Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جریان چهاردهمین جلسه شورای شهر تهران طرح دوفوریتی با عنوان الزام شهرداری تهران به ارائه لایحه برنامه عملیاتی ایمن سازی ساختمان‌های ناایمن بلندمرتبه شهر تهران اعم از مسکونی و غیرمسکونی و رفع خطر احتمالی با قید دوفوریت با امضای 18 نفر از اعضای شورای شهر تهران به هیئت رئیسه ارجاع داده شد.

علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران در خصوص طرح اشاره شده توضیح داد: علی‌رغم وجود الزامات بند 14 ماده 55 قانون شهرداری‌ها که شهرداری‌ها را مکلف می‌کند اقدام به رفع خطر از ساختمان‌های ناایمن کند و اگر اخطارهای شهرداری منجر به اقدام از سوی مالک نشود شهرداری رسما وارد کار شده و پس از آن می‌تواند از مالک 15 درصد اضافه دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از طرفی پس از حادثه پلاسکو شورای عالی شهرسازی و معماری مصوبه‌ 11 بنده‌ای را در 18 اسفندماه 95 ابلاغ کرد و به طور مشخص برای شهرداری‌ها تکالیفی در نظر گرفته شد.

سخنگوی شورای شهر با اشاره به اینکه تعداد ساختمان‌های ناایمن در شهر تهران قابل توجه است، اظهار کرد: متاسفانه هیچگونه اطلاعاتی از این ساختمان‌ها در اختیار نداریم و ساختمان‌های پرخطر شبیه ساختمان پلاسکو بسیار زیاد است.

اعطا گفت: این طرح با 18 امضا به هیئت رئیسه ارسال شده است که دو موضوع در طرح مورد توجه قرار دارد یکی اینکه در یک بازه زمانی 2 ماهه شهرداری تهران اقدام به بند 2 مصوبه شورای عالی شهرسازی کنند و گزارش آن را به شورا ارائه کنند، ضمن اینکه در فاض دوم نیز در یک بازه زمانی 4 ماهه برنامه عملیاتی را برای ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن ارائه کنند.

به گزارش تسنیم، پس از ارائه طرح دوفوریتی و تصویب دوفوریت آن در صحن شورا جزئیات و کلیات آن نیز مورد بحث و تبادل نظر اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت و در نهایت پس از بیان نظرات، پیشنهادات و همچنین نظرات مخالفین و موافقین این دوفوریت این طرح با کلیات و جزئیات به تصویب رسید ضمن اینکه در ماده واحده آن نیز تغییراتی اعمال شد که براساس آن مصوب شد که شهرداری تهران در راستای وظایف مندرج در بند 14 ماده 55 قانون شهرداری‌ها و مصوبات شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، شهرداری تهران مکلف با جلب همکاری و سازمان‌ها و مراجع مربوطه در راستای رفع خطر احتمالی، پایش مستمر ساختمان‌ها و ترقیب و الزام مالکان به ایمن‌سازی در برابر آتش‌سوزی و استحکام بخشی‌سازی، در بازه زمانی عملیاتی حداکثر 6 ماه از تاریخ تصویب این مصوبه، نسبت به ارائه لایحه برنامه عملیاتی ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن بلندمرتبه شهر تهران اعم از مسکونی و غیرمسکونی و رفع خطر احتمالی به شورای شهر اقدام کند.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۴۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: اعضای شورا باید توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری،  شورایی موفق است که مسائل منطقه را شناسایی و راه‌حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد، چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان محمد خانچی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش ملی روز شوراها اظهار کرد: همزمانی عملکرد شوراها با شروع دولت سیزدهم و تزریق اعتباراتی که سال‌های سال پرداخت نشده بود می‌تواند در کارنامه شورایی‌ها تأثیرگذار باشد، باید در مدت باقی‌مانده کارهای عقب مانده و روی زمین مانده جبران شوند و تحول جدی و اساسی در منطقه ایجاد شود.

وی افزود: باید همه توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری، شورایی موفق است که مسائل منطقه را احصاء کرده و راهکار حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً صبح تا شب دنبال شهردار و برخی مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد و چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: اینکه یک شهردار با حضور اعضای شورای شهر پیگیر مسائل است تا بتواند مشکلات را رفع کند لذت بخش است، این شورا قطعاً شورای شهر به معنای واقعی است.

خانچی با اشاره به اهمیت استفاده از نظرات مردم و توجه به مسائل از نگاه مردم و استفاده از تجارب گفت: باید در کنار مردم بودن تمرین شود و از مردم فاصله گرفته نشود تا موفق باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان توضیح داد: با تزریق نقدینگی تقریباً معوقات حقوقی به حداقل رسیده است و باید به گونه‌ای رفتار شود تا شکاف ایجاد نشود؛ باید توجه شود مبلغ عوارض آلایندگی محدود است و نباید به این پول وابسته شد زیرا اگر به این پول وابسته شوند و منابع جایگزین خلق نشود دچار مشکل خواهند شد.

خانچی با تاکید بر برنامه‌ریزی برای دهه کرامت و اربعین حسینی (ع) اضافه کرد: از هم اکنون باید برای اربعین حسینی (ع) برنامه‌ریزی شود و فضای شهرها به ویژه روستاها و شهرهایی که در محور طرق الحسین (ع) باید تغییر کند به گونه‌ای که زائران متوجه تغییر شوند.

وی خاطرنشان کرد: جهاد تبیین عملکرد مسئولان است و در این راستا باید کارها منعکس شود تا نگاه مردم نسبت به ما خوب باشد.

کد خبر 748863

دیگر خبرها

  • کیفیت هوای پایتخت در روز جاری/ تعداد روزهای پاک از ابتدای سال
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • توضیحات شرکت گاز ‌تهران درباره قطع گاز مسجد المهدی پردیس