Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ «نیره پیروزبخت» امروز (سه شنبه) در آیین روز جهانی استاندارد در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی با اشاره به شعار امسال سازمان بین المللی استاندارد که «فکر باز تحول ایجاد می کند»، تصریح کرد: بخشی نگری و مسائل جناحی به تحول کشور منجر نخواهد شد.
وی، استاندارد را یک زیرساخت توسعه ای دانست و با اشاره به نامگذاری سال 96، افزود: در صورت رعایت نشدن استاندارد، افزایش تولید و اشتغال مد نظر رهبر معظم انقلاب حاصل نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به حوزه تولیدات حلال، یادآوری کرد: بر پایه چند قانون، سازمان ملی استاندارد مسئول این حوزه بوده و علامه استاندارد حلال نیز در سال 89 به تصویب هیات وزیران رسیده است.
پیروزبخت تصریح کرد: ارزش کنونی بازار حلال در جهان بیش از 2 هزار میلیارد دلار است، اما سهم ایران از آن بسیار اندک بوده و این بازار برای کشورمان در حال از دست رفتن است.
معاون رئیس جمهوری در ادامه با اشاره به بند 24 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی که از نگرانی رهبر معظم انقلاب از غیراستاندارد بودن محصولات و خدمات حکایت دارد، تصریح کرد: توسعه پوشش استاندارد به همه محصولات داخلی و اشاعه و ترویج آن در این بند تاکید شده است.
وی با اشاره به مشمول استاندارد اجباری شدن نزدیک به هزار کالا و خدمت در کشور و وجود استاندارد تشویقی برای برخی دیگر از تولیدات، تاکید کرد: امروز به سوی خوداظهاری استاندارد و انطباق حرکت کرده ایم که موجب شد سال گذشته دولت در مصوبه ای، اجباری شدن پیوست استاندارد برای همه کالاها و خدمات را تصویب کند.
پیروزبخت اضافه کرد: بر این اساس، واحدهای تولیدی خود اظهار می کنند که با چه استانداردی انطباق دارند و سازمان ملی استاندارد با ثبت آن، بر پایه قانون حمایت از مصرف کنندگان این اظهار را با آنچه در عمل عرضه می شود انطباق خواهد داد.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های جدید این سازمان در حوزه انرژی بر مبنای قانون اصلاح الگوی مصرف، بیان داشت: حدود هزار و 816 گواهی انطباق معیار مصرف انرژی برای سامانه های انرژی و سه هزار و 300 گزارش بازرسی ارائه شد.
این مقام مسئول با اشاره به بازرسی از 2 هزار و 400 جایگاه سی ان جی در 2 سال گذشته، خاطرنشان کرد: تاکنون نزدیک به هزار و 600 مورد از این جایگاه ها رفع نقض شدند.
وی همچنین از بازرسی 350 موتورخانه ساختمان های اداری و دولتی در مقوله هوای پاک و کنترل و بازرسی سه هزار و 200 آسانسور ساختمان های تجاری و عمومی در نیمه نخست امسال خبر داد.
پیروزبخت بیان داشت: در حوزه صنایع غذایی، با تاکید رئیس جمهوری بر کاهش مصرف نمک، قند و ترانس روغن اشباع در محصولات غذایی، به منظور سالم سازی غذا این استانداردها را تعدیل کرده و کاهش دادیم.
وی گفت: کنترل و نظارت بر نان سنتی، هر چند وظیفه این سازمان نیست، اما همکاری خوبی با دستگاه های ذیربط داریم.
رئیس سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: امسال در کدکس مواد غذایی، تجدید نظر در استاندارد 6 روغن گیاهی به ایران سپرده شد.

**موفقیت های بین المللی سازمان استاندارد
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در ادامه با اشاره به فعالیت های این سازمان در سطح بین المللی در نیمه نخست امسال، یادآور شد: 25 کمیته فنی متناظر در این مدت تاسیس شد و این سازمان در 842 کمیته ملی و بین المللی عضو است؛ در این مدت هفت پیشنهاد از سوی ایران به سازمان های بین المللی استاندارد ارائه و 21 استاندارد بین المللی که راهبری آن با جمهوری اسلامی ایران است، چاپ و منتشر شده است.
وی بیان داشت: برای نخستین بار در تاریخ ایران، «مژده روشن طبری» پژوهشگر و یکی از اعضای هیات علمی این سازمان به نمایندگی از سازمان ملی استاندارد ایران موفق شد یکی از 15 کرسی هیات مدیره فنی سازمان بین المللی استاندارد (ISO) را کسب کند؛ همچنین امسال پوستر روز جهانی استاندارد از سوی یک ایرانی طراحی شده است که موفقیتی دیگر برای کشورمان محسوب می شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۱۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر کل استاندارد استان گفت: بازرسانی از کشور‌های آمریکا، کانادا، کره جنوبی، مکزیک و پاکستان شرایط آزمایشگاه‌های انطباق کشور را بررسی کردند و با ۹۷ درصد آرا گواهی انطباق برای ایران نیز صادر شد.
میر نظامی افزود: رفع موانع صادراتی برای تجار ایرانی، کاهش هزینه‌های صادرات و سرعت بخشیدن در صادرات و واردات از مزایای پیوستن ایران به این سازمان جهانی است.
او ادامه داد: تا قبل از این تجار و بازرگانان برای ارزیابی و انطباق محصولات صادراتی و وارداتی مجبور به استفاده از آزمایشگاه‌های ارزیابی و انطباق کشور ثالث بودند، اما هم اکنون می‌توانند از ظرفیت آزمایشگاه‌های همکار و انطباق استاندارد استفاده کنند.
هم اکنون ۴۱ آزمایشگاه همکار و انطباق در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • سوسک سیاه که در ایران هم حسابی محبوب بود! (+عکس)
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم