Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با تاکيد بر اينکه امسال در نمايشگاه تلکام 2017سه پنل تخصصي برگزار مي شود،افزود:خط مشي هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در اين پنل ها ارائه مي شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، به نقل از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، مهندس محمد جواد آذري جهرمي در مراسم افتتاح هجدهمين نمايشگاه بين المللي صنايع مخابرات و اطلاع رساني (تلکام 2017) اين نمايشگاه را فرصت مناسبي براي همگرايي بيشتر در مسير توسعه و گسترش کسب و کارهاي نوپا عنوان کرد و افزود: امسال 225 شرکت داخلي و 102 شرکت خارجي در اين نمايشگاه شرکت دارند که فرصت مناسبي براي تعاملات بيشتر، بهبود شرايط کسب و کار واعلام برنامه هاي اپراتورها در کشور، براي توسعه سرمايه گذاري در حوزه ICT است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه سه پنل تخصصي از تاريخ 24 مهر ماه تا 26 مهر ماه در نمايشگاه تلکام امسال برگزار مي شود، افزود: پنل اول توسعه اقتصاد ديجيتالي است که ظهر امروز با حضور رئيس کل بانک مرکزي معاون اقتصادي رئيس جمهور، وزير بازرگاني، معاون وزير اقتصاد و نمايندگان مجلس برگزار مي شود.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به موضوع پنل روز دوم با عنوان 2.5 برابري بازار ICT براساس برنامه ششم توسعه، توسط مهندس قنبري مشاور اقتصادي وزارت ارتباطات، گفت: اين پنل تخصصي با حضور مديران اپراتورها، فعالين اقتصادي و بخش خصوصي برگزار مي شود که چالشهاي اين برنامه نيز مورد بحث قرار مي گيرد.
وي بر ضرورت توجه به موضوع اقتصاد مقاومتي و توليدات داخلي تاکيد کرد و افزود: اين موضوع از طريق پيوست فناوري در حال بحث و بررسي است که سومين پنل در 26مهر ماه با موضوع تبيين پيوست فناوري توسط دکتر دوايي معاون فناوري و نوآوري وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات برگزار مي شود که از مهندس رستگار و سنديکاي مخابرات که فعالانه در تدوين اين پيوست نقش داشته اند تشکر مي کنم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اين که با آزاد سازي مکالمات بين الملل براي اپراتورهاي مجازي، بهبود کيفيت مکالمات حاصل مي‌شود، ادامه داد: با فعال شدن اپراتورهاي مجازي در صنعت مخابرات اين اپراتورها مي‌توانند حجمي از بازار را براي خود جذب کنند و پنج درصد بازار را به خود اختصاص دهند، ايجاد شدن تعرفه‌هاي رقابتي، بزرگ شدن بازار و جلوگيري از قاچاق مکالمه، از مزاياي آزاد سازي مکالمات است. بدين ترتيب امکاني براي MVNO ها فراهم مي‌شود که از اين ظرفيت‌ها استفاده کنند که کميسيون تنظيم مقررات در حال تدوين شرايط است.
وي با اشاره به فعال شدن دو اپراتور خصوصي پست، بيان کرد: با آزاد سازي فعاليت‌هاي پستي، بازار پستي کشور از ظرفيت امروز که 800 ميليارد تومان در سال است به 1600 ميليارد تومان افزايش مي يابد.
آذري جهرمي اظهار کرد: در راستاي توسعه بازار فيبر نوري، شرکت مخابرات ايران نيز طي 6 ماه گذشته بالغ بر 14 هزار پورت فيبر نوري واگذار کرده است که اميدواريم تا سال آينده به 100 هزار پورت افزايش يابد.
وي با تاکيد بر اينکه انتظار داريم با اصلاح نظام تعرفه ها، تقاضا براي بازار ثابت بيشتر شود، افزود: لازم است شرکت مخابرات ايران امکان فعاليت بخش خصوصي در بازار ارتباطات ثابت را فراهم کند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با تاکيد بر خط مشي هاي پيش روي وزارت ارتباطات در الزامات 2.5 برابري حجم بازار ICT براساس برنامه ششم توسعه وتوجه به اقتصاد ديجيتال افزود: موضوع ديگري که در حال پيگيري آن هستيم بحث شبکه ملي اطلاعات و توليد محتوا است که جهت گيري مناسبي براي هدايت سرمايه گذاري هاي بخش خصوصي است و هم اکنون شرکت هايIPTV و VOD فعاليت خود را آغاز کرده اند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد