Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-مدیرعامل سابق شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت به عنوان شرکتی که ۱۴ پالایشگاه در داخل و خارج کشور راه‌اندازی کرده، گفت: باید از ظرفیت‌های این شرکت بیشتر استفاده شود تا تجربه‌هایی مانند پروژه پالایشی ستاره خلیج فارس تکرار نشود. عباس کاظمی امروز در مراسم معارفه مدیرعامل جدید شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به اجرای طرح تخصیص گازوئیل به خودروهای سنگین گفت: با اجرای طرح تخصیص گازوئیل به خودروهای سنگین بر اساس پیمایش از قاچاق ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون لیتر گازوئیل در بخش برون‌شهری و ۲.۵ میلیون لیتر در بخش درون‌شهری جلوگیری شد.

وی افزود: امیدوارم طرح عرضه سوخت از طریق شرکت‌های صاحب صلاحیت به سرانجام برسد و شاهد اقدام‌های اثربخشی در این زمینه باشیم.

مدیرعامل سابق شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه دو طرح سامانه دیسپچینگ و طرح کاهش، هدایت، انتقال و بازیافت بخارهای بنزین (کهاب) باید در شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی دنبال شود، اظهار کرد: در طرح کهاب که هدفش حفاظت از محیط زیست است، اقدام‌هایی انجام شده که باید تکمیل شود.

کاظمی ضمن قدردانی از اقدام شرکت خط لوله و مخابرات نفت برای معکوس کردن برخی خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور با اشاره به منویات مقام معظم رهبری درباره انتقال فرآورده با خط لوله اظهار کرد: با اجرای پروژه‌های احداث خطوط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی از تردد حدود ۴۰۰۰ تانکر در سطح جاده‌های کشور جلوگیری شده است.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری دوره‌های آموزش عملی برای کارکنان و کاهش تولید مازوت در پالایشگاه‌های نفت کشور در دوره جدید باید مدنظر قرار بگیرد، به شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت به عنوان شرکتی که ۱۴ پالایشگاه در داخل و خارج کشور راه‌اندازی کرده اشاره کرد و گفت: باید از ظرفیت‌های این شرکت بیشتر استفاده شود تا تجربه‌هایی مانند پروژه ستاره خلیج فارس تکرار نشود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۵۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود

به گزارش صدای ایران از ایسنا،مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اعلام کرد که به زودی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودرو‌های نوشماره و چه خودرو‌های دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

دیگر خبرها

  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود