بارش ها رگباری است و شرایط مختلفی از جمله دخالت های انسان در طبیعت، نفوذ ناپذیری زمین در برابر آب را کم کرده، ‌آب کمتری در اختیار خواهیم گرفت و سیلاب رخ می‌دهد و لازم است اقداماتی برای بهره مندی از این باران انجام دهیم. اما از طرفی نمی‌توان وقوع پدیده ای مثل سیلاب را به تنهایی به تغییر اقلیم نسبت داد. باید میزان بارندگی را طی سال ها و دهه های گذشته در هر منطقه بررسی کرد. اگر شاهد تغییر معنا داری بودیم باید دلیل آن مورد بررسی قرار گیرد. البته با این وجود بازهم نمی توان گفت فقط تغییر اقلیم باعث این تغییرات معنا دار شده، عوامل دیگری هم نقش دارند. اما شکی نیست که ما در حال حاضر شاهد اثرات تغییر اقلیم در مورد کشورمان هستیم. دردنیا نیز این تغییرات در حال رخ دادن است. هم اکنون خشک سالی را در نقاطی میبینیم که پیش از این کمتر رخ داده است. مثل خشک شدن جنگل آمازون یا کاهش سطح آب در کانال پاناما و ایجاد ترافیک عبوری کشتی ها از کانال و ... بارندگی اخیر سیستان و بلوچستان هم پدیده حدی بود چراکه در گذشته چنین بارشی نداشتیم عوامل مختلف جوی نیز منجر به بروز این بارش شدید شدند.

هم اکنون ما با این پدیده ها مواجهیم، افزایش دما، کم بارشی و در عین حال وقوع بارش های حدی. در این شرایط باید به جای ازدست دادن آب باران یا مواجهه با سیلاب و تخریب هایی که به دنبال دارد، هم از وقوع سیل جلوگیری کرد یا آن را کاهش داد و هم از آب ناشی از باران به خوبی بهره مند شد. راهکارهایی که منجر به تغدیه آبخوان ها نیز شده و مشکلات جدی ناشی از فرونشست ها را کاهش خواهد داد.

هادی معماریان، دانش آموخته دکترای آبخیزداری و دانشیار دانشگاه بیرجند : بی‌آبی و سیل دو مشکل اساسی شهرهای بزرگ ما ودنیا بر اثر تغییر اقلیم است؛ دو مساله متضادی که راهکاری مشترک دارند. باید به موضوع شهر خردمند و حوزه آبخیز پایدار توجه کرد. بدین معنا که شهر و حوزه آبخیز بالا دستش راباید همزمان مدیریت کرد اما ما چه در شهرهای خشک و چه مرطوب، به حوزه آبخیز بالادست، دست اندازی میکنیم و حوضه را در برابر سیل حساس، ‌نفوذ ناپذیر و آسیب پذیر می‌کنیم. درعین حال باید به راهکار شهر اسفنجی که راهکاری در آبخیزداری شهری است توجه کرد. دراین شیوه آب باران به محض بارندگی به زمین نفوذ پیدا کرده و به رواناب بدون استفاده تبدیل نشده یا به سمت فاضلاب هدایت نمی‌شود. محوطه سازی هایی برای جذب روناب از سطوح غیر قابل نفوذ ایجاد می‌شوند روش‌هایی که کمترین اثر را بر روی اکو سیستم گذاشته و با طبیعت سازگارند. آب انبارها نیز از راهکارهای بومی و سنتی برخی نقاط ایران است که همین هدف را دنبال می‌کند، در این مناطق کماکان با سیلاب مواجه نمی‌شویم. مفهوم جامع و کامل آبخیزداری شهری یعنی تا حد امکان نفوذ پذیرکردن سطوح که باید از روش های سازگار با طبیعت استفاده کرد اما متاسفانه نگاه قالب در مدیریت شهرها، روش های سازه ای و هیدرولیکی است و نفوذپذیری زمین را با آسفالت و بتن از بین می‌برند. باید برای جلوگیری ازسیلاب و بهره مندی بیشتر از آب باران، بهترین روش ها را با توجه به اقلیم منطقه و فرهنگ مردم و آگاه سازی آنها انتخاب و اجرا کرد.

۷۰ درصد بارش های کشور تبخیر می‌شود

۱۱ درصد بارش های کشور به سیلاب تبدیل می‌شود

۷۰ درصد آب باران در صورت هدایت به سفره های زیرزمینی قابل استفاده است

۴۰ درصد منابع آبی جدید در صورت مدیریت آب باران، ایجاد خواهد شد

۸۰ درصد آب باران در چین با بهره مندی از شهر اسفنجی ذخیره و جذب می‌شود

بیشتر بدانید :

چرا باید تغییرات اقلیمی را باور کرد؟

کد خبر 848710 برچسب‌ها گرما خبر مهم خشکسالی آب و هوا - اقلیم

دیگر خبرها

  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • خلبانی، رویای کودکی هرکول طلایی ایران!
  • دلیل بارش‌های ناگهانی و سیل آسا در ایران چیست؟
  • توطئه برهنگی برنامه نفوذ دشمن برای استحاله و براندازی است
  • این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!
  • این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!
  • شهید مطهری  و آسیب شناسی انقلاب
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • برنامه‌های امروز رادیو ارومیه یازدهم اردیبهشت