Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که انتخابات کمیته ملی المپیک طبق برنامه باید اواخر دی‌ماه برگزار شود، اما هنوز مسائلی وجود دارد که حل نشده باقی مانده است؛ مسائلی که تا وقتی آیین‌نامه انتخابات نوشته نشود، حل نشده باقی خواهد ماند.

یکی از این موارد، انتخاب خزانه دار است، موضوعی که در اساسنامه جدید حل شد اما با توجه به اینکه انتخابات کمیته ملی المپیک طبق همان اساسنامه قدیم برگزار خواهد شد، بنابراین پست خزانه‌داری در انتخابات وجود خواهد شد اما مشکل اصلی بحث شغل بودن خزانه‌دار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر رئیس فدراسیونی بخواهد برای این پست نامزد شود باید با ریاستش در فدراسیون خداحافظی کند چرا که طبق قانون هم ریاست فدراسیون و هم خزانه‌داری شغل محسوب می‌شود.

این موضوع نگرانی‌هایی را به وجود آورده است، مبنی بر اینکه با وجود شغل بودن خزانه‌داری، آیا رئیس فدراسیونی حاضر است برای خزانه‌داری اقدام کند؟ خزانه‌داری کمیته ملی المپیک در زمان محمدعلی شجاعی مشکلات زیادی را برای کمیته در زمان بازی‌های ریو به وجود آورد همین موضوع باعث شد تا کمیته این بار برای رهایی از مشکلات شخصی بیرون از بدنه ورزش را برای این پست در نظر بگیرد. حالا باید دید برنامه کمیته برای حل این مشکل در دوره جدید چیست؟

* کمیسیون ورزشکاران ابهام برای حضور در هیات اجرایی

موضوع دیگری که مربوط به انتخابات کمیته ملی المپیک است، مربوط به کمیسیون ورزشکاران می‌شود. در حالی که طبق اساسنامه جدید قرار بود یک نماینده از کمیسیون ورزشکاران در هیات اجرایی با حق رأی حضور داشته باشد، اما با توجه به برگزاری انتخابات برای پست خزانه‌داری مشخص نیست تکلیف نماینده کمیسیون ورزشکاران چه خواهد شد چرا که در صورت حضور همزمان خزانه‌دار و نماینده کمیسیون ورزشکاران تعداد اعضای اجرایی زوج و 12 نفر خواهد بود.

ثبت‌نام از نامزدهای کمیسیون ورزشکاران در حال انجام است و انتخابات نیز 12 آبان برگزار می‌شود. این کمیسیون اسامی 5 ورزشکار حاضر در انتخابات کمیته ملی المپیک را معرفی خواهد کرد اما هنوز هیچ صحبتی در خصوص نماینده این کمیسیون در هیات اجرایی نشده است.

* فرصت کوتاه برای انتخاب سرپرست و اختلاف در زمان معرفی

در حالی که بازی‌های آسیایی 2018 قرار است مردادماه سال آینده برگزار شود، اما هنوز سرپرست کاروان ایران در این بازی‌ها معرفی نشده است این در حالی است که آذرماه جلسه سرپرستان کاروان‌ها در اندونزی برگزار خواهد شد. ستاد عالی بازی‌های آسیایی روز یکشنبه با حضور وزیر ورزش برگزار شد اما هنوز مشخص نیست چه کسی قرار است از ایران به عنوان سرپرست معرفی شود.

اختلاف نظر هیات اجرایی نیز باعث شد تا عملا بحث در این خصوص راه به جایی نبرد. برخی از اعضا انتخاب سرپرست را بعد از مشخص شدن اعضای جدید هیات اجرایی موکول کردند، اما برخی نیز معتقد بودند بهتر است در همین فرصت باقی مانده سرپرست معرفی شود تا برنامه‌ریزی برای بازی‌های آسیایی صورت بگیرد. انچه مشخص است اینکه به نظر می‌رسد مسئولان کمیته ملی المپیک بیشتر درگیر انتخابات هستند تا تمرکز روی بازی‌های آسیایی.

عدم توجه به این بازی‌ها و همچنین عدم اختصاص بودجه قطعا کار را برای ارتقاء مدال‌ها در این بازی‌ها سخت‌تر می‌کند. باید دید در جلسات بعدی هیات اجرایی کمیته ملی المپیک چه تصمیمی در این باره خواهد گرفت.

انتهای پیام/ر

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۰۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدواریم در المپیک پاریس بیش از ۳۵ سهمیه کسب کنیم / خیلی سخت است المپیک لندن را تکرار کنیم + فیلم

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: امیدواریم در بازی‌های المپیک پاریس، بیش از ۳۵ سهمیه کسب کنیم.

 به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، مناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک در نشست خبری صبح امروز، سه‌شنبه خود اظهار داشت: اولین جلسه هیئت اجرایی در سال جدید برگزار شد. دلیل تأخیر این بود که بودجه کمیته ملی المپیک ابلاغ نشده بود. ما امسال سه رویداد داریم و منتظر بودم که عدد و رقم مشخص شود و برنامه‌ریزی کنیم و منابع را تخصیص بدهیم و نحوه پاداش‌ها مشخص کنیم. این دلیل تاخیر یکی از جلسات بود که به امروز موکول شد. امروز گزارش مفصلی از ثبت‌نام‌ها و کسب سهمیه‌ها و بازدید‌ها از دهکده پاریس و جلسه آنلاین با کمیته برگزاری ارائه شد.

وی تاکید کرد: قرار شد حمایت‌ها ادامه داشته باشد و تلاش کنیم رشته‌هایی مثل دوومیدانی و صخره نوردی و تنیس روی میز را بیشتر حمایت کنیم تا سهمیه‌ها که ۳۱+۱ سهمیه است، افزایش پیدا کند. حتی رشته‌های والیبال ساحلی و والیبال هم تلاش می‌کنند و حتی از طریق وایلد کارت سهمیه بگیریم. امیدواریم بیش از ۳۵ سهمیه بگیریم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مناف هاشمی تصریح کرد: گزارش دوم درخصوص بازی‌های داخل سال آسیا بود که ۳۸ رشته حضور دارد و ما ۳۲ رشته را مد نظر داریم که به کمیته برگزاری مسابقات اعلام کردیم. ملاک اصلی اعزام رشته‌هایی است که طلا بگیرند و این اولویت هیئت اجرایی است تا جایگاه سوم دوره قبل را حفظ و ارتقا بدهیم. تا تعیین قطعی بودجه به فدراسیون‌ها گفتیم که بخشی از منابع را خودشان باید تأمین کنند.

وی افزوود: درخصوص بودجه هم کمیته المپیک رایزنی‌های خوبی داشت، اما آنچه که به عنوان لایحه به مجلس رفت، یک بخشی از لایحه حذف شده بود که البته قسمتی از آن برگشت. شاید خیلی رشد در سال المپیک نداشته باشیم. البته همچنان منتظر هستیم تا در نهایت در امسال مشکلی نداشته باشیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

هاشمی خاطرنشان کرد: در جاسه امروز، دو سه موضوع دیگر هم مطرح شد. یکی از آن‌ها بحث حق الجلسات برای تدریس‌ها بود که قرار شد در نشست بعدی نهایی کنیم. درخصوص اسم و شعار کاروان هم در نشست فوق‌العاده دو هفته آینده تصمیم می‌گیریم. چالشی در بحث اعزام و پرداخت حقوق ورزشکاران نداریم.

وی درباره متفاوت بودن حقوق برخی ورزشکاران در رشته‌های مختلف گفت: امروز روی این موضوع بحث شد. در بسته حمایتی از ورزشکاران سه نکته وجود دارد، حقوق، سرانه اردویی و چیز‌های دیگر. شش شاخص لحاظ شده است که از جمله آن‌ها نتایج ورزشکاران، مدال‌های قبلی، اقدامات فرهنگی و ... هستند. مرکز نظارت بر این مسائل نظارت دارد. کف پرداختی ۱۵ میلیون است و سایر ارقام با نظر فدراسیون و مرکز نظارت پرداخت می‌شود و دو ۲۵ میلیون ممکن است اضافه شود. ما ورزشکاری هم داریم که حتی بیش از ۱۵۰ میلیون حقوق می‌گیرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: زمانی که کسب سهمیه شود، پول پرداخت می‌شود، اما اگر مدال‌های آن‌ها از پیش‌بینی بهتر باشد، ارقام قبلی پرداخت می‌شود. این انگیزه می‌دهد تا ورزشکاران تلاش کنند پول بیشتری بگیرند.

وی در خصوص بودجه کمیته ملی المپیک گفت: خسروی‌وفا در این باره صحبت کرده است. انتظار نبود که چنین وضعیتی در بودجه کمیته بیفتد و شوک به کمیته المپیک وارد شود. بخشی از این رقم بودجه در لایحه اصلاح شد و قرار شد که بخشی از طریق کمیسیون فرهنگی پرداخت شود. امیدواریم با این دو اقدام، این گره‌ها باز شود. ما امیدوار به این هستیم. ما سال قبل یک رویداد و امسال سه رویداد داریم، طبیعی است اردو‌ها بیشتر باشد.

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: ما دو رشته تیمی یعنی والیبال و بسکتبال و کاراته را در پاریس نداریم. تقریبا ۲۸ نفر را نداریم. سهمیه کیفی آسیب ندیده است. نه اینکه بگوییم ۳۵ یا ۳۷ سهمیه خوب است، ۵، ۶ نفر اضافه می‌شوند و به ۴۰ می‌رسد که این کاروان باید تلاش کند که کیفیت کار بالا باشد. سخت است رکورد لندن را تکرار کنیم. امید ما این است که با همین نفرات مدال بگیریم و سهمیه‌های جبران شود. خودم امیدوارم بین ۳۵ تا ۳۸ نفر سهمیه بگیریم، همین تعداد کادر فنی خواهیم داشت و تعداد محدودی هم کادر سرپرستی و پزشکی و بعید می‌دانم کل کاروان به ۸۵ یا ۹۰ نفر برسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی مجددا برگزار شد
  • نفرات جدید کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی با برگزاری مجدد انتخابات مشخص شدند
  • برگزاری مجدد انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون دوومیدانی
  • آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس
  • کاروان المپیک و پارالمپیک پاریس نگران بودجه!
  • اعزام گلبال به پارالمپیک قطعی شد
  • ۳۸ سهمیه برای حضور در بازی‌های پارالمپیک کسب شده است
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران میزان بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • نگران بودجه کمیته ملی پارالمپیک در سال پارالمپیک هستیم
  • امیدواریم در المپیک پاریس بیش از ۳۵ سهمیه کسب کنیم / خیلی سخت است المپیک لندن را تکرار کنیم + فیلم