Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود آنکه سازمان هواپیمایی با همکاری شرکت‌های ایرانی برای سفرهای اربعین امسال نیز نرخ مصوبی مانند سال‌های گذشته تعیین کرده، اما به نظر می‌رسد حضور ایرلاین‌های خارجی در این بازار برایشان سودی قابل توجه خواهد داشت.

به گزارش صدای ایران، طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته هزینه بلیت رفت و برگشت در مسیر تهران به نجف و بغداد برای هر نفر یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و بین مشهد و نجف و بغداد یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلیت‌های یک نفره از مبدا تهران نیز به دو شهر اصلی عراق نرخی ۶۰۰ هزار تومانی خواهد داشت.

با وجود آنکه سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرده حدفاصل ۱۳ تا ۲۲ آبان‌ماه که به ایام برگزاری اربعین مربوط می‌شود هیچ شرکتی اجازه فروش قیمت بالاتر از نرخ‌های مصوب را نخواهد داشت، اما حضور شرکت‌های خارجی در این فضا برای‌شان امکانات قابل توجهی به وجود آورده است.

پیگیری خبرنگار ایسنا نشان می‌دهد با وجود آنکه هنوز برخی از پروازهای ایرانی در ایام اربعین به سمت نجف و بغداد جای خالی داشته و با نرخ مصوب حتی پایین‌تر از عدد سقف مورد نظر سازمان هواپیمایی کشوری فروخته می‌شود، اما ایرلاین‌های خارجی نیز با در نظر گرفتن پروازهایی که حداقل یک توقف در آنها وجود دارد، نرخ پروازهایی را اعلام کردند که از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آغاز شده و حتی به بیش از شش میلیون تومان می‌رسد.

ترکیش ایرلاین پروازهای خود را که با یک توقف در یکی از شهرهای ترکیه انجام می‌شود با نرخ حدود یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان برای هر نفر رفت در نظر گرفته است. شرکت‌های قطر ایرویز و فلای امارات نیز در این حوزه فعال شده و بلیت‌های شبیه به آن را عرضه می‌کند، اما نکته جالب توجه برنامه پروازی خاصی است که این شرکت‌ها با همکاری یکدیگر در نظر گرفتند که قیمت آنها را به شکلی قابل توجه افزایش می‌دهد.

طبق اطلاعات ارائه شده یکی از پروازهای ترکیش ایرلاینز روز ۱۷ ابان ماه (یک روز مانده به اربعین) از مبدا تهران مسافران را به استانبول منتقل می‌کند سپس مسافران بعد از یک توقف از استانبول به دوبی می‌روند که این فرآیند از سوی شرکت هواپیمایی امارات انجام می‌شود و سرانجام از دوبی با پرواز فلای دوبی به مقصد نجف حرکت خواهند کرد. این برنامه پروازی که طول آن بیش از ۳۱ ساعت تخمین زده شده برای هر نفر هزینه‌ای شش میلیون و ۳۷۰ هزار تومانی خواهد داشت.

هرچند این قیمت‌ها در شرایط فعلی بازار ایران اقبال چندانی ندارد، اما برنامه ریزی آن برای ساعات منتهی به مراسم اربعین این امکان را به وجود آورده که ظرفیت‌شان در لحاظ آخر از سوی مسافران ایرانی پر شود، موضوعی که می‌تواند برای ایرلاین‌های ایرانی ضرر ایجاد کند زیرا آنها در طول این ایام مجبور بودند نرخ بلیت‌های خود را براساس قیمت‌های مصوب تعیین کنند و با این رقم‌ها سود اصلی از آن شرکت‌های هواپیمایی خارجی خواهد شد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت امسال، از شکست پروژه تحریم حکایت دارد.

مصطفی نخعی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در حاشیه آیین گشایش بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به خبرنگار شانا گفت: افزایش بیش از دو برابری شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت امسال، نشان‌دهنده رشد و پویایی این صنعت و در عین حال شکست پروژه تحریم است.

وی افزود: وزارت نفت در طول دولت سیزدهم اقدام‌های بسیاری در حوزه افزایش تولید و صادرات نفت انجام داده است؛ هرچند در این دولت، صنعت نفت با تحریم‌های بسیاری روبه‌رو شد و دشمنان تلاش کردند سدی در برابر فروش نفت ایران ایجاد کنند که البته ناکام ماندند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: امیدواریم در نمایشگاه امسال که به‌نوعی ویترین صنعت نفت کشور است شاهد امضای قراردادهای خوبی باشیم، زیرا این همکاری و قراردادها می‌تواند به توسعه هرچه بیشتر صنعت نفت و گاز کشور منجر شود.

به گزارش شانا، در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به‌عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین رویداد نفتی ایران، با حمایت و سیاست‌گذاری وزارت نفت، از سوی شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود و شرکت‌های اصلی وزارت نفت (شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی)، شرکت‌های زیرمجموعه و تابع آن‌ها و دست‌اندرکاران اصلی صنعت نفت، در آن حضور جدی و فعالی دارند.

این رویداد با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • شرکت ۶۰ شاعر خارجی در جشنواره شعر رضوی ترکی آذری
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی