Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن مرغداران گوشتی اصفهان گفت: به دلیل نوسانات قیمتی و مشکلات تولید مرغ و نهاده‌ها و دیگر معضلات اکنون نیمی از مرغداری‌های استان اصفهان ورشکسته و تعطیل شده‌اند.

بهرام پاکزاد در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با بیان اینکه ابتدای امسال نرخ جوجه یکروزه با افزایش چشمگیری روبه‌رو شد و بهای آن به 3 هزار تومان رسید، اظهار داشت: با افزایش ناگهانی نرخ‌ها واحدهای تولیدی و مرغداری‌ها با ضررهای هنگفتی روبه‌رو شدند، اما هیچ ارگان و نهادی پاسخگوی معضلات پیش آمده نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون نرخ جوجه یکروزه به قیمت واقعی نزدیک شده و با بهای 1500 تا 1600 تومان در اختیار مرغداری‌های اصفهان قرار می‌گیرد، اما نمی‌دانیم ضررهای واحدهای تولیدی را چه کسانی باید جوابگو باشند.

دبیر انجمن مرغداران گوشتی اصفهان با بیان اینکه نقدی مرغ زنده در بازار اصفهان 1300 تا 1200 تومان فروخته می‌شود، بیان کرد: امسال تابستان بهای این کالا 5800 تومان بود که اکنون درب مرغداری‌های اصفهان به 4300 تومان رسیده است.

وی ادامه داد: اکنون مرغداران گوشتی استان اصفهان با کاهش شدید نرخ مرغ زنده هم ضررهای هنگفتی را متحمل شده‌اند.

پاکزاد تأکید کرد: در شرایط فعلی که اقتصاد کشورمان در رکود قرار دارد به هیچ‌وجه هزینه‌ها و ضررهای مرغداران باز نمی‌گردد و هیچ کسی پاسخگوی دغدغه این افراد نیست.

وی با انتقاد از افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ سویا و ذرت در بازار، گفت: هیچ‌گونه نظارتی بر قیمت نهاده‌‌ها وجود ندارد و مرغداری‌ها نهاده طیور خود را با قیمت‌های مختلف در بازار تهیه می‌کنند.

نبود اختیارات لازم تشکل‌های مرغداری دلیل اصلی گرانی مرغ

دبیر انجمن مرغداران گوشتی اصفهان نبود اختیارات لازم برای تشکل‌های مرغداری را یکی از دلایل اصلی نوسانات قیمت مرغ در بازار برشمرد و اظهار داشت: برخی از اختیارات مرغداری‌ها زیرنظر جهادکشاورزی و بخشی هم در دست سازمان صنعت و معدن است باید این سازمان‌ها ابزارها و اختیارهای لازم را به تشکل‌های مرغداری‌ بدهند.

وی افزود: با نبود اختیارات لازم برای تشکل‌های مرغداری‌ها نمی‌توانیم به هیچ‌عنوان بر تولید و حتی کنترل قیمت‌ها مدیریت داشته باشیم، اما کسی در زمینه عدم اختیارات مرغداری‌ها پاسخگو نیست.

پاکزاد با بیان اینکه استان اصفهان تولیدکننده برتر مرغ در کشور است، بیان کرد: متأسفانه مرغداران اصفهانی با مشکلات بسیاری دست به گریبان هستند.

وی پیرامون اینکه دغدغه مرغداران از چشم مسئولان پوشیده مانده است، گفت: به دلیل نوسانات قیمتی در تولید مرغ و نهاده‌ها و دیگر معضلات اکنون نیمی از مرغداری‌های استان اصفهان ورشکسته و تعطیل شده‌اند.

دبیر انجمن مرغداران گوشتی اصفهان اضافه کرد: چنانچه صنعت مرغداری اصفهان به همین منوال تداوم یابد با تعطیلی بیشتر واحدهای تولیدی، کاهش تولیدات، کمبود و گرانی مرغ در آینده نه چندان دوری روبه‌رو خواهیم شد.

وی پیرامون اینکه مرغ یکی از محصولات پر خریدار در کشور است و ایرانی‌ها علاقه وافری به مصرف این کالای پروتئینی دارند، افزود: مسئولان می‌توانند با تدابیر و راهکارهای اساسی برای جلوگیری از نوسانات شدید قیمت‌ها و نظارت بر تولیدات مرغ، اختیارات لازم را به تشکل‌های مرغداری‌ها بدهند و با حمایت دولت حتی واحدهای ورشکسته به عرصه تولید بازگردند.

انتهای پیام/

R41346/P1486/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۱۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، گفت: مرغداران برای جوجه ریزی در واحد‌های خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی و ضدعفونی سالن‌های پرورش  را بایدزیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند.

دکتر محمد سیاح افزود: کسب نکردن گواهی بهداشتی از سوی صاحبان مرغداری‌ها علاوه بر به خطر انداحتن سلامت و بهداشت مرغداری‌ها و باعث اختلال در کنترل میزان تولید و عرضه گوشت و فرآورده‌های استحصالی از مرغداری‌ها در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی‌های و همچنین حمل بهداشتی در مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی است.

 

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت انواع شاهین +جدول قیمتی
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • دلیل آرامش نسبی قیمتها در بازار خودرو
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند