Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نمایشگاه کتاب بولونیا 2018، از 6 تا 9 فروردین 1397 (26 تا 29 مارس) برگزار می‌شود. مسابقه تصویرگری بولونیا نیز هر ساله در دو بخش داستانی و غیرداستانی، کاتالوگی را منتشر می‌کند، این کاتالوگ راهنمای ارزشمندی برای ناشران، طراحان گرافیک، هنرمندان، معلمان، کتابداران و علاقه‌مندان به کار تصویرگری محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر ساله تصویرگران ایرانی نیز با ارسال آثار خود به صورت شخصی یا از سوی انجمن تصویرگران و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این رویداد هنری شرکت می‌کنند.

امسال نیز هیات انتخاب کانون، پس از بررسی کتاب‌های منتشر شده در یک سال اخیر، 5 قطعه از کتاب‌های برتر را برای شرکت در مسابقه به امور بین‌الملل کانون معرفی کردند.

ارسال به مسابقه به معنی پذیرش این آثار نیست و برگزارکنندگان این رویداد بین‌المللی در حوزه کتاب، بعد از بررسی آثار رسیده بخشی از آن‌ها را از سراسر جهان برای ثبت در کاتالوگ انتخاب می کنند.

بر این اساس «ماجراهای بهلول» به تصویرگری پانته‌آ عبدی‌فخرایی، «ده عدد ده قصه» به تصویرگری الناز پورسیستانی، «کاش حرفی بزنیم» به تصویرگری نیاز کاشانی، «خورشید کالسکه‌سوار» به تصویرگری مسعود قره‌باغی، «آزاده» به تصویرگری سحر بردایی، «یک راه بهتر» به تصویرگری زهرا مدرسی، «در سکوت ماسه‌ها» به تصویرگری مهناز انصاری، «یک دوست تازه» به تصویرگری سمانه قاسمی، «عجیب و عجیب‌های ته دریا» به تصویرگری یاسمن ثروتیان، «بر یال اسب سفید» به تصویرگری کمال طباطبایی، «دو تا سیب شیرین» به تصویرگری امیر علایی، «فیل کوچولو کجا خوابیدی» به تصویرگری حسن موسوی، «خانه من کجای زمین است» به تصویرگری آذر آرتا، «یک روز یک...» به تصویرگری حسن عامه‌کن، «وجدان» به تصویرگری امیر ایرایی و «چتری از گلبرگها» به تصویرگری میترا عبدالهی عنوان کتاب‌های ارسالی به این مسابقه است.

فرشید مثقالی، بهزاد غریب‌پور و بهراد امین‌سلماسی و رضا موزونی مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون به عنوان هیات انتخاب، این آثار را بررسی و داوری کرده‌اند.

براساس این گزارش سال گذشته اثر «‌پرنده، پسرک، قطار» نوشته‌ احمدرضا احمدی با تصویرگری راشین خیریه از انتشارات کانون پرورش فکری به کاتالوگ نمایشگاه راه یافته بود.

502

راشین خیریه مسابقه‌ تصویرگری بولونیا کانون پرورش فکری فرشید مثقالی بخش داستانی کتابداران

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دوره تخصصی «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» که به بررسی ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران در نیم قرن گذشته اختصاص داشت، عصر روز گذشته هشتم اردیبهشت ماه در مشهد به پایان رسید.

سیدمحمدرضا میری هنرمند طراح گرفیک که مدیریت این دوره را برعهده داشت، درباره این دوره به خبرنگار مهر گفت: در سال گذشته و طی چند دوره، به خوانش و شرح کتاب «انفطار صورت» شامل مقالات شهید سید مرتضی آوینی پیرامون گرافیک انقلاب پرداختیم و از این رهگذر، به تاریخچه گرافیک ایران پیش و پس از انقلاب، ادوار مختلف و فراز و فرودهای آن نگاهی مختصر انداختیم.

وی افزود: اما امسال در فرصتی فراخ‌تر و در دوره‌ای با عنوان «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» قصد کردیم تا ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران را طی ۴ جلسه و در چهار دوره «پیش از انقلاب اسلامی»، «مبارزات و پیروزی انقلاب و دفاع مقدس»، «دو دهه پس از جنگ» و بالاخره دوره «پس از فتنه ۸۸ تا به امروز» با دقت ببینیم.

وی بیان کرد: در این دوره از حیث رویکرد محتوایی، نمادشناسی، خاستگاه و تاثیرات اجتماعی، تکنیک های اجرایی و … آثار را مورد بررسی قرار دادیم. همچنین، برای شرکت‌کنندگانی که مایل بودند، تمرین‌ها و پروژه‌های عملی پیشنهاد کردیم و در جلسه‌ای جداگانه به ارایه و نقد آنها پرداختیم.

میری در پایان اظهار کرد: این دوره از جلسات برای دانشجویان گرافیک و تصویرسازی، علاقه‌مندان به مباحث گرافیک انقلاب، طراحان جوان گرافیک و پژوهشگران و علاقه‌مندان به تاریخ انقلاب و هنر انقلاب کاربردی بود و استقبال خوبی نیز شد.

کد خبر 6090052

دیگر خبرها

  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • نوجوانان بوشهری بر بال آهنین به سودای پرواز پرداختند
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد