Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شهرستان مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۴ استان کشور به عنوان پایلوت توسعه فرش دستباف انتخاب شدند که استان اردبیل نیز جزو آن‌ها است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشگین‌شهر، ولی ملکی بعد از ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات فرش دستبافت در مشگین‌شهر اظهار داشت: با توجه به این که توسعه فرشبافی در کشور می‌تواند رونق و توسعه منطقه را به دنبال داشته باشد در حال حاضر 14 استان کشور به عنوان پایلوت توسعه فرش دستباف انتخاب شده‌اند که استان اردبیل نیز جزو آن‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر با کاهش 30 درصدی سهم صادرات فرش ایران در بازارهای جهانی روبه‌رو هستیم که در این زمینه باید برنامه‌ریزی‌های لازم و اساسی مبنای کار قرار داده شود تا بتوانیم صنعت فرش را در استان با رشد قابل توجهی روبه‌رو کنیم و با کاهش موانع و مشکلات به تمامی اهداف خود در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشانیم.

نماینده مردم شهرستان مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید فرصت‌های لازم در ارتباط با بهره‌گیری از صنعت فرش در کشور دست کم گرفته شود چرا که هنرمندان ایرانی در این حوزه همیشضه حرف نخست را برای گفتن داشته‌اند و اگر هم‌اکنون این موارد مورد توجه واقع نشود توسعه کشور که با توسعه قابل توجه فرش به دست می‌آید نادیده گرفته خواهد شد که این موضوع به ضرر کشور است.

ملکی بیان کرد: سه شهرستان مشگین‌شهر، خلخال و کوثر در استان اردبیل به عنوان پایلوت توسعه فرش دستباف انتخاب شده‌اند که در حال حاضر در شهرستان خلخال اقداماتی آغاز شده و در شهرستان مشگین‌شهر در حال انجام است که امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های انجام یافته بتوانیم هر چه سریع‌تر به تمامی اهداف خود در توسعه صنعت فرش دست یابیم.

وی تصریح کرد: اشتغال‌زایی برای یک هزار نفر در مشگین‌شهر و یک هزار نفر در خلخال در دستور کار قرار داده شده و راه‌اندازی مرکز ملی فرش در شهرستان مشگین‌شهر نیز از دیگر اقداماتی است که به طور حتم در تحقق اهداف مورد نظر نقش مهم و اساسی ایفا می‌کند و امیدواریم هر چه سریع‌تر به نتیجه برسد.

نماینده مردم شهرستان مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر چهار هزار نفر در قالب 30 تعاونی فرش در مشگین‌شهر فعالیت دارند که امیدواریم حمایت‌های همه‌جانبه از این قشر مورد توجه واقع شود تا بتوانیم به تمامی خواسته‌های خود در این زمینه دست یابیم.

انتهای پیام/

R41374/P1357/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۲۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد

داود شایقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اعتبار برای پروژه های مهم و زیربنایی استان اردبیل به صورت نقدی به حساب دستگاه های اجرایی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور واریز شده است.

وی خاطرنشان کرد: این منابع با پیگیری های هفتگی استاندار اردبیل از تهران و عنایت سازمان برنامه و بودجه به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل نیز به صورت جدی پیگیر جذب این منابع بود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل بیان کرد: ۱۶ هزار میلیارد تومان نیز به صورت سرجمع به حساب وزارتخانه های بهداشت، راه و شهرسازی، نیرو و بنیاد مسکن و نوسازی مدارس توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به خزانه داری کشور ابلاغ شد که امیدواریم دستگاه های اجرایی اردبیل با پیگیری مستمر سهم خود را از این منابع دریافت کنند.

شایقی ادامه داد: در جلسه اخیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان استاندار اردبیل از مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا با پیگیری سهم استان گزارش خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی اردبیل اعلام کنند.

وی به تخصیص های ابلاغ شده از سوی سازمان برنامه و بودجه به خزانه داری کشور تا دوم اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت: برای توسعه بیمارستان ولیعصر مشگین شهر یک میلیارد تومان و احداث بیمارستان نجف زاده نیز ۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: پروژه عظیم راه آهن اردبیل مراحل پایانی خود را سپری می کند و با هدف تکمیل این پروژه ریلی مهم ۶۰۰ میلیارد تومان منابع اختصاص یافته است.

شایقی تصریح کرد: بیشترین تخصیص منابع بعد از راه آهن مربوط به توسعه بزرگراه هاست که محور سه راهی مشگین به سه راهی سربند و بزرگراه مشگین شهر به اردبیل هر کدام ۲۵ میلیارد تومان منابع دریافت می کنند تا شاهد تکمیل و یا سرعت اجرایی این پروژه ها باشیم.

وی اظهار کرد: برای تکمیل تونل حیران ۴۰ میلیارد تومان، بزرگراه اردبیل – سرچم ۵۰ میلیارد تومان، راه کلور – درام ۹ میلیارد تومان و بهسازی محور رضی – امیرکندی – گرمی – بیله سوار ۱۵ میلیارد تومان اعتبار اخیرا ابلاغ شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: برای تاسیسات فاضلاب شهر اردبیل ۴۰ میلیارد تومان و تاسیسات فاضلاب شهر پارس آباد ۲۵ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه و ابلاغ به خزانه داری تخصیص می یابد.

شایقی خاطرنشان کرد: برای آبرسانی به شهر اردبیل یک میلیارد تومان و آبرسانی به مشگین شهر ۲۰ میلیارد تومان اختصاص یافت تا این طرح ها با توجه به شرایط حساس آبرسانی در فصل گرم سال به سرعت عملیاتی شود.

وی از تخصیص ۱۲۰ میلیارد تومان منابع برای تکمیل سه سد مخزنی در استان خبر داد و بیان کرد: برای سد گیوی ۸۰ میلیارد تومان، سبلان مشگین شهر ۳۰ میلیارد تومان و سد هشحین خلخال نیز ۱۰ میلیارد تومان منابع ابلاغ شده تا شاهد عملیاتی شدن این پروژه ها باشیم.

کد خبر 6088657

دیگر خبرها

  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی
  • هشدار به نشر دهندگان اخبار کذب
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود