Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ناصری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شهردار انتخابی بیرجند باید به قوانین، ظرفیت ها و امکانات شهرداری واقف باشد، ساختار شهرداری را بشناسد و با نیازهای شهر آشنایی کامل داشته باشد.
وی ادامه داد: به طور طبیعی انتخاب شهردار بومی با توجه به اینکه آشنایی بیشتری با مشکلات موجود دارد مد نظر قرار می گیرد اما این مهم نافی انتخاب شهردار مجرب غیر بومی نمی شود و بر همین اساس شورای شهر بیرجند گزینه های مختلفی را مورد بررسی قرار داده که امیدواریم هرچه سریعتر به جمع بندی برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: طبق قانون شوراها، شورای اسلامی شهر سه ماه برای انتخاب شهردار مورد نظر از زمان شروع به کار فرصت دارد و با توجه به اینکه حکم شهرداران مرکز استان ها را وزیر کشور صادر می کند، فرمانداری بیرجند به محض جمع بندی شورای شهر برای انتخاب شهردار، اقدام های لازم را برای معرفی به استانداری و فرایند صدور حکم انجام خواهد داد.
فرماندار بیرجند با بیان اینکه شهردار انتخابی باید تعامل تنگاتنگی با شورای شهر داشته باشد گفت: شهردار باید اولویت ها را پیدا کند و کوتاه ترین راه ها را برای حل اولویت ها به کار بندد زیرا بیرجند به عنوان شهری تاریخی-فرهنگی و پرجمعیت ترین شهر خراسان جنوبی علاوه بر مسائل مدیریت شهری میزبان زایران بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) است که نیازمندی های خاصی را برای شهر تعریف می کند.
به گفته وی تعیین تکلیف بافت فرسوده شهری بیرجند یکی از مهمترین این اولویت هاست که با توجه به قرار گرفتن در منطقه زلزله خیز، باید چاره اندیشی شود.
ناصری اظهار کرد: مردم در حوزه خدمات شهری و نیازمندی ها در بحث حمل و نقل و ترابری درون شهری و حومه شهرها با مشکلاتی روبرو هستند که شهردار انتخابی باید با استفاده بهینه از امکانات شهرداری و سازمان های تابعه این مسائل را مدیریت کند.
وی گفت: میادین میوه و تره بار و ساماندهی دست فروشان هم یکی از مسائل مهم موجود در بیرجند است و از طرفی توسعه و احیای شهری شمال شهر بیرجند که مردم نیازمند خدمات هستند، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی افزود: دستیابی به منابع درآمد پایدار شهری هم یکی دیگر از اولویت های شهر بیرجند است که شهردار باید به صورت ویژه مد نظر قرار دهد زیرا بسیاری از مسائل به دلیل کمبود بودجه پیگیری نمی شوند یا نیمه تمام می مانند در حالی که اگر تعریف درستی از قابلیت های شهرداری به دست آوریم این مشکل به راحتی حل خواهد شد و مردم هم رضایت کافی خواهند داشت.
رئیس شورای اسلامی شهر بیرجند پیش از این در نشست شورای شهر گفته بود: در حال حاضر پنج نفر به عنوان گزینه شهرداری بیرجند معرفی شده اند همچنین اگر در چند روز آینده فرد دارای صلاحیت و با تجربه ای معرفی شود، شورا از فرصت قانونی خود استفاده خواهد کرد.
به گفته ابراهیم تقی زاده در حال حاضر آقایان رادنیا، کمیلی دوست، رونقی، بیجاری و حمیدرضا امینی گزینه دعوت شده به شهرداری هستند و عظیمی زاده و زهرایی نیز انصراف داده اند.
وی توضیح داد: طولانی شدن روند انتخاب شهردار به دلیل تقویت و قدرت کار است لذا سعی شده است با نگاه وسعت نگرانه نسبت به آینده شهر، افراد مورد نظر دعوت شوند و به دفاع از برنامه های خود بپردازند.
ابراهیم تقی زاده، محمدعلی طاهری بجد، زهره موهبتی زهان، فاطمه هلال بیرجندی، مهدی عبدالرزاق نژاد، رضا حسنی صفت، مهدی میری، علیرضا محمودی راد و مرتضی یزدان شناس در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در 29 اردیبهشت امسال به عنوان منتخبان شورای اسلامی شهر بیرجند انتخاب شدند.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
3215*3028*خبرنگار- محمدرسول ابراهیمی اسفدن*انتشار- رسول محمدحسنی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۰۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم

شهردار اصفهان گفت: مدیریت شهری اصفهان آمادگی دارد تا برای رفع مشکلات استان در کنار مدیریت استان به‌ویژه استاندار بایستد و ایفای نقش کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا علی قاسم‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در صدوسی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت فرارسیدن روز شوراها اظهار کرد: مدیریت شهر و شورا، استانداری و فرمانداری همیشه در کنار هم بوده‌اند و از برکت این همدلی بسیاری از مشکلات استان و شهر رفع شده است.

وی افزود: امیدوارم در فرصت باقی‌مانده نیز کماکان کنار هم مشکلات باقی مانده که احصا شده است را رفع کنیم.

شهردار اصفهان با بیان اینکه موضوعاتی همچون آب که مشکل اول است و دیگر موضوعات همچون قطار سریع السیر که جز رویاهای شهر ما است، تصریح کرد: قطار شهری، رینگ چهارم، حمل‌ونقل بین شهری به‌ویژه خط هوایی که مقدمه‌ای برای توسعه گردشگری است، مورد توجه است.

قاسم‌زاده گفت: مدیریت شهری اصفهان آمادگی دارد تا برای رفع مشکلات استان در کنار مدیریت استان به‌ویژه استاندار بایستد و ایفای نقش کند.

کد خبر 748828

دیگر خبرها

  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • شورا انتظار بعضی تغییرات در شهرداری را داشت/ بدهکاری دلیل بی‌مهری نیست
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری