Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاشان- ایرنا- رئیس کل سازمان امور مالیاتی گفت: حدود 40 درصد از مجموع تولید ناخالص داخلی کشور از پرداخت مالیات معاف است.

به گزارش ایرنا،سیدکامل تقوی نژاد روز دوشنبه در همایش 'بررسی مسائل و مشکلات حوزه مالیات' در کاشان افزود: 900 هزار میلیارد ریال سهم مالیات کشور در سال گذشته بود که دولت و مجلس شورای اسلامی نیز هر یک 50 هزار میلیارد ریال به آن اضافه کردند و تحقق آن با مشکلاتی روبرو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تولید ناخالص داخلی ایران، اکنون حدود 8 درصد و در کشورهای همسایه بین 15 تا 20 درصد است اما از سویی نرخ مالیاتی در کشور ما پائین است و از نظر نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی جزو رده های پایین فهرست جهانی قرار داریم زیرا عده ای از مالیات معاف هستند و سودشان به کشور نمی رسد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی با تاکید بر ضرورت بررسی در برخی سوء استفاده ها از اختیارهای قانونی گفت: به فرموده رهبری انقلاب، فرار مالیاتی جُرم است و در نظام جمهوری اسلامی نباید شخصی در پرداختن مالیات کوتاهی کند چرا که تاکید تنها بر اجرای قانون است و باید سهم مالیات کشور تحقق یابد.
وی اضافه کرد: مالیات، حق الناس و بیت المال محسوب می شود و فلسفه آن عدالت است به این معنا که عده ای برای برطرف کردن مشکلات جامعه باید دین خود را ادا کنند و نمی توان با بی عدالتی از همه قشرها، مالیاتی یکسان دریافت کرد.
تقوی نژاد گفت: اجرای عدالت مالیاتی مورد تاکید است و شخصی که بیشتر از نعمت های کشور برخوردار است باید به همان اندازه نیز مالیات بپردازد.
وی تصریح کرد: راه برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری است.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت بررسی دقیق کارکرد مناطق آزاد در کشور گفت: در زمینه فعالیت مناطق آزاد در راستای منافع اقتصاد، تولید و مالیات کشور پرسشی وجود دارد که باید پاسخ داده شود و فعالیت های آن مورد بازنگری قرار گیرد.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی در ادامه به 15 سال معافیت مالیاتی شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: با وجود همه مسائل 164 هزار میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده به طرح تحول سلامت اختصاص یافت و 65 هزار میلیارد تومان نیز تاکنون به شهرداری ها بابت عوارض پرداخت شده است.
همایش یکروزه بررسی مسائل و مشکلات مربوط به حوزه مالیات با حضور صاحبان صنایع شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در اتاق بازرگانی کاشان برگزار شد.
خبرنگار: یوسف صائب** انتشار دهنده: شکراللهی
6027/6136/8123

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۰۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد

محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید تلاش کنیم تا سیاست های تشویقی برای سرمایه‌گذاری در کشور ایجاد کنیم؛ یکی از این سیاست‌ها ،معافیت‌های مالیاتی و یا کاهش ارقام اخذ مالیات و یا کم کردن نرخ سود تسهیلات بانکی است.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین در اختیار قرار دادن زمین رایگان برای تولید کنندگان می‌تواند به عنوان یکی دیگر از مشوق‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری منظور شود، بیان کرد: موارد برشمرده شده به خوبی می‌تواند به رونق تولید و سرمایه‌گذاری در کشور کمک کرده و مانع رکود اقتصادی شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های مالیاتی می‌تواند در افزایش سرمایه‌گذاری موثر باشد ادامه داد: همچنین این امر می‌تواند به افزایش قدرت پول ملی کمک کرده و می تواند تاثیرات تحریم‌ها را خنثی کند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس تاکید کرد: بنابراین ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقی  اگر به زودی و بدون گرفتن ایرادهای غیرمنطقی در مجلس به تصویب رسیده و به مرحله اجرا برسد، با توجه به مشوق های هدفمند اعطا شده و کاهش مالیات تولید، به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد .

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند کمک‌های خوبی در راستای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی باشد، ادامه داد: همچنین ما چندین سال است که با معضل نقدینگی رها شده در جامعه مواجه هستیم بنابراین این لایحه به درستی می‌تواند نقدینگی را در امر تولید متمرکز کرده و اعتماد مردم را به سرمایه‌گذاری و همچنین تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در اقتصاد را میسر کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در جذب و مشارکت مردم در اقتصاد کارساز باشد، ادامه داد: همچنین در این لایحه به موضوع اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و حفظ زنجیره ارزش تولید اشاره شده است و می تواند تاثیرات خوبی را در جلوگیری از خام فروشی ایجاد کند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در تحقق عدالت مالیاتی موثر باشد،  بیان کرد:  ما هر چقدر بتوانیم نرخ مالیاتی از تولید و سرمایه گذاری را کمتر کنیم ، این امر می تواند تورم موجود در کشور را کاهش داده و در کنترل نقدینگی موثر باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسیر رسیدن به توسعه سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود. در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، مبتنی بر اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است. از همین رو و با درک اهمیت اصلاح معافیت‌های مالیاتی، دولت سیزدهم به سمت اصلاح قوانین مالیاتی رفته است و اخیرا نیز لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را مد نظر قرار داده که امیدواریم هرچه سریع‌تر در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد