Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران، شهرداری تهران را ملزم کرد طی مدت ۶ ماه لیست برج های نا ایمن پایتخت را تهیه و به شورا ارائه کند.

به گزارش قدس آنلاین، درجریان چهاردهمین جلسه شورای شهر تهران طرح دوفوریتی با عنوان الزام شهرداری تهران به ارائه لایحه برنامه عملیاتی ایمن سازی ساختمان‌های ناایمن بلندمرتبه شهر تهران اعم از مسکونی و غیرمسکونی و رفع خطر احتمالی با قید دوفوریت با امضای ۱۸ نفر از اعضای شورای شهر تهران به هیئت رئیسه ارجاع داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران در خصوص طرح اشاره شده توضیح داد: علی‌رغم وجود الزامات بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها که شهرداری‌ها را مکلف می‌کند اقدام به رفع خطر از ساختمان‌های ناایمن کند و اگر اخطارهای شهرداری منجر به اقدام از سوی مالک نشود شهرداری رسما وارد کار شده و پس از آن می‌تواند از مالک ۱۵ درصد اضافه دریافت کند.

وی ادامه داد: از طرفی پس از حادثه پلاسکو شورای عالی شهرسازی و معماری مصوبه‌ ۱۱ بنده‌ای را در ۱۸ اسفندماه ۹۵ ابلاغ کرد و به طور مشخص برای شهرداری‌ها تکالیفی در نظر گرفته شد.

سخنگوی شورای شهر با اشاره به اینکه تعداد ساختمان‌های ناایمن در شهر تهران قابل توجه است، اظهار کرد: متاسفانه هیچگونه اطلاعاتی از این ساختمان‌ها در اختیار نداریم و ساختمان‌های پرخطر شبیه ساختمان پلاسکو بسیار زیاد است.

اعطا گفت: این طرح با ۱۸ امضا به هیئت رئیسه ارسال شده است که دو موضوع در طرح مورد توجه قرار دارد یکی اینکه در یک بازه زمانی ۲ ماهه شهرداری تهران اقدام به بند ۲ مصوبه شورای عالی شهرسازی کنند و گزارش آن را به شورا ارائه کنند، ضمن اینکه در فاض دوم نیز در یک بازه زمانی ۴ ماهه برنامه عملیاتی را برای ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن ارائه کنند.

در ادامه حسن رسولی به عنوان مخالف طرح دو فوریت گفت: پلاسکو در معبر اصلی بود نه معبر ٩و ١٢ متر.

رسولی ادامه داد: این طرح شهرداری را ملزم می کند که تک تک ساختمان ها را بررسی کنند اما بیشتر ساختمان ها نظامی، امنیتی، و قضایی هستند که کارشناس شهرداری که هیچ شهردار را هم به این اماکن راه نمی دهند.

رسولی با تاکید بر این که شهردار به اندازه کافی مشکل دارد، عنوان کرد: بر دیوار کوتاه شهرداری یادگاری ننویسم، این امر فرابخشی است. مجری طرح های دبیرخانه شورای عالی شهرسازی نباشیم.

او گفت: پیشنهاد می شود به منظور تسریع ماده ١٤ قانون ۵۵شهرداری این متن جایگزین ماده واحده شود.

همچنین محمد سالاری بعنوان موافق طرح دو فوریت خاطرنشان کرد: همه ما نسبت به ساختمان های بلندمرتبه تهران دغدغه داریم. شهرداری ملزم است برنامه عملیاتی بدهد. می توانیم در این برنامه نقش همه دستگاه ها را بینیم.

همچنین قائم مقام معاون برنامه ریزی شهردار، در واکنش به مدت دو ماهه به شهرداری برای ارائه لیست ساختمان های ناایمن گفت: باید زمان متناسب با وظیفه ای باشد که بر دوش شهرداری گذاشته می شود.

او تاکید کرد: کمتر از چهار ماه امکان پذیر نیست ساختمان های مهم و ناایمن شهر شناسایی شود.

بر اساس این گزارش بعد از تصویب دو فوریت این طرح؛ کلیات آن با تغییر متن اصلی و افزایش مدت زمان شناسایی ساختمان های نا ایمن تهران از دوماه به ۶ ماه تصویب شد.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۶۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان با بیان اینکه توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم است، گفت: تلاش بسیار خوبی در این دوره انجام شده است تا شهر از تقسیم‌بندی مناطق محروم و مناطق برخوردار خارج و متوازن شود و تعادل و آرامش روانی برای مردم به وجود آید.

علیرضا نادری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، با گرامیداشت روز شوراها و با اشاره به اهم وظایف شوراها در شهرها اظهار کرد: شوراها وظیفه برنامه‌ریزی برای شهرداری را به عهده دارند و علاوه بر انتخاب شهردار، بر حسن اجرای برنامه‌های تصویب شده و فعالیت‌های شهرداری نظارت دارند.

وی افزود: شورای شهر در دو نوبت برای انتخاب بهترین گزینه برای تصدی عنوان شهردار اقدام کرده است که در نوبت اول از میان گزینه‌های پیش‌رو یک نفر فرد با رأی اکثریت شورا به شهرداری کرمان راه پیدا کرد و پس از آن در نوبت دوم وقتی به گزینه مناسب‌تر بومی رسیدیم، شهردار جدید را انتخاب کردیم.

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان با بیان اینکه در حال حاضر و به لطف خدا شهرداری وضعیت مناسب‌تری گرفته است، تصریح کرد: وظیفه شورا برنامه‌ریزی برای شهرداری و نظارت بر حسن انجام کارهای شهرداری است که در برنامه‌ریزی، جذب و اصلاح درآمدها، حفظ درآمدها و منابع شهرداری و کنترل هزینه‌ها مدنظر شورای شهر قرار دارد که به لطف خدا به میزان مطلوبی انجام شده است و به توزیع متوازن و متعادل هزینه‌ها در سطح شهر تأکید داریم.

وی با بیان اینکه توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم است، گفت: تلاش بسیار خوبی در این دوره انجام شده است تا شهر از تقسیم‌بندی مناطق محروم و مناطق برخوردار خارج و متوازن شود و تعادل و آرامش روانی برای مردم به وجود آید.

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان در تشریح برنامه‌های آتی شورا بیان کرد: موضوعات فرهنگی و ترویج فرهنگ شهروندی، آبادانی شهر از طریق اجرای آسفالت، پیاده‌روسازی، جدول‌گذاری و اصلاح ترافیک و اصلاح معبرها برای ترافیک روان از اهم مواردی است که باید به آن‌ها توجه شود.

وی یادآور شد: طرح پایه و اساسی مدیریت شهری در دوره ششم شورا، خارج کردن برخی مشاغل از محدوده مناطق مسکونی شهر است تا ضمن کاهش بار ترافیکی، خدمت رسانی مناسب به مردم و این مجموعه‌ها نیز فراهم شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا مبنی بر اینکه نمره شما در سال سوم شورا به خودتان چند است، خاطرنشان کرد: خدمت ما در مقابل لیاقت بی‌نهایت مردم اندک است و هر چه خدمت کنیم، باز هم کم است، از این رو به خودم نمره خوبی نمی‌دهم.

کد خبر 748640

دیگر خبرها

  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • ادعا درباره اشکال در مفاد قرارداد‌ حمل‌و‌نقلی چین مردود است
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس