Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از فاکس نیوز «کریس مورفی» سناتور عضو کمیته روابط خارجی مجلس سنا در واکنش به اظهارت «مک مستر» درباره توافق هسته‌ای در مصاحبه با شبکه خبری فاکس نیوز گفت: اینکه گفته می‌شود هیچ یک از مشاوران رییس‌جمهور به او توصیه نکرده بودند که پایبندی ایران به تعهداتش در توافق هسته‌ای را تایید نکند، کاملا درست بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقیقتی که اهمیت دارد این است که ایران به تعهداتش در توافق پایبند بوده است. کاخ سفید باید در صورتی که آنها به تعهداتشان پایبند نبودند به کنگره اطلاع بدهد و آنها در واقع مطلقا هیچ سندی ارائه نداده‌اند.

وی تاکید کرد که هیچ شانسی برای مذاکره مجدد با ایران وجود ندارد. ایرانی‌ها نه با ما و نه با اروپایی‌ها تن به مذاکره مجدد نخواهند داد. در نتیجه اگر ما همان‌طور که رییس‌جمهور تهدید کرده از کل توافق عقب‌نشینی کنیم ایران به همه آنچه می‌خواست دست خواهد یافت. آنها قادر خواهند بود که برنامه هسته‌ای‌شان را از سر بگیرند چراکه ما توافق را نقض کردیم و اروپایی‌ها همچنان به لغو تحریم‌هایشان علیه ایران ادامه خواهند داد. اقتصاد آنها پیشرفت می‌کند و آنها همان‌طور که می‌خواستند قربانی این وضعیت به نظر می‌رسند.

مورفی افزود: در نتیجه هیچ یک از این‌ها مطلقا به نفع منافع ملی ما نیست. اگر نهایتا از توافق خارج شویم و اینکه فکر کنیم قادر خواهیم بود آنها را مجبور به آغاز یک مذاکره دیگر کنیم هم توهمی بیش نیست.

مورفی در پاسخ به این ادعا که آیا خروج از توافق هسته‌ای می‌تواند علیه منطقه باشد، گفت: همه ما که از توافق هسته‌ای دفاع می‌کنیم، می‌دانستیم که می‌توانیم به تصویب تحریم‌های بیشتر برای جلوگیری از اقدامات ایران در منطقه ادامه دهیم. اوایل سال جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها قانون جدید تحریم‌ها علیه برنامه موشکی ایران را تصویب کردند اما رییس‌جمهور این قانون را اجرا نکرد. در نتیجه کاخ سفید نمی‌تواند به ایران خرده بگیرد که چرا اقداماتش را در منطقه ادامه داده است.

وی مدعی شد که ما باید با هم کار کنیم تا حمایت از تروریسیم و برنامه‌های مخرب موشکی و آمارهای منفی حقوق بشری را متوقف کنیم. اما اگر به ایران اجازه دهیم که به مسیر دستیابی به سلاح هسته‌ای برگردند اقدامات آنها در منطقه در حمایت از دشمنان ما از این هم بدتر خواهد شد. آنها اگر به یک قدرت هسته‌ای در منطقه تبدیل شوند، بیش از گذشته ما را تهدید خواهند کرد. این غیرقابل قبول و همان چیزی است که توافق هسته‌ای برای آن انجام شده است.

سناتور عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در خصوص فهرستی که بر اساس آن ترامپ مدعی است ایران از برخی مفاد توافق هسته‌ای عدول کرده است، گفت: رییس‌جمهور و مشاورانش دوبار درگذشته به صراحت اعلام کردند که ایران به تعهداتش در توافق هسته‌ای پایبند بوده است. حالا مشاور امنیت ملی ترامپ درست می‌گوید. سایت‌های نظامی موضوع بازرسی نیستند. اما ما هر زمانی این حق را داریم در صورتی که فکر کنیم فعالیت‌های هسته‌ای در این اماکن در جریان است به این سایت‌ها دسترسی داشته باشیم. ما هرگز مشکلی با این درخواست نداشتیم. ما هیچ نمونه‌ای از عدم پایبندی از سوی ایران نداشتیم که به درخواست بازدید از این اماکن مرتبط باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۲۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود

مشاور امنیت ملی کاخ سفید با ابراز نگرانی از همکاری های نظامی ایران، روسیه و کره شمالی مدعی شد که پیشنهادات نظامی روسیه به ایران و کره شمالی می تواند منجر به افزایش بی ثباتی منطقه خاورمیانه شود.

به گزارش ایرنا، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: ما در سال های گذشته شاهد همکاری نظامی ایران و کره شمالی بوده ایم اما توسعه گسترده پهپادها در همکاری ایران و روسیه در طول دو سال گذشته امری جدید بوده است.

او تصریح کرد: همچنین همکاری گسترده نظامی روسیه و کره شمالی نیز در دو سال گذشته افزایش یافته است. ما همچنین از نزدیک پیشنهادات نظامی روسیه به ایران و کره شمالی را که می تواند منجر به بی ثباتی در خاورمیانه و منطقه هند و اقیانوسیه شود، از نزدیک دنبال می کنیم.

مشاور امنیت ملی بایدن اضافه کرد: «اگر روسیه به ایران سلاح بدهد این موضوع ثبات در خاورمیانه را متزلزل می‌کند».

سالیوان مدعی شد: وضعیت کنونی در ارتباط با ایران در مقایسه با چند هفته گذشته متفاوت است. پس از حمله بی پروا و بی‌سابقه ۱۰ روز پیش ایران به اسرائیل، کشورهای گروه ۷ تصمیم گرفتند که تحریم های جدیدی علیه ایران وضع کنند.

مشاور امنیت ملی بایدن گفت: آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا در این زمینه با هم هماهنگ هستند. کنگره آمریکا اختیارات جدیدی به دولت خواهد داد که ما با استفاده از آنها به منزوی کردن بیشتر ایران و افزایش فشار بر آن ادامه خواهیم داد.

مشاور امنیت ملی دولت آمریکا همچنین از احتمال سفر خود به عربستان سعودی در چند هفته آینده خبر داد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، سفر برنامه ریزی شده خود به عربستان سعودی را سه هفته پیش به دلیل آسیب به قفسه سینه و شکسته شدن یک دنده اش، به تعویق انداخت.

انتظار می رفت سالیوان با ولیعهد عربستان دیدار کند تا پیش نویس معاهده دفاعی آمریکا و عربستان سعودی و تفاهمات مربوط به حمایت واشنگتن از برنامه هسته ای غیرنظامی عربستان را مورد بحث قرار دهد.

مقامات آمریکایی امیدوارند این توافقنامه ها بتواند راه را برای عادی سازی روابط با اسرائیل هموار کند و به توافقی دوجانبه با سعودی ها برسند و به طور بالقوه آن را به نتانیاهو ارائه کنند، که یکی از شرایط توافق، تعهد به راهکار دو کشوری باشد.

در این صورت، نتانیاهو با یک انتخاب روبرو می شود: اگر موافقت کند، می تواند یک توافق صلح با عربستان سعودی را به دست آورد. اگر او نه بگوید، ممکن است به عنوان یک مرد مخالف جلوه کند و حمایت باقی مانده از سوی آمریکا را از دست بدهد.

با ادامه جنگ اسرائیل و حماس و چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مقامات کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا اذعان می کنند که شانس بسیار کمی برای دستیابی به توافقنامه عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل وجود دارد.

موانع پیش روی این توافق شامل جنگ در غزه، وابستگی نتانیاهو به شرکای ائتلاف راست افراطی خود و سیاست داخلی آمریکا است. سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی روابط با اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و دولت اسرائیل باید به یک مسیر غیر قابل بازگشت به سمت راه کاردو کشور متعهد شود.

به نظر نمی رسد نتانیاهو به سمت پایان دادن به جنگ حرکت کند و او نه تنها با راهکار دو کشوری مخالف است، بلکه صرفاً ایده اجازه دادن به تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره غزه پس از جنگ را رد می کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تکرار ادعای کاخ سفید : مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس | قطر و مصر هم ضمانت کردند؛ پایان جنگ نزدیک است؟
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود